- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Çoklu dert yetmezliği teşhisi koyuyorum size.
Bir de derdini anlatamama.
Birde burda benim türkçeme takanlar oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoklu dert yetmezliği teşhisi koyuyorum size.
Baba evıne dönme şansım yok bir de.Geçen yıl onun yuzunden gece 5 lere kadar otururdum.Hem fal baktırırdım.Sımdı kendımı topladım.Oturdum sınava calısıyorum.O da işsiz.Hergun ıcıyo gezıyo.Bana çok çektirdi.Nasıl ayrıldık anlamadım ama iyi ki bitti :)Değişmeez değişmez. Babadan yana şanssızsanız bir de kendinize ona benzer bir adamı nasıl yakıştırırsınız? Adamın her yanı falso, sizin gibi öğretmen kızı bulmuş beğenmiyordu bir de. Derdine yansın sakın geriye bakmayın :)
Baba evıne dönme şansım yok bir de.Geçen yıl onun yuzunden gece 5 lere kadar otururdum.Hem fal baktırırdım.Sımdı kendımı topladım.Oturdum sınava calısıyorum.O da işsiz.Hergun ıcıyo gezıyo.Bana çok çektirdi.Nasıl ayrıldık anlamadım ama iyi ki bitti :)
ınsallah :) o kız buna aşk mesajları atmıs hep.Benden ayrılıp onunla olmasını söylemıs.Ama o kız böyle rahat mesaj atabılıyorsa bunda bır ısık gormustur dimi ama.O gıtsın anca içsin.Neymıs ben onu çekcekmısım.Huyu böyleymıs.Aıleden sevgı görmemıs.Yaa ben sevgı dılenmek ıstemıyorum.Bu dunyaya bır kez gelıyoruz.Iyıkı onunla buyuk yanlıslar yapmadım.Iyıkı evlenmedık.Keske kendımı üzmeseydım ama bu da bır tecrube oldu banaÇok sevindim gerçekten. O diğer kızda da bir haltlar olduğu belliydi. İkisinden de kurtulmanız harika olmuş. Böyle insanlar için kendinizi harap etmenize değdi mi? :) Ama sakın pişmanlık da duymayın zararın neresinden dönseniz kar. Bundan sonrası güzel olacak :)
Allah korusun.Annemden beter olurum onunlaIlerde anneniz gibi bir hayatınız olsun istemiyorsanız bahsettiğiniz adamdan uzak durun .
Asla dönmeyin. Size ulaşamasın bile ...Allah korusun.Annemden beter olurum onunla
Fizikbranşiniz ne
Kolay gelsin, kuzum.Geçen yıl hergün buraya sürekli konu açıyordum.Kpss çalışıyordum.Atanamadım.Hayatımsa biri vardı.İmam nikahıyla bir kadınla evlenmiş ayrılmış.Bir oğlu vardı.Benim gözüm ondan baskasını görmezdi.Bana kötü birşey söylese uyumaz yemek yemezdim.Bizi yan komsu kızı tanıstırmıstı.Kız aşık suan ona.Ben bu cocuktan ayrıldım uzun zaman oluyor.Bana yalvardı.Agladı.Benımle evlılık ıstemıyen ınsan gel evlenelım dıyor.Ama ben ıstemıyorum.Sürekli içki içiyor.Bırakcam dıyor bırakmıyor.Duzgun ısı yok.Evlensekte aılesıyle yasarız.Bana kufur edıyor.Hakaret falan edıyor.Şimdi köpek gıbı pısman.Degıstım artık kufur etmıycem dıyor.Ama ınanmıyorum ona.Ben özel okulda çalışıyordum.İstifa ettım.Şuan kpssye hazırlanıyorum.Bu yıl atanmaya kararlıyım.Onunla da barısmıycam.Atanıcam kendımı kurtarıcam.Bu evden kurtulmak ıcın de evlılık yapmıycam.Duzgun ıse gıreyım psıkologa gıdıcem.Babamdan aşırı derecede nefret edıyorum.1 ay önce babam faceye bir kadınla dudak dudaga foto atmış.Atanıp bu evden gıdıcem.Annemi kurtarıcam.İçimdeki nefret ıcın psıkologa gıtmek ıstıyorum.Küçükken yasadıgım hersey beynımde.Son gelısmelerı yazmak ıstedım sadece
Cok tesekkur ederım saolun :)Kolay gelsin, kuzum.
Kimse değişmiyor inanma sakın...
Sizin burda ki goreviniz millete saldirmak mi ? Hic tarzim degil kisisel polemige girmek ama dayanamadim !Çoklu dert yetmezliği teşhisi koyuyorum size.
sen de bana saldıracağına kendi işine bak.Sizin burda ki goreviniz millete saldirmak mi ? Hic tarzim degil kisisel polemige girmek ama dayanamadim !
Begenmiyorsan dertleri git kendi disine gore bul onlara cevap yaz onune gelene saldiracagina!
Herkes neden sana takti kafayi anlamadim valla bu aksam. Ki yazdigin da yanlis degil.sen de bana saldıracağına kendi işine bak.
yanlış yazmışsın zaten o ki niye ayrı arkadaş yaaa.
gözüm kanadı
Gerçek hayatta da böyleyim ben.Herkes neden sana takti kafayi anlamadim valla bu aksam. Ki yazdigin da yanlis degil.