Beni herkese vermeye çalışan babam

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Şuan kurumsal bir markette çalışıyorum. İşimi severek yapmıyorum. Ortam falan bayaa kötü. Şartları iyi diye dayanıyorum sadece. 27 yaşındayım.Fen fakültesi üniveriste mezunuyum.Babam anneme bana görücü geleceğini söylemiş. Zenginlermiş ve ev vereceklermiş. Kaçırmasın demiş benim için. Annem de sessiz konuştuğu var falan dememiş. Bende erkek arkadaşıma söyledim. En azından adı konsun bana böyle muhabbetler yapmasınlar diye. Tanışma falan istemiyorum direk yüzük takmak istiyorum. Babam daha öncede çok görücü muhabbeti yaptı. Erkek arkadasım bana her konuda destek.Bu evden gidip bir daha gelmeyi istemiyorum.Ocak ayında kadroya gecıcem. En kötü kadro sonrası ayrı eve çıkmayı düşünüyorum.

Babam
Babam goruculeri eve cagırıyor.napsam

Aileniz zorla evlendirmiyor sadece kendilerince gorucu bulmuslar. Zorla evlendirmeye ca,isip, evlenmeyince evden filan atmaya kalktilarsa bilemiyorum.
Hemen aileye düsman kesilip, yok gideceğim gelmeyeceğim kafalarina girmişsiniz. Kendi ailrnize böyleyseniz eşin ailesine hiç katlanamazsiniz diyecegim ama eş olunca kiymetli oluyor, eşin hatri oluyor. :)

e baban ilişkin olduğunu bilmiyorsa ne yapsın ? Madem erkek arkadaşında kabul ediyor gelip paşa paşa istesin seni ozaman.

Babam

Babam goruculeri eve cagırıyor.napsam
goruculerin yuzune erkek arkadasim var kusura bakmayin diyin
ama adettendir sanirim gorucu geri cevrilmez verilecek bir cevap varsa evde verilir babaniz zaten kacirmasin gibi bir sey soyleyip tercihi size birakmis ama insanlarada gelmegelmeyin diyememis bence

Konunuzu okuyunca aklıma 15 yaşında evden kaçıp "bir daha dönemem eve geç oldu, kaçıcaz" ve ya "babam beni 20 yaş büyük birine verecek, evlenelim"diyen ve hayatını mahfeden çocuklar geldi. Tek farkı sizin gayet olgun bir yaşta olmanız.
Birini, evden uzaklaşmak için sizinle evlenmeye mecbur bırakıyorsunuz. Babanıza ve ya gelecek kişiye söyleye bilirsiniz istemediğinizi. Lütfen bunları bahane edip, istemediğiniz ailenizden kaçmak adına bir insanı evliliğe mecbur bırakmayın. Sizinle evlenmek istese bunu söyler, yüzük takmak istese yine söyler. Bilmiyorum artık insanlar yiyor mu bu beni başkasına "verecekler" durumunu?
Zaten böyle başlayan bir evlilikte mutlu olmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…