Beni hiç bir yerden takipten çıkmaması?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Delihatun4561

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
114
9
18
27
Merhaba sevgilimle akşamları aktivite yaparız kendimize birbirimizle +18 gibi konu konuştuk duşa girip gelim çıkınca oyun atalım dedim kendisi de tamam dedi onu bekledim bana demesin mi arkadasim almaya gelmiş kapıya arabayla beni hayal kırıklığına uğrattı görüşürüz filan vedalaştık 2 dk sonra sinirden patladım kavga ettik mesaja bakmadı en son yazdığıma bende mesajı sildim ertesi sabah mal mısın mesajları silicek kadar dedii bende dedim ki salak olmasan bayanla nasıl konuştuğunu bilirsin dedim görüldü atmış bende görüldü ne yaptım ya sen ne salak insan ya filan yazdı bende kendine iyi bak dedim hadi işine bak diye mesaj attı ama hiç bir yerden çıkarıp silmedi benii

Nasıl konuşulacağının bayan'ı bay'ı(Ki bağğyannn değil KADIN) yok bence. Bir oyun için bu kadar sinirlenmek yerine sakincene ona bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyip yol verebilirdiniz kendinizi yıpratmak yerine. İlişkiniz çok toksik m*llar s*laklar havada uçuyor. O çıkmadıysa siz çıkın takipten.

E37B39F0-215C-473A-A3CC-F8AC0E9027D2.webp

Biraz daha hakaretleşmek için zaman tanıyın birbirinize; daha yeterince ağır küfürler edilmemiş onlar da edilsin ondan sonra baktınız takipten çıkmıyor hala, siz takipten çıkın ama sonra geri takibe alın. Takibe almadan önce duşa girin, sonra takibe alıp biraz +35 konuşun ama yaşınız tutmuyorsa +14 de olur çünkü neden olmasın? Baktınız küfür ediyor, oyun atın işte tam o zaman, sinire çok iyi gelir.

Cinsellik konuşuldu arkadaşı geldi mal mısın dedi bağyanla düzgün konuş dediniz takipten çıkmadı.
16-17 yaş için bile aşırı saçma bir konu.
Canım benim arkadaşıyla gece çıktı ben üzerine fazla gittim mesaja bakmadı diye akşam mesaji geri çektim sabah doğru da mesajlarını silecek kadar mal mısın dedi bende salak olmasan 25 yaşına gelmişsin bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun dedim görüldü attı bende dedim neden görüldü attın sevgilim de sen nasıl bir salak insansın dedii bende kendine iyii bak dedim hadi işine bak dedii bende ona görüldü attım 1 hafta olucak daha çıt yok

Biraz daha hakaretleşmek için zaman tanıyın birbirinize; daha yeterince ağır küfürler edilmemiş onlar da edilsin ondan sonra baktınız takipten çıkmıyor hala, siz takipten çıkın ama sonra geri takibe alın. Takibe almadan önce duşa girin, sonra takibe alıp biraz +35 konuşun ama yaşınız tutmuyorsa +14 de olur çünkü neden olmasın? Baktınız küfür ediyor, oyun atın işte tam o zaman, sinire çok iyi gelir.
Yaa bisi diyim mii düzgün bir insan olsan böyle yorum yapmazsın dikkat çekmiyorsun 😏

Nasıl konuşulacağının bayan'ı bay'ı(Ki bağğyannn değil KADIN) yok bence. Bir oyun için bu kadar sinirlenmek yerine sakincene ona bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyip yol verebilirdiniz kendinizi yıpratmak yerine. İlişkiniz çok toksik m*llar s*laklar havada uçuyor. O çıkmadıysa siz çıkın takipten.
Şimdi takipten çıkarsam ergensin dicek

Hayatım boyunca hiçbir erkek arkadaşımla itin tekide cıksa böyle gereksiz muhabbetlere girmedim sizin yaşlar kaç böyle
Benim 21 onun 23 yaşı anlamadığım bişi var hadi işine bak dedikten sonra 1 hafta geçti ne birbirimize yazdık ettik ama takipten çıkmaması kafamı karıştırdı ben çıksam arayıp dicek ki ergen misin her yerden çıkardın benii gibi şeyler soylucektir ben de o yüzden takipten çıkmadım

Tabii ki dalga geçiyorum. Sana mal diyen, salak diyen adam seni sevse ne olur kapında yatsa ne olur?
Sen buna mi layıksın?
Engelle her yerden, ulaşamasin sana. Bir şey diyecegi varsa da içinde kalsın
Ama şöyle ilk mal o dedii bende salak dedim karşılıklı yanii

Benim 21 onun 23 yaşı anlamadığım bişi var hadi işine bak dedikten sonra 1 hafta geçti ne birbirimize yazdık ettik ama takipten çıkmaması kafamı karıştırdı ben çıksam arayıp dicek ki ergen misin her yerden çıkardın benii gibi şeyler soylucektir ben de o yüzden takipten çıkmadım
Sizin için ne önemi var bunun takip etse ne fark eder etmese ne fark eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X