- 12 Mayıs 2023
- 114
- 9
- 18
- 27
- Konu Sahibi Delihatun4561
-
Canım benim arkadaşıyla gece çıktı ben üzerine fazla gittim mesaja bakmadı diye akşam mesaji geri çektim sabah doğru da mesajlarını silecek kadar mal mısın dedi bende salak olmasan 25 yaşına gelmişsin bir bayanla nasıl konuşacağını bilmiyorsun dedim görüldü attı bende dedim neden görüldü attın sevgilim de sen nasıl bir salak insansın dedii bende kendine iyii bak dedim hadi işine bak dedii bende ona görüldü attım 1 hafta olucak daha çıt yokCinsellik konuşuldu arkadaşı geldi mal mısın dedi bağyanla düzgün konuş dediniz takipten çıkmadı.
16-17 yaş için bile aşırı saçma bir konu.
Dalga mı geçiyorsunuz ayıptır sormasıBaşlığa cevabım seni hiç bir yerden çıkarıp silmediyse hala seni seviyor demektir
Yaa bisi diyim mii düzgün bir insan olsan böyle yorum yapmazsın dikkat çekmiyorsunBiraz daha hakaretleşmek için zaman tanıyın birbirinize; daha yeterince ağır küfürler edilmemiş onlar da edilsin ondan sonra baktınız takipten çıkmıyor hala, siz takipten çıkın ama sonra geri takibe alın. Takibe almadan önce duşa girin, sonra takibe alıp biraz +35 konuşun ama yaşınız tutmuyorsa +14 de olur çünkü neden olmasın? Baktınız küfür ediyor, oyun atın işte tam o zaman, sinire çok iyi gelir.
Şimdi takipten çıkarsam ergensin dicekNasıl konuşulacağının bayan'ı bay'ı(Ki bağğyannn değil KADIN) yok bence. Bir oyun için bu kadar sinirlenmek yerine sakincene ona bu yaptığının yanlış olduğunu söyleyip yol verebilirdiniz kendinizi yıpratmak yerine. İlişkiniz çok toksik m*llar s*laklar havada uçuyor. O çıkmadıysa siz çıkın takipten.
Tabii ki dalga geçiyorum. Sana mal diyen, salak diyen adam seni sevse ne olur kapında yatsa ne olur?Dalga mı geçiyorsunuz ayıptır sorması
Benim 21 onun 23 yaşı anlamadığım bişi var hadi işine bak dedikten sonra 1 hafta geçti ne birbirimize yazdık ettik ama takipten çıkmaması kafamı karıştırdı ben çıksam arayıp dicek ki ergen misin her yerden çıkardın benii gibi şeyler soylucektir ben de o yüzden takipten çıkmadımHayatım boyunca hiçbir erkek arkadaşımla itin tekide cıksa böyle gereksiz muhabbetlere girmedim sizin yaşlar kaç böyle
Ama şöyle ilk mal o dedii bende salak dedim karşılıklı yaniiTabii ki dalga geçiyorum. Sana mal diyen, salak diyen adam seni sevse ne olur kapında yatsa ne olur?
Sen buna mi layıksın?
Engelle her yerden, ulaşamasin sana. Bir şey diyecegi varsa da içinde kalsın
Sizin için ne önemi var bunun takip etse ne fark eder etmese ne fark ederBenim 21 onun 23 yaşı anlamadığım bişi var hadi işine bak dedikten sonra 1 hafta geçti ne birbirimize yazdık ettik ama takipten çıkmaması kafamı karıştırdı ben çıksam arayıp dicek ki ergen misin her yerden çıkardın benii gibi şeyler soylucektir ben de o yüzden takipten çıkmadım
Umursamamak daha iyiSizin için ne önemi var bunun takip etse ne fark eder etmese ne fark eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?