- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.394
- 53
- Konu Sahibi Delihatun4561
-
Çocuğun o kadar umrunda değil ki zahmet edip uğraşmamış..Merhaba sevgilimle akşamları aktivite yaparız kendimize birbirimizle +18 gibi konu konuştuk duşa girip gelim çıkınca oyun atalım dedim kendisi de tamam dedi onu bekledim bana demesin mi arkadasim almaya gelmiş kapıya arabayla beni hayal kırıklığına uğrattı görüşürüz filan vedalaştık 2 dk sonra sinirden patladım kavga ettik mesaja bakmadı en son yazdığıma bende mesajı sildim ertesi sabah mal mısın mesajları silicek kadar dedii bende dedim ki salak olmasan bayanla nasıl konuştuğunu bilirsin dedim görüldü atmış bende görüldü ne yaptım ya sen ne salak insan ya filan yazdı bende kendine iyi bak dedim hadi işine bak diye mesaj attı ama hiç bir yerden çıkarıp silmedi benii
İşte karsilikli iki toksik insansınız. Önce birisinin hakaret etmesi diğer kişiyi haklı çıkarmaz. iki insanın birbirini dibe çekeceği, hakaretler edip aşağılayacagi bir ilişki olacağına hiç olmasin daha iyi. Sevgili dediğin insanı destekler, güzel sözler söyleyerek iyi hissettirir. Böyle boş beleş konularda hıncını almak için onu aşağılamaz, dibe çekmez.Ama şöyle ilk mal o dedii bende salak dedim karşılıklı yanii
Bende onu umursamiyorum şimdi hiç bir şekilde yazmıyorum ne hali varsa görsünÇocuğun o kadar umrunda değil ki zahmet edip uğraşmamış..
Bende onu umursamiyorum şimdi hiç bir şekilde yazmıyorum ne hali varsa görsün
Yahu bunun farkındayım buraya moralim bozuk olduğu için sormak istedim gelip de burda saçma yorumlar yapmayın dalga geçerek bu kişiyi takipten çıkarsam evimin adresini biliyor özel konuşmalar sesszilik yaratarak aradan zaman geçince çıkıcam onu takiptenİşte karsilikli iki toksik insansınız. Önce birisinin hakaret etmesi diğer kişiyi haklı çıkarmaz. iki insanın birbirini dibe çekeceği, hakaretler edip aşağılayacagi bir ilişki olacağına hiç olmasin daha iyi. Sevgili dediğin insanı destekler, güzel sözler söyleyerek iyi hissettirir. Böyle boş beleş konularda hıncını almak için onu aşağılamaz, dibe çekmez.
Lütfen kendine sor "benim layık olduğum ilişki bu mu?" Diye
Ben bide ona hiç bir şekilde hareket etmedim kardeşim üzüldüğümü kırıldığımı belirttim güzel söz söylemek yerine sinirlenip olayı farklı algıladıİşte karsilikli iki toksik insansınız. Önce birisinin hakaret etmesi diğer kişiyi haklı çıkarmaz. iki insanın birbirini dibe çekeceği, hakaretler edip aşağılayacagi bir ilişki olacağına hiç olmasin daha iyi. Sevgili dediğin insanı destekler, güzel sözler söyleyerek iyi hissettirir. Böyle boş beleş konularda hıncını almak için onu aşağılamaz, dibe çekmez.
Bı ara görüntülü konuşmuyoruz aramiyorsun hiç diye senden istemsizce uzaklaşıyorum dediiİşte karsilikli iki toksik insansınız. Önce birisinin hakaret etmesi diğer kişiyi haklı çıkarmaz. iki insanın birbirini dibe çekeceği, hakaretler edip aşağılayacagi bir ilişki olacağına hiç olmasin daha iyi. Sevgili dediğin insanı destekler, güzel sözler söyleyerek iyi hissettirir. Böyle boş beleş konularda hıncını almak için onu aşağılamaz, dibe çekmez.
Çalışıyorum yazmıyorsun etmiyorsun 2 gün denedim vakit buldukça yine yazdım çocuk yine aynı böyle benim istediğim her şey olsun peşinde bana çaba göster diyor ben tek taraflı olarak girmedim bu ilişki işineİşte karsilikli iki toksik insansınız. Önce birisinin hakaret etmesi diğer kişiyi haklı çıkarmaz. iki insanın birbirini dibe çekeceği, hakaretler edip aşağılayacagi bir ilişki olacağına hiç olmasin daha iyi. Sevgili dediğin insanı destekler, güzel sözler söyleyerek iyi hissettirir. Böyle boş beleş konularda hıncını almak için onu aşağılamaz, dibe çekmez.
Sen de bir sürü çirkin hitapta bulunmuşsun, hakaret etmişsin. Hiç kendini aklama. Ortada tek taraflı bir suç yok. Ama sana normal geliyormus, demek ki senin normalin bu. Belki aile içinde de birbirinin ağzına s.çan sonra TV karsisinda o sözler hiç söylenmemiş gibi çay içip mandalina yiyen bir aile ile yasamissindir,bunu normal karşılamışsındır. Ama normal degil. Sağlıklı ilişkilerde insanlar birbirine hakaret etmezler . Bir kere ayrilmami gerektirecek büyük bir olay olmuştu eski bir sevgilimle, tabii ben de o sinirle telefondan saydirmaya başladım. Çocuk cidden hatalı olan taraftı ama bana dedi ki "seni sevmem bana hakaret etmene izin verecegim anlamına gelmez, şimdi telefonu kapatıyorum, lütfen beni sakinlesince ara"Ben bide ona hiç bir şekilde hareket etmedim kardeşim üzüldüğümü kırıldığımı belirttim güzel söz söylemek yerine sinirlenip olayı farklı algıladı
Sen beni manipüle etmeyemi çalışıyorsun amacın ne merak ediyorum ben çocuğu kırmamak için düzgün bir şekilde belirttim galiba sen kendi aile ortamında ne yaptığını anlatıyorsun anlatan kişi kendinden bilirmiş sen bu siteyi mümkün olduğunca kullanma tatlım kız düşmanı mısın hakaret eden kişi bana çocuk ben hiç bir şekilde ağzımı açmadım senin beynin geriden mi idrak ediyor dedii mesajları sildim diye mal mısın dedii bana benim söylediğim tek kelime salak yanii başka bişi demedim sinirle burda suçu erkeğe değil de bana yüklüyorsun kadın düşmanı olduğun öteden belli milleti tanımadan etmeden yorum yapanlara gülüyorum ya sanene benim aile ortamımdanSen de bir sürü çirkin hitapta bulunmuşsun, hakaret etmişsin. Hiç kendini aklama. Ortada tek taraflı bir suç yok. Ama sana normal geliyormus, demek ki senin normalin bu. Belki aile içinde de birbirinin ağzına s.çan sonra TV karsisinda o sözler hiç söylenmemiş gibi çay içip mandalina yiyen bir aile ile yasamissindir,bunu normal karşılamışsındır. Ama normal degil. Sağlıklı ilişkilerde insanlar birbirine hakaret etmezler . Bir kere ayrilmami gerektirecek büyük bir olay olmuştu eski bir sevgilimle, tabii ben de o sinirle telefondan saydirmaya başladım. Çocuk cidden hatalı olan taraftı ama bana dedi ki "seni sevmem bana hakaret etmene izin verecegim anlamına gelmez, şimdi telefonu kapatıyorum, lütfen beni sakinlesince ara"
Bana o kadar iyi geldi ki söylediği cümle. Biz Türkler alışmışız öfkeyle birbirimize kötü sözler söylemenin o kişiyi umursamak olduguna, birisi böyle olmadığını göstermiş oldu. Sonra cidden sakinlesince sakin kafayla aradım, konuştuk, sonra buluştuk yine konuştuk ve insan gibi ayrıldık . Yıllar geçti çocuğun maviş gözlerini bile unuttum ama bu sözünü hiç unutmadım. Gercekten de birini sevmemiz bize kötü davranmasına izin vereceğimiz anlamına gelemez, gelmemeli.
Umarım sen de bu farkındaliga erisirsin
Bugün de kadın düşmanı oldum, şükürSen beni manipüle etmeyemi çalışıyorsun amacın ne merak ediyorum ben çocuğu kırmamak için düzgün bir şekilde belirttim galiba sen kendi aile ortamında ne yaptığını anlatıyorsun anlatan kişi kendinden bilirmiş sen bu siteyi mümkün olduğunca kullanma tatlım kız düşmanı mısın hakaret eden kişi bana çocuk ben hiç bir şekilde ağzımı açmadım senin beynin geriden mi idrak ediyor dedii mesajları sildim diye mal mısın dedii bana benim söylediğim tek kelime salak yanii başka bişi demedim sinirle burda suçu erkeğe değil de bana yüklüyorsun kadın düşmanı olduğun öteden belli milleti tanımadan etmeden yorum yapanlara gülüyorum ya sanene benim aile ortamımdan
Şimdi takipten çıkarsam ergensin dicek
Bak ilk önce o mal mısın dedii bende salak dedim ardından o sen nasıl bir salak insansin ya dediiDiğer yaşananlar ergenlik değildi yani
Bana açıklama yapar mısın bitmiş mi yoksa adım mı bekliyor adımı asla atmam hakaret edildigim yerde durmamDiğer yaşananlar ergenlik değildi yani
Bak ilk önce o mal mısın dedii bende salak dedim ardından o sen nasıl bir salak insansin ya dedii
Sonra hadi işine bak diyerek konu kapandı yanii ayrılık mesajı olmadı
Bana açıklama yapar mısın bitmiş mi yoksa adım mı bekliyor adımı asla atmam hakaret edildigim yerde durmam
Bence ergensiniz zatenŞimdi takipten çıkarsam ergensin dicek
Yanii ne oluyor şimdiAyrılık mesajı mı olmalı illa? Birbirinize o kadar hakaret etmişsiniz, bitecek bir şey kalmamış ki ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?