Beni İftara Bile Çağırmayan Görümcem, Benim Neden Onlara Gitmediğimi Soruyor

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar geçende de bir konu açmıştım

Şu anda tatilimi İstanbul'da teyzemin yanında geçiriyorum, ve bu şehirde,sözlümün tek akrabası olan ablası oturuyor ve biz onları yemeğe aldık fakat kendisi beni evine, iftara davet etmedi,konunun özü buydu

Az önce sözlüm aradı,ablasının onu arayıp benim neden onlara gitmediğimi sorduğunu falan anlattı, ben de zaten sinirliydim telefonda baya bi içimi döktüm, sözlüm de beni anladı sağ olsun

Birazdan da görümceme gidip konuşmayı düşünüyorum, hem suçlu hem güçlü, bana en ufak bi samimiyet göstermeden ne bekliyo ki anlamadım?Çok girişken bi yapım yok benim,olsa bile nasıl gideyim ramazanda davet edilmeden?

Nasıl davranıcağımı şaşırdım kızlar.Ne istiyolar gerçekten anlayamadım...

ramazan da davet edilmeden gitmek prensiplerime aykırıdır...ama sözlümü arayıp neden size gelmediğimi sormuşsunuz..keşke sözlümü aramak yerine beni arayıp davet etseydiniz...bende size karşı bir sogukluk hissetmemiş olurdum..dersin:) bir sorununuz varsa benimle paylaşın sözlümü işe karıştırırsanız siz kaybedersiniz de tehdit et( ben bizzat dedim ve başarı...kendi aramızda halledelim..o arada kalmasın gibi cümlelerlede süsle konuşmayı) kolay gelsin

Daha yumuşak bi konuşma düşünmüştüm,yüzgöz olmak istemiyorum aslında,
Bi de ben hiç şikayet etmiyorum ki çocuk arada kalmasın diye
Ama maşallah gerçekten hem suçlu hem güçlü yaklaşımı göstermiş hanfendi beni şikayet ediyo
Biraz diş göstereyim ben en iyisi

Sen de bendensin:)
Neyseki benimkinin üste çıkma huyu yok, öyle kendi halinde biri
Bence de git konuş, ya da inadına git hergün sabahtan akşama onlarda takıl:))))
Şaka bi yana, negatif bi şekilde değil ama kendini anlatıcak,sınırlarını çizicek şekilde kendini ifade et
Bakarsın kanka olursunuz

Aklıma geldi aslında:))
Yok ben gidip bi güzel konuşayım

İnsanlar sırf kendilerinin pohpohlanmasını istiyo hayret bişey ya,kendisi öyle mi yapıyo davet edilmediği yere mi gidiyo

Kendimden örnek vermek istemezdim ama bu tip insanların da kısmen sebep olmasıyla nişan atmıştım
Hiç görüşmeseniz en iyisi aslında

Kendimden örnek vermek istemezdim ama bu tip insanların da kısmen sebep olmasıyla nişan atmıştım
Hiç görüşmeseniz en iyisi aslında

Aslında istediğim öyle bi ilişki değildi
Hep çok iyi anlaşacağımı düşünmüştüm ama olamadı malesef nasip değilmiş
Sizin için de hayırlısı olsun

Hiç tınlamayın bence, duymamış gibi yapın hatta gitmeyin de.Kendini bişey sanmasın iyice,bak aradım da getirttirdim demesin

Çağırılmadığım yere özellikle ramazanda gidecek kadar düşüncesiz değilim, ailem beni bu konularda hassas yetiştirdi ne yapayım dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…