Beni ilgilendirmez biliyorum ama yine de kafama takiyorum

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Daha once de calisma arkadasimla ilgili konu acmistim. Ne kadar takintili bir insan oldugundan ve bu durumun beni ne kadar yordugundan bahsetmistim. Simdi de takintilarina bir baskasini ekledi. Biz 3 katli bir mimarlik ofisinde calisiyoruz. Acik ofis sistemi var ancak su sekilde, terfi aldikca ve pozisyonu yukseldikce masasi ve odasi da degisiyor kisinin. Yeni yilla beraber terfiler verildi ve odalarda buyuk bir degisiklik oldu. Benim calisma arkadasim, bizden 1 sene once ise baslayan birinin terfi almadigi halde odasinin degismesini kaldiramadi. Once ogrendiginde bana mesaj atti ben gecistirdim. Bakti ki benden tepki yok, bu defa kendi kendine diger odada durmaya basladi. Biz ayni projede calisiyoruz projeyle ilgili bir sey sormam gerekiyor bir bakiyorum diger odada. O an odada olmayan birinin masasina oturuyor, o kisi gelince kalkiyor. Sakayla karisik diger odaya mi yerlesmeye karar verdin dedim, evet cunku sizden (ise baslayali max.1-1.5 sene olanlar bir odadayiz) biktim, burasi bana daha uygun dedi. Bu arada yaklasik 1 sene olacak ben ise baslayali kendisi benden birkac ay sonra geldi. Ilk geldiginde sorun yasadigi kisilere canim cicimli davranmaya basladi sirf o odada oturabilmek icin. Ben bu oda sevdasini anlamadim ve haksiz oldugumu beni ilgilendirmedigini bildigim halde canimi sıkıyor. Beni sadece isi dustugunde ariyor: gec kalacagim idare et, ogle yemegine gidelim mi gibi. Diger turlu yanyana calisirken ben geldigim anda kulagina kulaklik takiyor konusmamak icin. Biz beraber proje yaptigimiz halde bana yardim edip kendi isini yapmak yerine hep bizden ust konumdakilere yardim etmeye calisiyor. Surekli etraflarinda geziyor. Bu durumu takmamayi nasil basaracagimi bilmiyorum ama artik davranislari ve takintilari beni cok yordu. Ise gelmek istemez durumdayim.

Bir digeri de ben su an master yapiyorum ve evlendikten sonra yurtdisinda yasayacagim icin doktora icin birkac sinava girmem gerekiyor. Isimi etkilemeyecek sekilde bilgisayardan bos zamanlarimda gunde 1 saat falan ders calissam goze batar mi? Acik ofis oldugu icin endiseliyim.

Arkadaşınızın ciddi psikolojik sorunları ve makam takıntısı var.
Onu görmezden gelmeye çalışarak işe başlayın, siz de o gelince kulaklık takın.
Ayrıca boş zamanlar da adı üstünde boş zamanlarda o vakitleri istediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz kimsenin karışmaya hakkı yok

İş arkadaşınızın kompleksleri var, fazla muhatap olmayın. İşi düştüğünde arıyorsa da işini halletmeyin, siz onun sekreteri değilsiniz, geç kalacağını arasın başkasına söylesin. Yemeğe de başkalarıyla çıkın, kendinizi can simini gibi kullandırmayın. Ne ayıp siz gittiğinizde kulaklık takmak falan.

Öğle tatili dışında boş vaktinizde ders çalışmanız kurumsal şirketlerde sorun olur, sonuçta boş vaktiniz bile olsa iş yerindesiniz. Yapacaksanız da çaktırmadan yapın.

Siz onun isini yapmayin ,proje geldi mi is bolumu yapin ,herhangi bir talebinizi mail yoluyla iletin bu arkadasa cevabinida maille versin ,
Ders calismayin ofis icinde ,ard niyetli biri gun gelir onu bile aleyhinize kullanir ,
Olabildiginde uzak durun ,yemege gitmeyin

Hırslı insanlardan uzak durmak senin faydana olacaktır. Gün gelir hırsı için senide harcar

Nasıl bir azim nasıl bir işsizlik ki bu insan senelerce fake bir hesabı yürütür. Bravo! Hayır bir de kıbrıslı üyelere "özelden eşimin ailesini söyleyebilirim çok güçlü tanınmış bir aile" falan diyordu, bunu nasıl yapacaktı acaba?

Ya ben cidden uğradığı haksızlığa üzülmüştüm ve eski üye olduğu için fake ihtimali hiç aklıma gelmemişti. Ne diyelim, yazık.

Sitenin güvenilirliğini, bizler gibi aktif kullanıcıların bile buraya olan sempatisini zedeleyen bunun gibilere yaptırım uygulanmalı bence.

Cidden anlasilir gibi degil.
Violettonun psikolojisini merak ettim.
Kardesi ile ilgili yazdiklarina hepimiz uzulduk.
Ee hamileydi bosaniyordu yine uzulduk.
Valla dort uyeligi varmis.
Demekki onlarca da fake konusu.
Klinik bir vaka sanirim.
Su kv deki zeynep gibi.

Aynı fikirdeyim. Yıllarca kandırmışsa eğer burdaki herkesi bunun bir sonucu olmalı.

Bizim tüm üyelere, eskilere bile şüpheyle yaklaşmamıza sebep olmaya ne hakkı var değil mi? Bu üyelikler yüzünden biraz olağandışı bir konu olsa hemen fake diyoruz. Derdini açıp destek göremeyen, fake yaftası yiyen insanlara da haksızlık.

Ama bunlardan biri hayati bence yani ne bileyim mesela burda ofis hakkinda ayrıntılı oda sekli vs nasil anlatılır... ya da bu seneki değil 2008 de sanirim babasinin dövdüğü kardesini aldığı amerikaya gittigi yani bu kadar bütünlük nasıl olur en önemlisi neden olur...

Belkide ailesi kötüyse actigi diğer konuda anneme çok bagliyim vs diye tatmin amacli olabilir,
Iyi bir anne olamadim.kizinada belki annesinin gözünden kendi hayatı yani psikoloji karışık belli

="MinervaMcGonagall, post: 49456282, member: 476342"]Diğer üç hesap da violetto adı altında birleştirilmiş. O üyeliklerle açılan konularda konu sahibi violetto haline gelince farkettik.
erkek üyeleri burda ifşa ettiler yasak olduğu için bu üyenin yaptığı da yasak. Demek ki ifşa edilebilir bu da.

Cidden anlasilir gibi degil.
Violettonun psikolojisini merak ettim.
Kardesi ile ilgili yazdiklarina hepimiz uzulduk.
Ee hamileydi bosaniyordu yine uzulduk.
Valla dort uyeligi varmis.
Demekki onlarca da fake konusu.
Klinik bir vaka sanirim.
Su kv deki zeynep gibi.

zeynep olayı ne ya ben de onu merak ettim, konusunu link atabilir misiniz?

Back
X