Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim gorumcelerim ve onların birkaç arkadaşlariyla gün yapacaklardi. Ben istemedim girmeyi görümcemin biri ısrar etti neyse kırmadım bende katıldım. Gün evde olmuyor genelde sadece para toplanıyor yada dışarda oturuluyor. Eskiden bu grupları varmıs orada konuşmuşlar benim haberim yok. sürekli eşime söylüyorlar bu para işlerini bugün aramışlar gün parası için. Ya bu güne ben mi katıldım eşim mi bi mesaj atıp bu ay parayı buna verecez hesap no şu demek zor mu ya. Sürekli eşimle ilesim icindeler. Madem beni dahil etmeyin valla bu kadar sinirlenmem.
Benimkilere cok benziyor.Evlendim 3 sene boyunca benle işleri disinda ne hal hatır ne hayirli olsun ne gecmis olsun vs yani hicbir sekilde iletisim kurmadilar.Ben cok hevesliydim kaynaşmaya halbuki.Evet burda gercekten yasamis konuya hakim hanimlarimiz var ancak ben cogunu uyguladim.Konustum da,her turlusunu yaptim ama inanin kendimi mobbing yemis gibi hissettim hep.Esimle aram bunlar da dahil aile duskunlugunden bozuldu.Bosanmak uzereyiz.Eşim de halen anne abla peşinde .cok uzgunum ,cok yiprandim.Ama varya ablayız diye gezmesinler ortada.Yazik boylelerine.Ahh yapabilsem... Çok doğru söylüyorsunuz![]()
Bende öyle yapardımArayıp söyleyebilirsin. Ben olsam “bu ay gün bizdeymiş sanırım eşim çok heyecanlı kısır tarifi istedi benden” derdim![]()
Çok mantıklıGorumcelerinizin neden bu şekilde davrandıklarını anlamlandırmaya calisiyorsunuz diye düşündüm.Sonucta kimsenin niyetini okuyamam ama yüksek olasılıkla sizin normal şartlarda günde olmanızı istemiyorlardı.Tek istedikleri gunde kişi sayısına ulaşıp toplanak para miktarıni arttirmakti..ama sıra size gelince doğrudan bu parayı da size vermeye karınları ağrıyor.Bu yüzden böyle bir yoldan gidiyorlar
Bu kadar fesatlık nasıl oluyor aklım almıyorÇok mantıklı
Gün parası toplu bir şekilde geline gitmesin abimin hesaba yatsın
Ne düşünceler var insanlarda
Tam görümceklermiş
Belki ben fesatlık yapmis ..bu şekilde yorumlamisimdirÇok mantıklı
Gün parası toplu bir şekilde geline gitmesin abimin hesaba yatsın
Ne düşünceler var insanlarda
Tam görümceklermiş
Tamam cok guzel hic karismayin ,yokmus gibi davranin onlara ,esiniz odedin dira gelince eşiniz alsin ,hic gibi savranin ,konu hakkjnda bisi derse esiniz ,hayirli olsun gunede girdin sayesinde kardeslerinin, bi etegin eksik,yakinda kizkardeslerin onuda alir diyinOna demişler o attı parayi