Beni istemiyorlar galiba ama bunu eşim de anlasa..

Arayıp sormadan, onlarla yüzleşmeden halledemezsiniz. Altın kural bu!! Soracak ve sorgulayacaksınız.

Eşiniz sürekli arada kalır ve onları tutar. Siz onlara sorup, tartışmadan benimle ilgili konuları bana sormanız lazımdı. Hoş olmuyor diyip uzatmayacaksınız. Eşinize şikayet etmeyin, onlara hiç bir şey anlatmayın, paylaşmayın. Sürekli görüşmeyin, ayda bir. İş bulun çalışın. Bunların hepsi sizi onlardan uzak tutar. Meşguliyetten görüşmüyor gibi davranmanız lazım.

Gunun parasoni kim oduyor ,siz mi esiniz mi ?

Arayıp sormadan, onlarla yüzleşmeden halledemezsiniz. Altın kural bu!! Soracak ve sorgulayacaksınız.

Eşiniz sürekli arada kalır ve onları tutar. Siz onlara sorup, tartışmadan benimle ilgili konuları bana sormanız lazımdı. Hoş olmuyor diyip uzatmayacaksınız. Eşinize şikayet etmeyin, onlara hiç bir şey anlatmayın, paylaşmayın. Sürekli görüşmeyin, ayda bir. İş bulun çalışın. Bunların hepsi sizi onlardan uzak tutar. Meşguliyetten görüşmüyor gibi davranmanız lazım.
Çok teşekkür ederim.çalışıyorum zaten.

Merhaba canim. Ben de ayni senin gibiyim. Reddedip kirmak istemiyorum. Ama ablam der ki, ağız yapıyorlar.
Yani ayip olmasin diye sana da söyleyip, ısrar ediyorlar.
Bundan sonra artik bu günü bir sekilde devam ettir sabret . Sonraki zamanlarda davetlerde, tekliflerde teşekkür ederim, baska bir planim var demeyi ogrenmemiz lazim.
Yani kimse de bize bayılmıyor zorunlu durumlardan dolayi ayak yapıyorlar.
Sacma ama böyle :)
Çok haklısınız durum aynen dediğiniz gibi

Eşine aciklama yapmak zorunda değilsin, biraz sinsi ol. Herseyi tüm kalbini acarsan, kaybedersin. Maalesef karsi tarafin ailesi ile isler böyle yürüyor. Politik davranmak dedikleri bu.
Gorumcen, bana neden böyle yaptiniz demekten anlayacak tip değil. Gül gec, bildigini oku.
Ahh yapabilsem... Çok doğru söylüyorsunuz👏🏼

Eşinizin bu denklemin neresinde ve neden olduğunu anlamadım. Size yaptıkları hoş değil. Onlar sizi yok sayıp eşinizle konuşuyorsa siz de onlarla ilgili neden şahısları yok sayıp eşinizle konuşuyorsunuz ki? Açarsınız bir telefon hayırdır güne ben mi girdim eşim mi, istemiyorsa söyleyin çıkarım umrumda olmaz demek ne kadar zor olabilir?

Söyle görümcene dalgaya vur ezilme karşılarında ' kızzz eşimde mi güne katıldı ben orayı kaçırdım galibem de' kızdığını belli etme alaydan vur onları eşinede kötüleme alttan hallet işlerini eşler maşallah analarına kız kardeşlerine laf ettirmezler benim eşimde öyle ben hep canım görümcem çok seviyom kız seni minik diye seviyorum öpüyorum onu :D eşime bişey dediğinde onlara bağırıyormuş o sizi ne kadar seviyor övüyor nasıl böyle söylüyosunuz diye :D :D taktik :KK39:

Söyle görümcene dalgaya vur ezilme karşılarında ' kızzz eşimde mi güne katıldı ben orayı kaçırdım galibem de' kızdığını belli etme alaydan vur onları eşinede kötüleme alttan hallet işlerini eşler maşallah analarına kız kardeşlerine laf ettirmezler benim eşimde öyle ben hep canım görümcem çok seviyom kız seni minik diye seviyorum öpüyorum onu :KK70: eşime bişey dediğinde onlara bağırıyormuş o sizi ne kadar seviyor övüyor nasıl böyle söylüyosunuz diye :KK70: :KK70: taktik :KK39:

çok fenasın çokk . 😀😀

Çok haklısın bende öyle yapmayı istiyorum ama benimkiler benden büyük

büyükse büyük nolmuş yani ablacım diye yürü olaya sakın sakın onlardan korktuğunu belli etme biraz kıvrak ol hele eşinin yanında canbaz ol onlara karşı. inan düzelir :)

Çok teşekkür ederim.çalışıyorum zaten.
Yanlış anlamayın birkaç yerde daha şahit oldum çalışan kadınlarda kocadan kaynanadan gorumcedrn çekinir korkar olmuş biz evhanimlari ölelim para kazandiginiz halde diş geciremiyorsunuz biraz özgüvenli olun lafınizi esirgemeyin gerekirse sürekli laf sokun alttan aldıkça onlar ustte cikiyo bu tipler çirkef davran uzak dursunlar evinden,valla burnundan getiriyorum herkesin benim kocamın aileside herhalta karıştırdı yiyosa açsınlar agizlarini.

bu devir bunu götürüyor bebeğiim ben çok saf sessiz biriydim beni delirtti yaşadıklarım :KK70: iyi oldu böyle iyi :KK70:
Bende sizin gibiyim eşimin ailesi istediklerini yapmadığım için 😁adımı deli koydu birgün eşim deliliğe vurup herşeyi yapıyon dedi bende siz adımı deliye cikardiniz çekin şimdi dedim, sizede bu tarz söyleyen oldu mu?

Yanlış anlamayın birkaç yerde daha şahit oldum çalışan kadınlarda kocadan kaynanadan gorumcedrn çekinir korkar olmuş biz evhanimlari ölelim para kazandiginiz halde diş geciremiyorsunuz biraz özgüvenli olun lafınizi esirgemeyin gerekirse sürekli laf sokun alttan aldıkça onlar ustte cikiyo bu tipler çirkef davran uzak dursunlar evinden,valla burnundan getiriyorum herkesin benim kocamın aileside herhalta karıştırdı yiyosa açsınlar agizlarini.
Ne yapsamda eşim ablalarinin lafından çıkmıyor her haltı danisiyor soruyor. Bi laf etsem ooo bize bunu dedi deyip eşimi dolduruyorlar

Bende sizin gibiyim eşimin ailesi istediklerini yapmadığım için 😁adımı deli koydu birgün eşim deliliğe vurup herşeyi yapıyon dedi bende siz adımı deliye cikardiniz çekin şimdi dedim, sizede bu tarz söyleyen oldu mu?

hiç öyle bişey söylemedi biliyo musun kimse anlamıyor çok sinsiyim yihahaha düşün görümcem ondan kilolu olduğumu savunmuş eşime eşimde hayır benim sevgilim daha zayıf hem niye arkasından böyle kıyaslama yapıyosun o hiç böyle şeyler yapmıyor demiş :D :D ahh dedim yarim yarim bi öptüm bi sarıldım :D

Bence eşinle dalga geç kadınlarla güne girmişsin bakıyom yakında kısır yapmayı da öğrenirsin sen de. Gruba seni de alalım whatsapta falan de. Görümcelerine de aynısını de. Gurur yapıp parayı sana verebilirler

hiç öyle bişey söylemedi biliyo musun kimse anlamıyor çok sinsiyim yihahaha düşün görümcem ondan kilolu olduğumu savunmuş eşime eşimde hayır benim sevgilim daha zayıf hem niye arkasından böyle kıyaslama yapıyosun o hiç böyle şeyler yapmıyor demiş :KK70: :KK70: ahh dedim yarim yarim bi öptüm bi sarıldım :KK70:
Ben beceremiyorum sinsiligi çenem durmuyor yapistiriyorum lafı huyum kurusun eşimde hiç savunmaz zaten belkide ondan 🤔 😏

Ben beceremiyorum sinsiligi çenem durmuyor yapistiriyorum lafı huyum kurusun eşimde hiç savunmaz zaten belkide ondan 🤔 😏

mutluluğun için bazı şeyleri gözardı etmelisin evlilik zor bi meslek eğer birbirinizi seviyorsanız kapat kulaklarını abla de ben günden çıkmak istiyorum de çık çokta önemseme onları sıkma canını

Back
X