Beni iyi hissettirir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlginizi çeken etkinliklere katılmak, sizi iyi hissettiren ortamlara girmek ve sosyalleşmek hayatın akışına aykırı şeyler değil ki. Yani hiç ilgi duymadığınız halde sırf birisiyle tanışmak için gidip dalış kulübüne falan katılmayın tabii. Ama halihazırda sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konular yok mu? İşten eve-evden işe yaşayan bir insansanız birileriyle sadece işyerinde tanışabilirsiniz.

Yalnız şöyle de bir durum var gerekirse dalış kulübüne bile gidenler amacına ulaşıyor onu anlamış değilim

Paylaşır mısınız? Fikrinizi değiştiren ne yaşadınız
Benim bir akrabam vardı dedi ki benim bakım masraflarıma yetecek düzeyde maaşı olması lazım öyle asgari ücretli birinin maaşı benim bakımlarıma yetmez gittiği yer gezmediği mekan kalmadı neredeyse sonuç amacına ulaştı ama baştan o enerjiyi yaydı kafasında düşünce sabit olumlama sözcüğü zengin oldu mu oldu

Bu sıralar yalnızlıkla ilgili çok konu açılmaya başladı. Kendinizi iyi hissetmeniz için kendinizi sevmeniz sosyalleşmeniz sevdiğiniz şeyleri yapmanız gerekiyor. Kendinizi iyi hissetmeniz için birilerine elin oğluna ihtiyacınız. İyi değerlendirildiğinde yalnızlık çok güzel bir şey. O gördüğünüz mutluluk tablosu çizen çiftlere aldanmayın.

Yalnız şöyle de bir durum var gerekirse dalış kulübüne bile gidenler amacına ulaşıyor onu anlamış değilim

O etkinlikle ilgilenmediği halde sırf birisiyle tanışmak için gidip bulduysa helal olsun derim. Sonuçta risk almış.

Aslında mesele hayatı dolu dolu yaşamak. Günlerimizi keyif aldığımız şeylerle doldurmak. Biraz sosyalleşmeden birisiyle tanışmak çok zor. hiç çaba göstermeden pat diye tanışmalar romantik komedilerde oluyor.

Yeni biriyle dolmuşta veya bakkalda tanisamazsiniz ki mecburen ya yeni çevrelere gireceksiniz ya da flört uygulamalarından tamamen o amaca yönelik buluşmalar gerceklestireceksiniz ama ikincisi biraz tatsiz ve riskli olabilir tabi. İyi hissettirecek bisey söyleyeyim bulunuyor bir şekilde üzülmeyin.

Yok misal olarak dalış yazdım siz dalış yazmışsınız ya ondan

A
ee öyle gelmez anacım tabii görücü usulü lazım size :)) şaka bir yana insanlar ben inanamasam da sosyal medyadan bile tanışıp evleniyorlar öyle bir dönemdeyiz ve bence yalnız insanlar tek yalnız kendileri zannediyorlar doğal olarak. benim çevremde de kız erkek işi gücü yerinde, edepli kaliteli yalnız insanlar var bir kısmı bunu dert görüyorken bir kısmı bununla yaşamaya alışmış.

Bence şey yap
Hastanelere randevu alırken doktorların cv'leri oluyor fotoğraflı falan bazen. Ordan genç olanları bul google'a isimlerini yaz bilgileri çıkar çoğunun. Hele instagramda bulabilirsen harika olur evli mi değil mi anlarsın. Sonra bir randevu al git akşamına eklersin sizi gördüm etkilendim gibisinden ya da normal sohbet açarsın. Biri olmazsa öteki tutar.
Maddi durumunuz iyiyse her şehrin elit mekanları olur istanbulda falan özellikle ünlülerin bile sık takıldığı yerler var listesini çıkarın tek başınıza kahve içmeye falan gidin utanırım diyorsanız bir laptop alın yanınıza. Gözünüze kestirdiğiniz yakışıklı birileri olursa süzün baya. Yanınıza gelmezse siz gidin tersleyecek gibi olursa bilmemkime çok benzettim kusura bakmayın der geçersiniz.
Yine istanbulda ve sahil kesimlerinde tekne partileri falan olur sık sık. Etkinlik sayfalarında görürsünüz. Onlara katılın hiç yoktan birileriyle tanışırsınız olmadı onların arkadaşlarından birini bulursunuz.
Şimdi yine mekan odaklı olacak ama böyle istanbulda falan beyaz yakalıların sık takıldığı yerler var. Levent-ayazağa civarları mesela. Öğle molası saatlerinde oralara gidin kesin tek başına yemek yiyen bir beyaz yakalı olur aa şurda mı çalışıyorsunuz ben de başvurmuştum mülakata da çağırıldım hatta vs vs konu açarsınız tanışırsınız.
Ya da erkeklerin sık gittiği hobiler olabilir mesela motor bisiklet kulüpleri gibi oralardan kesin çıkar bir şeyler. Spor salonları var biraz daha yüksek fiyatlı o tarz yerlerde iyi olur. Düşük fiyatlı olanlara hep öğrenci kesimi geliyor yaş kriterinize uymaz ama otellerin salonları falan hep beyaz yaka ya da işini gücünü eline almış insanlar.

Valla şans nasip bir kenara ama madem çok istiyorsunuz kovalayacaksınız. Şimdi linç yiyeceğim biliyorum da bir şeyden şikayetçiysek çok da istiyorsak yapacak başka bir şey yok. En kötü ihtimalle arkadaşlarınıza haber salın bekar erkek çevreleri varsa tanıştırsınlar. Gökten ilişki yağmıyor. Şans eseri tanışsanız bile onu ilerletmek yine size kalmış. Biri hoşlanır eder ama siz tepkisiz kalırsanız o iş yine olmaz. Zaten erkekler eskisi kadar ısrarcı değil her şey karşılıklı. Beğendiğiniz biri varsa yazmaktan konuşmaktan çekinmeyin benim kız arkadaşlarımın çoğu kendi yürüyor beğendiklerine. Kimse küfredip terslemez en fazla reddeder uygun dille.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…