Var işte böyle insanlar az sayıdayız ama varız. Sizin de mi yolunda gitmedi? Olumlama deneyeceğizVallahi bu benim. Benim bu. Beni nereden tanıyorsunuz diyesim geldi. Aynı dertten muzdaribiz.
Karşıma çıkan insanlar benim kriterlerime uygun değil maalesef. Olumlama gibi şeylere inanmıyorum maalesef.Var işte böyle insanlar az sayıdayız ama varız. Sizin de mi yolunda gitmedi? Olumlama deneyeceğiz
Hayırlı kandiller herkese.
Öncelikle iyi bir hayatım var sağlığım yerimde. Mesleğimi yapıyorum iş hayatım iyi. Uzun süredir yalnızım kısaca böyle. Yaşım 34. Bazen hayatıma renk katabilecek, moralim bozuk olduğunda gülümsetecek, yorulduğumda hadi birlikte halledelim diyecek, saygılı, seviyeli, düşünceli biri olsun istiyorum. Ancak hiç öyle biri çıkmıyor karşıma. Yani şu ortama gir, buraya git, birileriyle tanışmaya çabala vs. öyle şeylere inanmıyorum ve benlik de değil. Doğal hayat akışında çıkarsa çıkacaktır karşıma öyle biri diye düşünüyorum. Ancak istediğim özelliklerde biri pek denk gelmiyor. Mutsuz da değilim aslında ama ara ara kendimi ve bu durumu sorguluyorum, moralim bozuluyor.
Böylesi hayırlı olduğu için böyle biliyorum aslında. Ama duygusal dalgalanma yaşadığım bir gece oldu yine. İyi hissettirir misiniz beni :)
Ben de inanmazdımKarşıma çıkan insanlar benim kriterlerime uygun değil maalesef. Olumlama gibi şeylere inanmıyorum maalesef.
Yalnız şöyle de bir durum var gerekirse dalış kulübüne bile gidenler amacına ulaşıyor onu anlamış değilimİlginizi çeken etkinliklere katılmak, sizi iyi hissettiren ortamlara girmek ve sosyalleşmek hayatın akışına aykırı şeyler değil ki. Yani hiç ilgi duymadığınız halde sırf birisiyle tanışmak için gidip dalış kulübüne falan katılmayın tabii. Ama halihazırda sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konular yok mu? İşten eve-evden işe yaşayan bir insansanız birileriyle sadece işyerinde tanışabilirsiniz.
Paylaşır mısınız? Fikrinizi değiştiren ne yaşadınızBen de inanmazdımartık öyle bir inanıyorum ki
Boş insanlar zaten hayatına çarçabuk birilerini sokar kaliteli insan seçer.Ben de buna inanıyorum. Mesela 10 15 tane arkadaşım var kadın erkek karışık aynı yaşlardayız ve çok nitelikli kaliteli insanlar yani. Ama yalnızlar. Sadece nasip kısmet olduğuna inanıyorum.
Benim bir akrabam vardı dedi ki benim bakım masraflarıma yetecek düzeyde maaşı olması lazım öyle asgari ücretli birinin maaşı benim bakımlarıma yetmez gittiği yer gezmediği mekan kalmadı neredeyse sonuç amacına ulaştıPaylaşır mısınız? Fikrinizi değiştiren ne yaşadınız
Yalnız şöyle de bir durum var gerekirse dalış kulübüne bile gidenler amacına ulaşıyor onu anlamış değilim
Yok misal olarak dalış yazdım siz dalış yazmışsınız ya ondanO etkinlikle ilgilenmediği halde sırf birisiyle tanışmak için gidip bulduysa helal olsun derim. Sonuçta risk almış.
Aslında mesele hayatı dolu dolu yaşamak. Günlerimizi keyif aldığımız şeylerle doldurmak. Biraz sosyalleşmeden birisiyle tanışmak çok zor. hiç çaba göstermeden pat diye tanışmalar romantik komedilerde oluyor.
ee öyle gelmez anacım tabii görücü usulü lazım size :)) şaka bir yana insanlar ben inanamasam da sosyal medyadan bile tanışıp evleniyorlar öyle bir dönemdeyiz ve bence yalnız insanlar tek yalnız kendileri zannediyorlar doğal olarak. benim çevremde de kız erkek işi gücü yerinde, edepli kaliteli yalnız insanlar var bir kısmı bunu dert görüyorken bir kısmı bununla yaşamaya alışmış.Yani şu ortama gir, buraya git, birileriyle tanışmaya çabala vs. öyle şeylere inanmıyorum ve benlik de değil. Doğal hayat akışında çıkarsa çıkacaktır karşıma öyle biri diye düşünüyorum. Ancak istediğim özelliklerde biri pek denk gelmiyor
Bulabilir. Zaten nasipte yoksa dünya turuna çıksan bulamazsın. Ama şu bir gerçek ki herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır. Oturup beklemeyeceksin ama sen yola düştün diye karşılaşacağının garantisi de yok…Beni bulamaz mı kendiliğinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?