Beni Kanser mi Ediceksin Sevgili Eşim.. !

Yani büyük konuşmak istemiyorum ama gozumun içine baka baka beni buyuten annem babam ayda yilda bir gelecek ve esim surat assa gidip telefonla oyansa tek diyeceğim laf benim aileme saygi hurmet göstermeyi ogrenmedigin surece bosansan da bu evi basima yiksanda değil annene babana saygi göstermeyi su evden ckip kapilarina varmayacagim... Der kapatirdim konuyu.

İsterse bütün gece bagirsin kapi carpsin umrum olmazdi. Tek laf etmezdim daha da. Onun anne babasi saygiyi hak ediyorda senin anne baban ne oluyormuş?

Ben inaniyorum ki eşinin anne babasina saygi duymayan eşinehic saygi duymaz iimkani yok...

Hersey karşılıklı bak kOcaçim ben senin Ailene nasıl davranıyorsun sende böyle davran diye konuş bence

Canı
Bende onun ailesinde bir çok huy ve tavırlarını sevmiyorum ama bunu eşimin yüzüne vurmuyorum.. o ne yapıyor saçma sapan bi şeyden ötürü ailemin hoşuna gitmeyecek bi haraketi olsa benim başımın etini yiyo.. Annem gelse bana tek başına yada kardeşimle birlikte odaya bile oturmaya girmiyo yatak odasına çekilip telefonundan oyun oynuyo.. neymiş sıkılmışmış ya ben yapıyormuyum bunu onu geçtim misafirler şurda otur iki muhabbet et gönüllerini hoş tut.. Yok ama kendi anasına 2 güne bi oturmaya gider..
benim eşimde annem geldiğinde ya arkadaşlarıyla yada dediğin gibi telefonundan oyun oynar. Çok fazla takılı kalma bu konulara annenle birlikte daha rahat konuşmanız için sizi baş başa bırakmak istiyor olabilir. Belkide annenize olan sevginizide kıskanıo olabilir :) erkekler kendi annelerine karşı her zaman farklıdır. Benimde önceliğim kendi annemdir. Eşimin annesinide severim fakat annemin yerine h bir zaman koyamam.

Back
X