beni kaş*rlıkla sucladı

İleride size bu lafları sayan adamla evlenmeyi düşünmüyorsunuz herhalde. Ya da onun tarafından bakarsak madem siz onun dediği gibiymişsiniz neden sizinle evlenmek istiyor? İnsan evlenmek istediği kadından için bu lafları ağzına alamaz, diline gelmez üzgünüm. Ayrılmakla doğrusunu yaptığınızı düşünüyorum. Umarım "Çok pişman olmuş" diye geri dönmezsiniz, döndüğünüzde benzer lafları herhangi bir kavga sırasında duyacağınız kesin çünkü.

Nişanlın iğrenç bi adammış.
Kurtulduğun iyi olmuş, barışmayı düşünmüyorsundur inşallah.

şimdi de beni arayıp sen ayrıldın dıye sucluyor benı

şimdi de beni arayıp sen ayrıldın dıye sucluyor benı
Açmayın bence.
Ne demek sen ayrıldın diye suçluyor. Ben sana g.vat falan desem sen beni terketsen sen mi suçlu olacaksın diyin. Yani o kadar beyinsizler ki 6 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatmayınca basmıyor kafaları.

Sokaktaki, filmdeki insandan bir tek kadınlar kıskanıyor sanırdım, meğer öyle özgüvensiz ve ruh hastası adamlar da varmış...

Hiç bir özür,bu yaptığı terbiyesizliği affettirmemeli....kendinize sayginiz olsun,barışmayın,siz affetmedikçe dahada hircinlasacak hazır olun.....

Bu nedir ya bi videodan olay nasıl o kelimeye gelmiş arkadaşın cidden sorunlu ya

Senin yüzünden,boyle söyledim tüm suç senin,diyecek-ben boyle değildim eskiden diyecek-küfürde nirvana yapacak-en önemlisi asla ,gerçekten bilinçli bir şekilde hatasını anlamicak,.....

Senin yüzünden,boyle söyledim tüm suç senin,diyecek-ben boyle değildim eskiden diyecek-küfürde nirvana yapacak-en önemlisi asla ,gerçekten bilinçli bir şekilde hatasını anlamicak,.....
evet hatasını anlamıcak ve benı seyolarak bılecek ya en kotusu bu

Siz kendinizi biliyorsunuz yaaa ,o kütüğe birşey ispatlamak zorunda değilsiniz, bırakın ne düşünürse düşünsün....sizden uzak olsunda.....

Geçer canım geçer,hayatta neler gelir insanın başına,bunlar hep deneyim,güçlenmem için........

Kesinlikle affetmeyin, hayatınız boyunca sığ beyinli bir adamı kah güdüp kah idare edecekseniz buyrun. Ancak ben hiç büyümeyen, terbiyesiz bi çocuğa annelik yapmayı tercih etmem hele ki saçma salan bir konuda namus gibi değerli bi kavrama o çatallı dilini uzatan bir çocuğa...

zaten affetmek ıstemıyorum . bıktım hep bana kufur eder terbıyesızlık yapardı

Böyle insanla yaşanmaz. Kilolu olduğunuz için laf ediyor olması ayrı bir falso zaten. Kıskançlık falan romantik geliyor genç kızlara ama kıskançlık bence erkeğin içinde kaldığı, onun daha çok sevgisini göstermesine sebep olduğu zaman güzeldir. Adamı böyle çirkinleştiriyorsa yok olmaz, katlanılmaz.
Hem ne biçim karakter bu. Eminim en azından "normal" bir insan bulabilirsiniz nişanlanacak. Çok şey beklemeseniz bile. Bu normal değil...

çok zoeuma gıdıyor çok ağlamkatan helak olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…