Açmayın bence.şimdi de beni arayıp sen ayrıldın dıye sucluyor benı
ne gibi neler yapabılrHiç bir özür,bu yaptığı terbiyesizliği affettirmemeli....kendinize sayginiz olsun,barışmayın,siz affetmedikçe dahada hircinlasacak hazır olun.....
evet hatasını anlamıcak ve benı seyolarak bılecek ya en kotusu buSenin yüzünden,boyle söyledim tüm suç senin,diyecek-ben boyle değildim eskiden diyecek-küfürde nirvana yapacak-en önemlisi asla ,gerçekten bilinçli bir şekilde hatasını anlamicak,.....
kendimi çok kotu hıssedıyorum sankı hıc gecmeyecek gıbıSiz kendinizi biliyorsunuz yaaa ,o kütüğe birşey ispatlamak zorunda değilsiniz, bırakın ne düşünürse düşünsün....sizden uzak olsunda.....
zaten affetmek ıstemıyorum . bıktım hep bana kufur eder terbıyesızlık yapardıKesinlikle affetmeyin, hayatınız boyunca sığ beyinli bir adamı kah güdüp kah idare edecekseniz buyrun. Ancak ben hiç büyümeyen, terbiyesiz bi çocuğa annelik yapmayı tercih etmem hele ki saçma salan bir konuda namus gibi değerli bi kavrama o çatallı dilini uzatan bir çocuğa...
Böyle insanla yaşanmaz. Kilolu olduğunuz için laf ediyor olması ayrı bir falso zaten. Kıskançlık falan romantik geliyor genç kızlara ama kıskançlık bence erkeğin içinde kaldığı, onun daha çok sevgisini göstermesine sebep olduğu zaman güzeldir. Adamı böyle çirkinleştiriyorsa yok olmaz, katlanılmaz.kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
edıt : arayıp duruyor şimdi de , boyle bır sey affedilmez yanlısmı dusunuyorum
Lütfen dirayet gösterin sevgili Cangema,affederseniz arkası gelir bırakın gitsin. Belki özlersiniz malum alıştınız ama geçer, üzülmeyinzaten affetmek ıstemıyorum . bıktım hep bana kufur eder terbıyesızlık yapardı
çok zoeuma gıdıyor çok ağlamkatan helak olcamBöyle insanla yaşanmaz. Kilolu olduğunuz için laf ediyor olması ayrı bir falso zaten. Kıskançlık falan romantik geliyor genç kızlara ama kıskançlık bence erkeğin içinde kaldığı, onun daha çok sevgisini göstermesine sebep olduğu zaman güzeldir. Adamı böyle çirkinleştiriyorsa yok olmaz, katlanılmaz.
Hem ne biçim karakter bu. Eminim en azından "normal" bir insan bulabilirsiniz nişanlanacak. Çok şey beklemeseniz bile. Bu normal değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?