beni kaş*rlıkla sucladı

Ne kadar saçma!!!

Sen kalk hem kızla dalga geç hemde ağzına geleni söyle üstelik nişanlısı. Terbiyesiz...

Kendini üzme ayrılmakla en doğrusunu yspmışsın.

Şimdi bu sana bi defa böyle dedi ya sonra ağız alışıyo devamı geliyo canım. Oyuzden taviz verme

Bence en iyisini yapmissin sakin barismak gibi biseyi dusunme derim.

Bir insan ruh hastasiysa karşısındakini her şeyle suçlar.Tepkin çok hoşuma gitti keşke herkes senin yaptığını yapabilse.Kurtulmuşsun resmen.

İleri de esi olacagi bir kadina boyle seviyesiz konusan bir erkek evlendiginde kim bilir neler dusunup neler der. Kadinlik gururu asktan once gelir bence....

Sana koyduğun hedeflere saygı duymayab kimseyi hayatına almamalısın bence zaten. Sana destek olması gerekirken tam tersine kendi özgüven eksikliği yüzünden engel olmaya çalışmış resmen. Üstelik kullandığı laflar... Ne kadar seversen sev saygı çok önemli canım ve belli ki bu eski nişanlında yok. Barış barışma demek bize düşmez tabii ama bence bunları çok iyi düşünmelisin. Hayırlısı en güzeli olsun senin için.

affetme çüş

ben hep derim spor yapsan ağırlık vs diye sevgilime bi dönem yapmıştı hatta biraz toparlamıştı hemen çok yakışmıştı

kendim de bi dönem zayıfladım çok fittim karın kaslarım çıkıyordu artık saldım sonra.

insanın böyle dönemleri oluyor keşke hep düzenli yapabilsek benim en büyük isteğim düzenli koşuya başlamak yaşlanınca bile koşabileyim istiyorum.

bunun kaşarlıkla da ilgisi yok ayrıca. kendi özgüvensizliğini seni yaftalayarak kapatmaya çalışmış. demek ki kaslı erkekleri çok kıskanıyor.

kaslı erkeği çekici bulmak yanlış bir şey değil ben de erkeklerin fit ve güzel vücutlu kadınları beğenmelerini garipsemiyorum. iki cinsin de beğendiği bir vücut tipi var aşırı olmayan fitlikte ve diri vs. herkes kendi vücudu için buna uğraşıyor bana da garip gelmiyor bu.

hayat zaten hep bişeylere uğraşmaktan ibaret. tamam oldum diyip bırakırsan ya da benden olmz diyip bırakırsan o gün bitersin.

"Yarılmalara kalktı"nedir ya? İlk defa duydum bu lafı.

bitir bası böyleyse sonra daha kötü şeyler yapar

Bir Kaşarla niye nisanlandin o zaman diye sorsaydin ......Şimdi böyle der evlenince pencereden baksan komşunun kocasına mı bakiyon der

Barisirsan bunun yuz mislini evlenince yadayacaksin. Kabulse baris.

Küfür k.., s.. git... benim aklım almıyor bunları
40 yaşında insanım, evliliğimden önce ilişkilerim oldu, şimdi eşim var hiç bir zaman bu seviyeyi anlayamadım
Kavga edilir, kıskançlık bir dozda yaşanabilir ama bu küfürler nedir Allah aşkına ya
Ayrılmak en doğru karar, böyle biriyle nasıl evlenilir ki

Çok çirkin şimdiden böyle başladıysa sonrası pek hoş görünmüyor hem de abuk subuk bişeyden dolayı barışma....toparlasın kendini...

Kilondan bahsetmesi de hoş değil...

Seviyesiz ve görgüsüz bir insanmış, böyle insanlarla evlenip türlerinin devam etmesine çoğalmalarına neden olmayın. Okumak istersin kaşar, spor yapmak istersin kaşar, nefes alırsın kaşar, sorun kaslarda değil, sevgilinin zihniyetinde.

Oha o adama yuh ya..
Şaşırmış bence iyi yapmışsın boşver evlensen daha neler neler der böylesi..

İlişki de ilişkinin her boyutun da başta samimiyet diye adlandılıp mal, salak vs şeklinde şakalar yapılıp kavga esnasında ağıza geleni sayılması ilişkiyi kökten koparan bir durum bence af etmeyin çünkü yanlış anlana veya psikolojik sorunlarıyla size ettiği ağır hitamlar bana çok agrasif geldi.

yuh yuh
sen kilo ver varya bu sana dışardan oksijen aldırmaz
tvde izletmez
herşeyde bişey arar
ayrıl gitsin hiç korkma ailelerden bas tekmeyi herkesede anlat böyle yaptı diye herkes tiksinsin

sakın ha sakın af etme eğer af edersen bin pişman olursun hıoohooo bu şimdi bunu der evlenince zindan eder evi sana.ne hakla senle böle konuşur.sakın geri dönme.bi güzelde zayıfla oohh mis.böle seviyesizlere fırsat verme. senden degerlisi yok.anan baban böle davranmıyordr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…