kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
edıt : arayıp duruyor şimdi de , boyle bır sey affedilmez yanlısmı dusunuyorum
Bence en iyisini yapmissin sakin barismak gibi biseyi dusunme derim.kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
bitir bası böyleyse sonra daha kötü şeyler yaparkiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?