beni kaş*rlıkla sucladı

Canım kusura bakma ama bir kıza böyle davranan adamlara gıcık oluyorum
.1- Kimse seni kilolusun diye yargılayamaz sevdiğin adamsa özellikle sana destek çıkar yargılayıp espri malzemesi yapmaz
2-Nasıl bir geri kafalılık ki spor videolarını müstehcen olarak algılar ve o adamı kıskanır aklım almadı açıçası
3-Ayrıca kim olursa olsun bu annen baban yada dış kapının mandalı geri kafalı nişanlın bile olsa sana asla ve asla hakaret etmesine kaşar demesine izin vermemelisin
4- Ayrılmanız bence çook iyi olmuş aklın varsa bidaha barışma derim bırak başkasının belası olsun

Olaylar olaylar... Yok böyle bir şey ya böyle insanları nereden buluyorsunuz?

çok zoeuma gıdıyor çok ağlamkatan helak olcam
Hiç ağlayacak bir şey yok. Kurtulduğunuza şükredin çok geç olmadan. Kucağınızda çocuğunuz emerken bu çocuk sucuya benziyor deyip evire çevire dövecek potansiyel görüyorum çünkü bu adamda.
Olabilir böyle hatalar, hepimiz yanlış insanlara haddinden fazla şans verebiliyoruz. En azından ayrılmışsınız artık.

elimde değil deli gib ağlıyorum nasıl yanlıs bır ınsanı sevebıldım nedem

Gerekirse HİÇ yapın, yani zamana bırakın. Rutin hayatınız her ne idi ise lütfen ona devam edin. İnsan beyni çok değerli ve güçlüdür. Ayrıca inanmaya her zaman çok müsait olmuştur bu sebeple kendinizi ne kadar aşağı çekerseniz gerçekten hayatınız o kadar kötü olur. Kendinize inanın bunun da bu güzel hayatınızdan geçen bir anı olduğunu düşünün. Her zaman güzel şeyler yaşamak zorunda değiliz ki her şey bizim için ve her şeyin ayrı bi tadı var

O kelimenin tam anlamını düşünün ve ona göre hareket edin sizce affedilirmi bu yüzden bunu diyen evlenince neler demez terbiyesiz çok sinirlendim

Bu kıskanclikla seni kavanoza koyar. Kaç kaç kurtar kendini bence.

Serefsizi sakin affetmeyin yoksa ilerde dahada agirlarini duyarsiniz. Adamda saygi yok ki. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz bunu unutmayin..

Bu herif Cahillikten ölüyor resmen, bu zamana kadar nasıl katlandın ki??

Kendi göz zevki için Senin zayıflamanı isteyecek lükse sahipse, sende onun spor yapmasını kas yapmasını isteyecek lükse sahipsin...

Ayrıca üstü çıplak adamın videosunu izledin diye sen kaşar oluyorsan, onun erkek hali ile izlediği malum videolardan sebep, pezevenklikte master yapmış olması gerek...

Normalde de böyle enteresan davranışları varsa kesinlikle ayrılmalısın.

İyi olmuş videodaki bir resimden dolayı kaşarlikla suclayabiliyorsa, daha başka konularda yine böyle saygısızlık yapma potansiyeli %100 dür ..
Bahane olmuş, geç olmadan anlamışsın ne mal olduğunu..
Unut ve hayatına bak..
O üzülsün seni kaybettiği için..
Ve lütfen geri dönme..

Sakın ama sakın barısmak gibi bi hata yapma

böyle şuursuz adamlar kendilerini belli ediyor. düzelir vs.hiiç zannetmiyorum. geçmş olsun kurtulmuşsunuz. barışmayı düşünmeyin bile.

Ona ne izlediğin şeyden. O kim bilir nelaa nelaa izliyor... Sevgiliyken bel altı vurup hakaret eden ilerde neler yapmaz. Salla gitsin bacım mantıklı düşün değerini bilmez üstüne çok üzer bu seni.

ne bicim iliskiler yasiyorsunuz? ne seviyesiz laflar sizde savunma yapiyorsunuz.üstune hala yanlis mi düsünüyorum diye soruyorsunuz..yanlis düşünüyorsunuz ne olacak bu kadar küfürle diyen olsa af mi edeceksiniz.yas kac diycem ama simdi 25 felan cikar diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…