neler yapayım ki içimdeki yangın gecsinLütfen dirayet gösterin sevgili Cangema,affederseniz arkası gelir bırakın gitsin. Belki özlersiniz malum alıştınız ama geçer, üzülmeyin
Hiç ağlayacak bir şey yok. Kurtulduğunuza şükredin çok geç olmadan. Kucağınızda çocuğunuz emerken bu çocuk sucuya benziyor deyip evire çevire dövecek potansiyel görüyorum çünkü bu adamda.çok zoeuma gıdıyor çok ağlamkatan helak olcam
elimde değil deli gib ağlıyorum nasıl yanlıs bır ınsanı sevebıldım nedemHiç ağlayacak bir şey yok. Kurtulduğunuza şükredin çok geç olmadan. Kucağınızda çocuğunuz emerken bu çocuk sucuya benziyor deyip evire çevire dövecek potansiyel görüyorum çünkü bu adamda.
Olabilir böyle hatalar, hepimiz yanlış insanlara haddinden fazla şans verebiliyoruz. En azından ayrılmışsınız artık.
Serefsizi sakin affetmeyin yoksa ilerde dahada agirlarini duyarsiniz. Adamda saygi yok ki. Saygisi olmayanin sevgiside olmaz bunu unutmayin..kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
edıt : arayıp duruyor şimdi de , boyle bır sey affedilmez yanlısmı dusunuyorum
Sakın ama sakın barısmak gibi bi hata yapmakiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
zaten affetmek ıstemıyorum . bıktım hep bana kufur eder terbıyesızlık yapardı
Ona ne izlediğin şeyden. O kim bilir nelaa nelaa izliyor... Sevgiliyken bel altı vurup hakaret eden ilerde neler yapmaz. Salla gitsin bacım mantıklı düşün değerini bilmez üstüne çok üzer bu seni.kiloluyum dıye zayıflama vıdeolarına bakıyordum . bi tane adam var bu konuda cok bılgılı youtube ta . hem sporcu hemde gercekten butun dogmaları yıkmıs , arastırmıs , bilgili biri . sevgilimle konusuyorduk . zayıflayacağımdan bahsediyordum zira kendisi hep bana baskı kurar bukonuda , sacma sapan sakalar yapar . Dedim ki ben zayıflıcam bayağı , sporda yapcam sende kas yapsana ne guzel olur . sonra bana dediki bir sey dicem doğru soyle sen o videodaki oğlandan mı ozendin, bende dedim ki hayır yemin ederim zaten ustu cıplak vıdeoları yok tamamen saglıkla ilgili seyler anlatıyır ama vıdeo baslamadan kaslı fotografı gelıyor . hemen gecıyor o da kılolu erkeklerı falan tesvık amacıyla hanı sağlık için diye . zaten vıdeolarda da mustehcen hıcbır sey yok . Sonra bana dedıkı bıda ızleme . bende ızlıcem cnku herkesten farklı ve doğru seyler analtıyor klasıklerın dısında dedim . benım ne kas*rlığımı ne şeyliğimi koydu sktr gt dedi bana yarılmalara kalktı . en son dediki senı ksarlıkla sucluyorum evet dedi . bende ayrıldım ve nısanlıydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?