çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.