Çok teşekkür ederim çok acı bir durum ama daha kötüsü de bir ömür acaba ile yaşanandırlar sanırımSeni tebrik ediyorum öncelikle aldatılıp boşanan çok az gururlu kadın var çünkü . Bu gururun devam etsin .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim çok acı bir durum ama daha kötüsü de bir ömür acaba ile yaşanandırlar sanırımSeni tebrik ediyorum öncelikle aldatılıp boşanan çok az gururlu kadın var çünkü . Bu gururun devam etsin .
Bende önce böyle söylüyorum sonra diyorum ki böyle oluncada dönüp bana saracak çünkü hala herseyde sen varsın bir ömür gecsede anladım ki unutmam imkansız demiş bu seferde bana sararsa diye korkuyorumO adam umarım asla mutlu olmaz ve sürekli aldatılır sinir oldum
Biliyorum konularınızı nefretim kinim var ama en ufak bişey de yumuşayan bir vicdanım var dün gece yürütürken çocuğu ağladım saatlerce sanki ben yaşattım onları gibi oysa ki bana yaşatılan onlararkasında bıraktığı enkazı kontrol ediyordur
bi tane de benim başımda var geçen çocukları doktora götürdük orda resmini çektim kızımın ablama yollamak için bana dediği laf ' çek çek resmini cici babasına yolla ' döndüm bir bakış attım iyi ki senden boşanmışım derdirtiyosun her hareketinle dedim sesini çıkaramadı
niye merak ederler ki hayatımız da biri var mı diye sen bu kadını istemedin tamam o da çekti gitti sanane yahu biz merak ediyo muyuz
gerçekten bütün duygular bitiyomuş kin nefret sevgi sıradan bi arkadaşım gibi karşımda hiç bir duygum yok ona karşı nötrüm yani bu çok güzel bişey o yüzden de çocukların her ihtiyacın da çağırıyorum 1 yıldır sana ihtiyacım yok havalarından çok yoruldum o pozlardan vazgeçtim artık en ufak bişey de ara oğlum babanı ondan iste diyorum ohh ne rahatmış be kendimi yıpratmışım valla
çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.
1 yılı geçti önüme bakıyorum arada hortluyor aklım beynim ruhum dalgalanıyorEski eşim beni de kadınlığımdan vurmaya çalışmıştı, bir onun gözünde kadın olamadım zaten.
Önünüze bakın ve böyle insanlar ile hayatınızı karartmayın
Vicdan rahatlatmaya calısıyor. Aldatan insan asla mutlu olamazBende önce böyle söylüyorum sonra diyorum ki böyle oluncada dönüp bana saracak çünkü hala herseyde sen varsın bir ömür gecsede anladım ki unutmam imkansız demiş bu seferde bana sararsa diye korkuyorum
Allah’a havale ediyorum yandım hala da içim acıyorVicdan rahatlatmaya calısıyor. Aldatan insan asla mutlu olamaz
Şimdi bu kadınlık, erkeklik mevzularına kafayı fazla takmış ruh hastası heriflere şöyle bir bakınca anlaşılıyor ki; kadınlık dedikleri mutfakta aşçı, yatakta seks tanrıçası olsun, kocasının egosunu şişirsin, o höt zöt konuşuyorken "timim kocıcığım" diye ezilip büzülsün, "aslan kocam, paşam, erkek beee" diye sık sık tezahürat yapsın, ayağına terliğini getirsin, sırtına masaj yapsın, kendine yetmedi ailesine de hizmet etsin, adam istediği saatte eve girip çıksın, kadın ses etmesin, kendi ailesini silsin, kendini erkek tarafına adasın, çocuklarına baksın, her zaman bakımlı olsun, kocasından iş beklemesin, şikayet etmesin, para kazansın ama kocasından çok kazanmasın, kazandığını da kocasına versin, ha er kişisi uygun görmezse çalışmak bir yana, kafasını pencereden bile dışarı çıkarmasın, kocasının söylediklerinde mantık aramasın, sadece biat etsin falan filan gibi özelliklerin tek bir bünyede barınması durumu sanırım.Eski eşim beni de kadınlığımdan vurmaya çalışmıştı, bir onun gözünde kadın olamadım zaten.
Önünüze bakın ve böyle insanlar ile hayatınızı karartmayın
Benim konuları bir oku istersen adam seninle boşluk dolduracak nabız ölçüyor sadece asla taviz vermeçok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.
okudum senınde durumun çok zormuşBenim konuları bir oku istersen adam seninle boşluk dolduracak nabız ölçüyor sadece asla taviz verme
Gecıcek emin olun bu da gecıcek o asla Baska bir ılıskıde evlilikte sıkış tutturamıcak. İnsallah ilerde sızı hak eden biriyle birlikte olursunuzAllah’a havale ediyorum yandım hala da içim acıyor
evliyken hayatta en çok istediğim şey bir evim olsundu çok uğraştım ama olmadı ev alıyormuş sen naptın o işi diye yazmış kışkırtmak değil mi buGecıcek emin olun bu da gecıcek o asla Baska bir ılıskıde evlilikte sıkış tutturamıcak. İnsallah ilerde sızı hak eden biriyle birlikte olursunuz
Hayatında biri yok o kısının anlasılma sıze sarmıs ugrasıyorum. Ustelik tuzsuz aldatmıs hala naber hayat nasıl tarzı konusuyor pess. Anladığım kadarıyla siz terbiyesini bozmak istemeyen naif birisiniz o da bundan yuz buluyor. Boylesıne kufur etmek lazım ama yapmazsınız gıbı. Bence cocukla ilgili durumlar dısında cevap vermeyin kac yasında siniz merak ettim ınsaşşah kendi evinizi kendiniz alırsınız.evliyken hayatta en çok istediğim şey bir evim olsundu çok uğraştım ama olmadı ev alıyormuş sen naptın o işi diye yazmış kışkırtmak değil mi bu
Evimi boşandıktan 9 ay sonra aile destegı ile aldım evim var içinde kiracım da var ordan da gelirim var çalışıyorum kredisini ödüyorum 36 yaşındayımHayatında biri yok o kısının anlasılma sıze sarmıs ugrasıyorum. Ustelik tuzsuz aldatmıs hala naber hayat nasıl tarzı konusuyor pess. Anladığım kadarıyla siz terbiyesini bozmak istemeyen naif birisiniz o da bundan yuz buluyor. Boylesıne kufur etmek lazım ama yapmazsınız gıbı. Bence cocukla ilgili durumlar dısında cevap vermeyin kac yasında siniz merak ettim ınsaşşah kendi evinizi kendiniz alırsınız.
Ooo cok ıyı. Cogu bosanmıs kadın sızın kadar sanslı degıl buna sevinin. Ayrıca boyle bir adamdan kurtuldugunuz ıcın mutlu olunEvimi boşandıktan 9 ay sonra aile destegı ile aldım evim var içinde kiracım da var ordan da gelirim var çalışıyorum kredisini ödüyorum 36 yaşındayım
En güzel şey cevap vermemek olur sanırım ama insan içine attıkcada kendi şişiyor işteOoo cok ıyı. Cogu bosanmıs kadın sızın kadar sanslı degıl buna sevinin. Ayrıca boyle bir adamdan kurtuldugunuz ıcın mutlu olun