Beni kendime getirin lütfen

Bence unutulmak hoşuna gitmemiş heralde hala senin hayatının bı kenarında olmaya çalışıyor.
Yeniden birliktelik değil bu tabi ama beni de unutma diyor sanki.
arada merhabalaşmanın ne zararı olurmuş canım dedim canımı aldın ne merhabası

Muhatap olma, yazdıklarına cevap verme. Sen hayır dedikçe seni ikna etmeye çalışacak.
aradan bunca zaman gecti artık arkadaş gibi konuşmak dogru olan diyor ortada çocuk var diyeymiş ortada çocuk olsada bana bunca acıyı yaşatan bir insanla görüşmek istememem anormal mi yani yanlış olan benmiyim

aradan bunca zaman gecti artık arkadaş gibi konuşmak dogru olan diyor ortada çocuk var diyeymiş ortada çocuk olsada bana bunca acıyı yaşatan bir insanla görüşmek istememem anormal mi yani yanlış olan benmiyim
Hiçte anormal değil yani.
Asıl anormal olan adam.
Aradığını bulamamış aklınızı çelmeye çalışıyor.

Hiçte anormal değil yani.
Asıl anormal olan adam.
Aradığını bulamamış aklınızı çelmeye çalışıyor.
beni görmek istediği falan yokmuş çocugumuz içinmiş onun sağlıgı içinmiş adama demezlermi o haltları yerken çocugunun sağlıgı neredeydi diye ama bunları diyincede konu uzayıp gidiyor demesende benim gibi içimde patlıyor sonum selamat inşallah.

beni görmek istediği falan yokmuş çocugumuz içinmiş onun sağlıgı içinmiş adama demezlermi o haltları yerken çocugunun sağlıgı neredeydi diye ama bunları diyincede konu uzayıp gidiyor demesende benim gibi içimde patlıyor sonum selamat inşallah.
Allah aşkına boşverin şu gereksiz adamı. Çocuğunu bu kadar düşünüyorsa aile ortamını bozmayacaktı, çocuğunun annesini yıkmayacaktı. Sadece çocukla alakalı konularda muhatap olacağınızı söyleyin ve sert çıkın derim. Belli ki adam dengesiz.

Bakın insan böyle bir hata yaparken sonucuna katlanmayı da göze almış demektir. Üzerinize kahve dökmemiş, aldatmış. Yok çocuk içinmişte bilmem neymişte. Çocuğunu bu kadar düşünüyorduysa bu haltı yemeseydi, başkasının pisliğini siz temizlemek zorunda değilsiniz. Asla muhatap olmayın, yani çocuk harici yazdıklarına cevap bile yazmayın. Çocuğuna babalık yapmak için sizle kanka olmasına gerek yok. Kaldı ki normal bir şekilde boşanmamışsınız, bunu kafasına soksun, yüzsüzlük yapmasın.

çok acı bir aldatılma tecrübesi ile ögrendigim gün evi terkedip 1 haftada boşandım o sırada ister istemez içimi ben boşattım o da bayagı kustu sen kadınmısın elinde tutamadın keşke çocugumun annesi sen olmasaydın vs vs.aradan 1 yıldan fazla zaman gecti bu süre içerisinde sadece yüzyüze 1 defa geldik onun dışında çocugunu aldı gördü zaman zaman ancak ben hiç muhattap olmadım.Durduk yere çocukla birlikte sende gel kahvaltıya gidelim dedi çocugunu alabilecegini ama ben gelmek istemediğimi hatta mümkünse de asla bir daha görüşmek istemedigimi belirttim içim deki kin öfke sönmek bilmiyor.kaç ay oldu bırak bu kini geçti gitti herkesin şimdi kendi hayatı var dedi.hatta inşallah onunla çok mutlu olursun diye agzımı aradı hayatımda kimse olmadı zaten böyle bir arayışımda olmadı.seni unutmak için çok çaba harcadım ama anladım ki imkansız herşeyde sen varsın keşke böyle olmasaydı ama artık nafile vs vs .çocugum çok şanslı senin gibi annesi var iyi ki var bunun gibi bir takım şeyler yazdı..hayat güzel gez toz eğlen bak ben artık yaşadıgımı anladım hayat çok güzel beniim için falan birisi varsada senin adına çok mutlu olurum inşallah çok mutlu olursun şimdi diyeceksin ki niye böyle oldu birden ama bilmiyorsun ki ben hep böyleydim vs vs bunları yazdı ben o günden beri kendime gelemiyorum ne yapmaya çalışıyor..ben uzak durmak istiyorum bu tuzaga düşmek istemiyrum ama içim kan ağlıyor bişeyler duymaya ihtiyacım var sizlerden tecrübelerden.

Hayatta en güzel şey insanın kendisine dürüst olmasıdır; yazdıklarınızı okuduğumda bu adama karşı sevginizin bitmediğini ayan beyan gördüm. Bu çok normal bir duygu ama yeniden hayatına sızmak için bu sevgiyi kullanmasına izin verme

Hayatta en güzel şey insanın kendisine dürüst olmasıdır; yazdıklarınızı okuduğumda bu adama karşı sevginizin bitmediğini ayan beyan gördüm. Bu çok normal bir duygu ama yeniden hayatına sızmak için bu sevgiyi kullanmasına izin verme
bu çok zor bişey gece yatıp uyudugun adam ertesi gün başkasına gitmiş bunu ertesi gun ögreniyor ve hemen boşanıyorsun tam bir travma yaşattı bana kin öfke sevgi hepsi karıştı birbirine kimseyi de almadım hayatıma öyle bir çabamda olmadı belki de onun verdiği bir boşluk ama kalbim sızlıyor hala ama aklım asla diyor uzak dur sen bu filmi daha önce izledin bu acıları çektin şurda yaşayacagımız kaç sene kaldı ki diyor

Ben olsam bu yazdıklarını kaale bile almaz, sağol yazar geçerdim. Acı olan biberin tadı her zaman acıdır ağzınızı yakar, zamanla tatlanmaz. Önünüzdeki güzel günlere bakın, hayatınızı yaşayın, size değer verecek güzel insanlarla tanışın.

Dik duruşunuz için tebrik ederim :KK9:
Kafanız neden karışıyor ki, diyelim ki barıştınız, onunla rahat edecek misiniz, şüphe duymadan evlilik yürüyecek mi? Güvenebilecek misiniz?
Hiç sanmıyorum.
Aklı sıra nabız yokluyor, seviyorum deseniz kimbilir nasıl şişecektir egosu.
Sırf kendisini unutmayın diye de bunları yapıyor olabilir.

Dik duruşunuz için tebrik ederim :KK9:
Kafanız neden karışıyor ki, diyelim ki barıştınız, onunla rahat edecek misiniz, şüphe duymadan evlilik yürüyecek mi? Güvenebilecek misiniz?
Hiç sanmıyorum.
Aklı sıra nabız yokluyor, seviyorum deseniz kimbilir nasıl şişecektir egosu.
Sırf kendisini unutmayın diye de bunları yapıyor olabilir.
asla hatta hala aynısın onca şey yaşandı dedim çünkü hala ego tavan o değilde benimle birlikte çocguda yıparatıyor çocuk giyidndi kuşandı baba bekliyor işi uzamış almaya gelmedi birde bu çocuga yaşattıkları var böyle ve önüne geçemiyorum nolmuş yani aksilikler oldu elimde olan bişey değil yarın gelir alırım diyor ya o çocugun yıkılan hevesi

Cocuk dısında bir kelime dahi konusmayın ne yuzsun adammıs pes
çok haklısınız gel desem adam kahve içemeye gelip kanka muhabbeti yapacak neredeyse ya insanlar bir surata hem pisleyip hem nasıl bakabiliyor aklım almıyor işte bu iyi niyetten kaybettim hep..çünkü hala onun iyi niyetli oldugunu düşünüyorum

Ben cok samimiyetsiz buldum konusmalarını...1 yıldır yeni mi düşünmüş bütün bunları..

Yok bence orda asıl amaç seni övüp yumuşatarak hayatında biri olup olmadığını öğrenmek...Ama o kadar tilki ki ben mutsuz değilimi de ekliyor, sen de mutlu ol falan böyle birileşelim niyetiyle de değil...Sadece asıl amaç hayatında biri var mı yok mu...

Dönme niyetiyle söylemiyor, belki cocugun velayetini falan isteyecek ya da başka bir koz için öğrenmek istiyor bunu...

Ben olsam bana bu kadar acı yaşatmış yüzsüz birinin tekbir mesajına bile cevap vermezdim

Ben cok samimiyetsiz buldum konusmalarını...1 yıldır yeni mi düşünmüş bütün bunları..

Yok bence orda asıl amaç seni övüp yumuşatarak hayatında biri olup olmadığını öğrenmek...Ama o kadar tilki ki ben mutsuz değilimi de ekliyor, sen de mutlu ol falan böyle birileşelim niyetiyle de değil...Sadece asıl amaç hayatında biri var mı yok mu...

Dönme niyetiyle söylemiyor, belki cocugun velayetini falan isteyecek ya da başka bir koz için öğrenmek istiyor bunu...

Ben olsam bana bu kadar acı yaşatmış yüzsüz birinin tekbir mesajına bile cevap vermezdim
Arada çocuk var yeri geliyor onda kalıyor dolayısı ile çocuk zorda kalsı ya da hır gür çıksında istemiyorum mecbur gibi cevap veriyorum

Back
X