beni kendime getirin :(

Ayrıl gerçekten . İlk yaşadığın ilişkinin ayrını yasadım bir Zaman'lar . Boşluktasın su an kıs süre sonra onun yerini doldurmaya çalışıyorsun ama bu Ada'm onun gibi davranmadığı için adapte onamıyorsun ve kendinden hep bişeyler veriyormuşsun gibi hissediyorsun . Yasın kaç bilmiyırum ama çocuğuda kendinede yazık etme ayrıl . Bi süre yalnız kal ye iç gez toz bol bol Gül nefes al . Sonra bi gün biri Kars'ına çıkar gerçekten aklına gelmez o insan ama eskisinin hıncını yenisinden çıkarma lütfen o da insan . Başka birinin hatalarının bedelini o çekmek zorunda değil .

Senin sorunun sevgilinle değil kendinle.Diğeriylede benzer durumları yaşamışsın.Kötü davranmış bırakmamışsın zor bırakmışsın.Kendini birine bağımlı hissediyorsun.

şu anki sevgilim öyle diil. sadece önceki ilişkimden kaynaklanan sorunları ona yansıttığım için kendimden ödün verdim defalarca yanlış yaptığımın şu an farkına varıyorum. ama sorun benim bu bi gerçek.

23 yaşındayım. şu anki erkek arkadaşım gerçekten bambaşka biri ve eskisi gibi sinirimi ondan falan çıkarmıyorum. ama gel gelelim ki eskiden böyle davrandığım ve çok taviz verdiğim için şu an onsuz yapamayacağım gibi düşünüyo :/

O kadar yıkıcı ve zor bir iliskinin ardindan en azindan 1 sene kendini dinlendirmeliydin. Sevgilinin senin hayatının merkezinde olmadığını ve onsuz yapabilecegini ilk önce kendine anlatmalisin. Tedavini ilaçlarını hiç aksatma, kendinde değişiklikler yap saç kestir boyat. yemek ya da dans kursları falan eğlenceli olur.

o kadar güzel basladı ki dur diyemedim inanın. ve şöyle bi durumda var yaptığım yanlış düşüncelerim yanlış biliyorum. ama bişeyler durduruyo beni kendimi gene bak böyle olmaz gel konuşalım derken buluyorum. onsuzluğu da denedim ölmedim aşkımdan. sadece ruh ikizim dediğim insana ben dayanamazken o nasıl saçma salak şeyler yüzündn küs kalabiliyo düşünüyorum kendime kızıyorum eskisi gibi olabilir miyiz kaybetmekten korkar mı bilmiyorum. önce kendimi düşünmem gerek kendime gelmek istiyorum sadece...

Daha gençsin cnm benim daha ne ruh ikizleri girer hayatına. Bide sen ona kendini cepte gosteriyorsun öyle olmadığını göster bi kere yoksa gercekten korkacak bişeyi yok ki seni kaybetmicek emin bundan. Karşındaki ailen dışındaki hiç kimse senden önemli ve kıymetli değil

bu ilişkinizde ilkine dönmek üzere dikkat
Allah korusun. ilki tabiri caizse psikopattı beni bu hale getirende o oldu zaten resmen ruh hastası oldum. şu an tedavi sürecindeyim daha iyi gözlemleyebiliyorum artık. ilkindeki davranışım şu an ki erkek arkadaşımda da devam ettiği için sorunlar yaşadık bişeyler oturdu çok şükür ancak yaptığım yanlışı devam ettirmek istemiyorum. onsuz da yapabileceğimi görsün istiyorum neden üzülen bi tek ben olayım ki üzülüyosa o adım atsın bir de bana da yazık...

bunun bilincine yeni yeni varıyorum. kendimden geçmişim resmen.. sevmeyi sevilmeyi ondan öğrendim diyebilirim vazgeçmek kolay olmuyor hele ki şu hastalıklı düşünceler varken.
kendime kızıyorum nasıl değersizleştirdin kendini diye.
bir de bakıyorum arkadaşlarım sevgililerinin canına okuyor resmen ama peşinde pervane hepsi öyle mi olmak gerekiyo demekten kendimi alamıyorum..

Bence en büyük terapi bu tabularini yiktigin gün olucak. Ayrıl falan demiyorum sadece kendine sürekli onsuzda olabilecegini iyi canım sevmeyi ogretti ne yapalım yani tarzi şeyler düşün. Başkalarının iliskilerine hele hiç bakma ortalikta laflari sokarlar aksam telefonda askim tamam balim sen dersen sevgilim diyenlerde çok ki sahit oldum.

sanırım o kadar berbat bi ilişkiden sonra normal, olması gereken şeyi yaşayınca bana çok büyük bişeymiş gibi geldi.
şu an kafamı kurcalıyo sadece onu eskisi gibi göremezsem katlanabilir miyim bu duruma. ayrı da kaldık bi süre. kimse dört dörtlük değil artılarını eksilerini düşündüm gerçekten artıları fazla ama bu yüzden de olumsuzlukları göz ardı edemem tabi ki sağlıklı karar alacak duruma gelmek istiyorum...
yorumlarınız içinde çok teşekkür ederim :)

Zamanla olcak hepsi önceki iliskinin etkileri zaten hep ve seni yipratmaya devam ediyor. Eminim toplcksindir kendini inşallah kısa zamanda olur kendinin değerli olduğunu hatırlatmayı unutma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…