- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi salinamunhasir
-
Keşke sorunlu bir ilişkiden yeni bir ilişkiye atlamadan biraz ara verseydiniz. Kendinizi, ruhunuzu dinlendirseydiniz.
İnsanın arkadaş çevresi, sosyal yaşamı gibisi var mı? Bir erkek için neden sizi siz yapan tüm şeylerden vazgeçilir?
ayrıl ..ve uzunca sure kımse ıle sevgılı olma..kendıne gel kendını bul kendını dınle lütfen..
kımse ıcın bu kadar dusuk düşürme kendını.
tüm yazı bana kafa salladığı için odaklanıp da okuyamadım
anksiyete hafife alınacak bişey değil. bireysel terapi almanı öneririm. özgüvenin de yerine yavaş yavaş gelecektir zatenbende şu an farkettim biraz fazla olmuş :)
anksiyete hafife alınacak bişey değil. bireysel terapi almanı öneririm. özgüvenin de yerine yavaş yavaş gelecektir zaten
Bırak önüne bak bu kadar zor değil.herkese selamlar..
uzun olabilir ama lütfen okuyun gerçekten yardıma ihtiyacım var.
saçma sapan bir ilişki yaşadım. her günü kavga gürültü, hakaretler küfürler.. buna neden katlandın diyorum kendi kendime. kendine hiç mi saygın yoktubu süreçte beni fazlasıyla ezdi, arkadaşlarımla görüştürmedi, yediğime karıştı, içtiğime karıştı, gezdiğime karıştı kısacası herşeyime... ve aptal gibi onun peşinde koşuyordum kızlar düşünün size hayatı zehir eden insana ayrılmaması için yalvarıyorsunuz. çünkü ona mecbur bırakmıştı çevremde ne bi arkadaşım kaldı ne de bir dostum sosyal hayatımı sıfıra çekti resmen kimseyle bi bağlantım kalmadı onu hayatımın merkezi yaptım resmen... ve sonunda bitti aptallığımı anladım ve bitirdim...
Şu an yeni bir ilişkim var. önceki ilişkimden kısa bi süre sonra çıktı karşıma. ondan önceki erkek arkadaşımın tam tersi resmen. anlayışlı, iyi kalpli, saygılı, her konuda destekçim... önceki ilişkimdeki hataları yapmayayım istedim ezdirme kendini dedim. en ufak tepkisinde bağırdım çağırdım kavgalar ettik onun sinirini şu an ki sevgilimden çıkarıyordum. zaman geçtikçe bazı şeyler rayına oturdu çok şükür ama gelin görün ki kızlar bu tartışmalar nedeniyle ona çok taviz verdiğimi düşünüyorum maalesefonun hatası olsa da ben gidiyorum düzeltmek için ben yazıyorum ben arıyorum hep pişmanım diyorum ki onun tahammülünü zorladın o yüzden böyle oldu sen şöyle yapmasaydın o böyle yapmazdı. sanki rolleri değişmiş gibiyiz o kız naz yapıyo küsüyo ben peşinden koşuyorum. yeri gelince alttan alıyo özür diliyo ama bi kavga etsek hep o haklı sanki susuyo o sustukça ben deliriyorum defalarca mesaj atıyorum sayıyorum ne varsa haklıyken haksız durumuna düşüyorum ve o kadar saçma bi insandan sonra şimdiki sevgilim kadar düzgün bi insan çıkınca karşıma fazla taviz verdim senden vazgeçememler sen şöylesin böylesinler diye diye kaybetme korkusu kalmadı sanırım..
bu arada bundan bi süre önce yaygın kaygı bozukluğu (anksiyete) olduğumu öğrendim sanırım onunda etkisiyle kafamda kurduğum senaryolarla sevgilime bağımlı hale geldim. (o olmazsa şöyle olur o giderse kimsen kalmaz v.b)
özgüvenimi geri istiyorum kızlar yardım edin bana, eskiye dönmek istiyorum kavga edince dayanamayıp arayan bana kıyamayan kaybetmekten korkan sevgilimi istiyorum..hayatımın merkezinde olmadığını onsuz da yapabileceğimi anlasın istiyorum. ama boşluktan mıdır nedendir (hiç bi sosyal hayatım yok resmen) atmıcam mesaj diyorum telefonu elimde buluyorumlütfen beni kendime getirin.....
sevgilime nasıl davranmalıyımı geç önce.düzelttim şimdi o kadar kafa sallamıyorlar :)
şu an antidepresan kullanıyorum kendime yeni yeni geldim diyebilirim ve olaylara baktığımda kendimi göremiyorum resmen kendime kızıyorum bu kadar ödün verdiğim için.
peki sizce sevgilime nasıl davranmalıyım kendimi neyle meşgul edebilirim?
Canım, kendime sosyal hobi edin. Ramazanda fiziksel yapamazsn belki, ama kitap oku. Sürükleyici kitapalrdan sec kendine. Ahmet Ümit'in kitapları olabilir, Sherlock Holmes serisi olabilir, ya da baska polisiye romanlar.. emin ol kapılıp gidiyorsun. Yahut bir diziye başla. Asklı meskli olmasın, yine aksiyon olabilir komedi olabilir.. tartıstıgınızda hemen otur bi film ac mesela. Ya da dusa gir, cık giyin sacini yap otur film seyret. Onu arama mesaj atma. Çünkü o alıştı senin onu aramana sormana, bikac kere bunu yapmazsan o da bi noluyoruz der. Kendine gelir. Gün icinde de mesaj atma sık sık mesela.
Bu arada barıştıgınıza sevindim. :)
teşekkür ederim canım :)
şu an herşey eskisinden daha iyi. ama hala küsmesi beni deli ediyo tripler tavırlar benim sinirim çok çabuk geçiyo hemen barışalım istiyorum. kendimi ona bağımlı gibi hissediyorum ve utanıyorum bu durumdan
sevgilime nasıl davranmalıyımı geç önce.
antidepresanı doktor kontrolünde al
antidepresan anksiyeteyi çözmez, terapi alman gerekir
kendine yoğunlaş, kendini sev, kendinel barış
zaten sevgilin seni güçlü görünce ve olduğun gibi sevince herşey düzelir
Sık kendini. O trip atiyosa umursama hic. Sen tepki verdikce o da yapıyor. Baktın mesaj atmiyor mu, sen de atma tur kendini. Gerekirse 1 hafta atma. Ama o donecek eninde sonunda.
Bırak önüne bak bu kadar zor değil.
Hayat bir kişiden ibaret değil.Önünde koca bir hayat var.Kendi geleceğini inşa et.Gerisi teferruat.nasıl anlatsam bilmiyorum ama sanki ona bağımlı hale gelmişim tüm dünyam o olmuş o gidince hiç bişeyim kalmıcak gibi hissediyorum bu korkum da ona rahatlık veriyor her ne kadar yansıtmamaya calışssamda hissediyor sanırım bunu
Hayat bir kişiden ibaret değil.Önünde koca bir hayat var.Kendi geleceğini inşa et.Gerisi teferruat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?