Arkadaş zor zamanlar geçiriyor, gereksiz bir hırs hatta bazen kötü planlar içine bile girebiliyor bunu ben de konularında fark ettim umarım en kısa zaman da kendine çeki düzen verir de ama"şizofrensin" ne demek ya ? Nasıl böyle pervasız yorumlar yapabiliyorsunuz hiç tanımadığınız insanlar hakkında anlayamıyorum. Burada insanlar sıkıntılarına yardım aramak için konu açıyorlar sizlerin hakaretlerine maruz kalmak için değil. Yorum yazarsınız baktınız hala aynı şeyleri yapmakta ısrarcı biri, bir dahakine konularını atlar, okumazsınız bile olur biter .Bir de hiç sıkılmadan açıklama da yazmışsınız" şizofrensin inşallah düzelirsin " vs diye. Şizofrenin ne olduğunu bildiğinizden bile emin değilim. İnsan hayatında bir kez bile görmediği biri için nasıl şizofrensin, öylesin, böylesin diyebiliyor. Hayretle okuyorum bazı yorumları.
Konu sahibi, yukarıda da belirttiğim gibi sıkıntılı bir süreçte olduğun kesin. Belli ki yapı olarak da hırslı ve hemen kötü planlar yapmaya meyilli gibisin. Kötüsün demiyorum kesinlikle, çünkü seni tanımıyorum böyle yorum yapmak çok yanlış olur, kötü planlar yapmaya meyillisin. Ne kadarını uygulamaya geçiriyorsun bilemiyorum tabi ki. Hayatını bir düzene oturmaya çalışmanı ve erkeklerle olan ilişkini fazlasıyla gözden geçirmeni tavsiye ediyorum. Bir şeylerin yanlış gittiği çok aşikar. Bir sınava hazırlanıyormuşsun, çok güzel bir adım. Sınav hayatın sonu değil tabi ki ama hayatını yoluna sokman için bir adım. Böyle bakarsan başarılı olacağına inanıyorum. Eğer kendinle mücadele etmekte zorlanıyorsan bir psikolog yardımı alabilirsin. Şimdiden başarılar sınavında.