Beni kötü bir insana dönüştürdüler.. :(

Ayyy bende ne kazıklar yedim kötü olmak için çok uğraştım ama olmuyor be kötü insanlardan uzak durmak daha iyi . Bir değişiklik oldu bende sınırlarım artık çok net kimsenin geçmesine izin vermiyorum kafam daha rahat. ve umursamıyorum

Kötü olmak için uğraşmazsın.
Bir çizgi var sanırım orayı aştığında istemeden kötü olursun.
Pembe bakamaz olursun.
Yettiii beee dersin içten içe.

Sen olmazsın inşallah.

Ben mutlu değilim ki böyle.

Güzel bir şeyin altında bile bir sopa arıyorum hani nereye gizlediler kim bilir diye.
Böyle ömür mü geçer?

Seni kendime cidden çok benzetiyorum.
Ben de dostluklarımdan kolay kopamam.
Eşimden bile önde gelen dostum çoktur benim.
Ben de seni benzetiyorum, emin ol.
Bu adam da aynı senin eşin gibi beni bırakmamakta ısrar ediyor. Fakat aramızdaki şey yılan hikayesi gibi bir şey, bende öyle bir kuyruk acısı var ki... Kolay kolay iflah olabilecek gibi değil. Vazgeçse var ya çok daha kolay olacak.
İşin komik tarafı o benle ciddi düşünüyor. :D

Kötü olmak için uğraşmazsın.
Bir çizgi var sanırım orayı aştığında istemeden kötü olursun.
Pembe bakamaz olursun.
Yettiii beee dersin içten içe.

Sen olmazsın inşallah.

Ben mutlu değilim ki böyle.

Güzel bir şeyin altında bile bir sopa arıyorum hani nereye gizlediler kim bilir diye.
Böyle ömür mü geçer?

Canım böyle yapma herkes kötü diil ki ? Herkes oyuncuda diil mini diziler çeksin ! Umursama görmezlikten gel Allah'a havale et. İnsanları çok severim ama karşımda ki sevgimi hak etmiyorsa anında geri çekilirim bıçak gibi ilişkimi kesip atarım. İnsanları saatlerce kafama takamam. Sende öyle yap ısınmadığın kötü enerji aldığın kişilerden toplumdan uzak dur. Çünkü bu dünya da sevgi dolu iyi niyetli azımsanmayacak kadar çok insan var. Çok zor anlarımda hep iyi insanlara denk geldim eğer gelmemiş olsaydım şuan ki düşüncelerim hiç biri olmazdı sanırım. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de seni benzetiyorum, emin ol.
Bu adam da aynı senin eşin gibi beni bırakmamakta ısrar ediyor. Fakat aramızdaki şey yılan hikayesi gibi bir şey, bende öyle bir kuyruk acısı var ki... Kolay kolay iflah olabilecek gibi değil. Vazgeçse var ya çok daha kolay olacak.
İşin komik tarafı o benle ciddi düşünüyor. :KK70:

Zaten o seni bırakmadan sen onu bırakamazsın ki..
İkizler mi kız yoksa herif? :D

Canım böyle yapma herkes kötü diil ki ? Herkes oyuncuda diil mini diziler çeksin ! Umursama görmezlikten gel Allah'a havale et. İnsanları çok severim ama karşımda ki sevgimi hak etmiyorsa anında geri çekilirim bıçak gibi ilişkimi kesip atarım. İnsanları saatlerce kafama takamam. Sende öyle yap ısınmadığın kötü enerji aldığın kişilerden toplumdan uzak dur. Çünkü bu dünya da sevgi dolu iyi niyetli azımsanmayacak kadar çok insan var. Çok zor anlarımda hep iyi insanlara denk geldi eğer gelmemi olsaydım şuan ki düşüncelerim hiç biri olmazdı sanırım. Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.

Çok şükür çevrem güzel insanlarla dolu.
Arkadaşlarım açısından çok şanslı hissediyorum.

Benim sorunum eşimin ailesi mesela hatta eşimin de iyiliğinden şüphe ettim bir kere.
Bunları da hayatından silmek öyle kolay olmuyor işte.. :(

Görüşmüyorum zaten ama yılda bir gördüğün bile yetiyor.
Ya da uzaktan gelen haberleri bile yetiyor diyeyim..

İkizler mi kız yoksa herif? :KK70:

Benim sorunum eşimin ailesi mesela hatta eşimin de iyiliğinden şüphe ettim bir kere.
Bunları da hayatından silmek öyle kolay olmuyor işte.. :KK43:

Bilmem artık neciyse, ama bir öküzlük yok değil, yoksa o haltı yemezdi :D

Kimse sizi kötü bir insan yapamaz siz izin vermedikten sonra.
Ayrica olayi niye dramatize ediyorsunuz ki..bir defa birisinin kötülügünü istemis insan yüzdeyüz ömrüboyunca kötü olacak cehennemlik olacak diye bir dünya yok. Tipki bir gününüz kötü geciyor diye hayatim bitti hersey kötü moduna giren insanlar gibi davranmayin. Bunun daha yarini var bir saat sonrasi var. Ayrica evet kalpten ne istediginize dikkat edin cunku gercekten isteyince gerceklesme ihtimali var. Cogu insan zaten kendi gibi sanar karsindakileri. Ama öyle degil iste.. uyanmaniz iyi olmus. Bundan sonra kötü olacaksiniz demek degil bu. Gözünüz acik olacak olaylari insanlari kendinizi daha iyi cözeceksiniz demek bu. Ama sirf esiniz veya ailesi vs sizin güveninizi yikti diye bundan yol alarak herkese karsi güvensizlik duymayin. Neyse Herseyin bir hayiri vardir..icinizi ferah tutun yinede ne olursa olsun.

O haltı yediği halde kolay geçemiyorsan, hani öyle bağlayıcı bir unsur da yok.
Çok da fena biri değildir.

Ama biz de az kinci değiliz işte.
Sıkıntı orada.
Önceden fena biri değildi.
Haltı yedikten sonra ise ideal biri oldu. Sinirlendikçe kovdum, başka şeylere kızıp ona patladım, ağzım mübarek zehir saçar. Ama hepsini çekti, çekmeye devam ediyor. Bu da onu iyi biri yapar. Ama sorun şu ki, o kadar iyi biri o haltı yemezdi.
Al sana paradoks.

İkizler mi kız yoksa herif? :KK70:

Bunları da hayatından silmek öyle kolay olmuyor işte.. :KK43:

İnan seni çok iyi anlıyorum çünkü annemde senin gibi babam tarafı hiç rahat vermedi 35 yıllık evli hala anlatır düşün 30 yıldır dinliyorum. Babaannem öldü hala onun yaptıklarını anlatıp anlatıp üzülüyor resmen travmaya sebep olmuşlar. Bu tarz insanlar nasıl can verecek düşünmek bile istemiyorum.

Evet fazlasıyla iyi niyetli, saf bir insandım ben.
Kolaylıkla inanırdım, güvenmeyi severdim.
Herkesi kendim gibi sanan bir aptaldım.
Ama mutluydum..
Kimseyle bir derdim yoktu.
Hakkımı yemek isteyenlere hesap sordum diye canımı yaktılar.

Beni başlarına gelecek kötülüklere sevinen bir insan yaptılar.
Ohh olsun dedim. Zerre kadar acımadı içim.
Daha dursun neler görecek, ama çok mutlu olurum o zaman dedim.
İnşallah tez zamanda görürüm o günleri diye ucu nereye gider diye düşünemeden dualar ettim.

O kötülük isteyen dualarımın zararının bana dokunacağını düşünemedim.

Sonunda o gün geldi ama gülemedim.
Çünkü yine herkesten çok bana koydu koyan.

Allah bu kötü niyetli halimi sevmedi kendine gel dedi.
Oysa beni onlar bu hale getirmişti.

Şimdi ince hesaplar yapan, belki iyi niyeti bile sorgulayan biriyim.
Her şeyi ama her şeyi bilmeliyim aldanmamak için.

Ne güzelmiş oysa saflık, bilmemek, habersiz yaşamak..
Kurcalamadan yaşamak hayatı.
İnanmak ve koyvermek ne büyük rahatlıkmış.
Şüphelerle, paranoyalarla yaşamak ne zormuş.

İçimden hiç susmayan, devamlı fitneleyen şu şeytanı çıkarsın biri onunla yaşamak çok zor :KK43:
Bana masumiyetimi geri verin!
hayatta yediğin kazık = tecrübe
maalesef o kazıklar yendimi kolay çıkmıyor. bu yüzden eskiyi geri veremeyiz...ama şu an ki zamanda az şüpheci olmak iyidir ya. artık kimin ne olduğunu bilmiyoruz..
ve senin eski konularını bilmiyorım ama sorun eş ve kv galiba :D

Önceden fena biri değildi.
Haltı yedikten sonra ise ideal biri oldu. Sinirlendikçe kovdum, başka şeylere kızıp ona patladım, ağzım mübarek zehir saçar. Ama hepsini çekti, çekmeye devam ediyor. Bu da onu iyi biri yapar. Ama sorun şu ki, o kadar iyi biri o haltı yemezdi.
Al sana paradoks.

Ahaa aynı benim eşime karşı hissettiklerim :)

hayatta yediğin kazık = tecrübe
maalesef o kazıklar yendimi kolay çıkmıyor. bu yüzden eskiyi geri veremeyiz...ama şu an ki zamanda az şüpheci olmak iyidir ya. artık kimin ne olduğunu bilmiyoruz..
ve senin eski konularını bilmiyorım ama sorun eş ve kv galiba :KK70:

Artık sorun tam olarak eş oldu sanırım, başka kimse umrumda değil.
Ailesi beş kuruş etmez ama onları takacak boş bir kafa yok, eşim sağolsun doldurdu :KK14:

Evet fazlasıyla iyi niyetli, saf bir insandım ben.
Kolaylıkla inanırdım, güvenmeyi severdim.
Herkesi kendim gibi sanan bir aptaldım.
Ama mutluydum..
Kimseyle bir derdim yoktu.
Hakkımı yemek isteyenlere hesap sordum diye canımı yaktılar.

Beni başlarına gelecek kötülüklere sevinen bir insan yaptılar.
Ohh olsun dedim. Zerre kadar acımadı içim.
Daha dursun neler görecek, ama çok mutlu olurum o zaman dedim.
İnşallah tez zamanda görürüm o günleri diye ucu nereye gider diye düşünemeden dualar ettim.

O kötülük isteyen dualarımın zararının bana dokunacağını düşünemedim.

Sonunda o gün geldi ama gülemedim.
Çünkü yine herkesten çok bana koydu koyan.

Allah bu kötü niyetli halimi sevmedi kendine gel dedi.
Oysa beni onlar bu hale getirmişti.

Şimdi ince hesaplar yapan, belki iyi niyeti bile sorgulayan biriyim.
Her şeyi ama her şeyi bilmeliyim aldanmamak için.

Ne güzelmiş oysa saflık, bilmemek, habersiz yaşamak..
Kurcalamadan yaşamak hayatı.
İnanmak ve koyvermek ne büyük rahatlıkmış.
Şüphelerle, paranoyalarla yaşamak ne zormuş.

İçimden hiç susmayan, devamlı fitneleyen şu şeytanı çıkarsın biri onunla yaşamak çok zor :KK43:
Bana masumiyetimi geri verin!
Bile bile nasıl kötü olabiliyorsun.hiç istemediğin halde

Bile bile nasıl kötü olabiliyorsun.hiç istemediğin halde

Öncelikle canımın acısı ile onun da canı yansın gibi bir duygu beni rahat bırakmıyor.
İkincisi iyi olmanın hiç bir faydasını görmedim, iyi olmak bana aptallık ve değersizlik olarak döndü sanki.
Bunu kabullenmeyen kalbim isyan etti, her şeyi sorgulayan, kuruntucu bir tip oldum çıktım.

Sanırım kendi kendime bir savunma mekanizması oluşturdum.

Back
X