beni kullanıyor mu

bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu bunları duyunca yaşlandığımı düşünüyorum...

Allahım daha neler duyacağım kaç kurtul canım sen bu adamdan yakında senden canınıda ister bu adam...

Böyle adamlar niye yaşıyorlar ? Bir erkek kadın parası yemez yememeli! Sadece evliyken ortak paylaşımlar olur. Bekarkeb hiçbir erkek para isteyemez benden tabi kankim değilse SEVİGLİM diyorsam kusura bakmasın kimse kadın parası yiyenden bi cacık olmaz

Kullanıp kullanmamayı bilemem de...
Yakışıksız hareketler olduğu kesin.
Bence asıl düşünmen gereken,böyle bir erkek isteyip istemediğin...

Kendi agziyla tl yukle,yok cezayi ode bilmem ne kullaniyomu bilmem ama iyi seyler dusunmedim...

Hesap bende öderdim nişanlıyken sevgiliyken bazen zorla gayet normal ama tl neden yükliyceksin?faturayı neden ödiyceksin.Böyle erkek olmaz valla.Bana kullanıyo gibi geldi canım kusura bakmada..Bana hediye al diyo resmen ne ayıp ya kaç kurtul kızımmm :)

Son düzenleme:
Bir de kızlara çok trip atıyorlar diyorlar..
Valla arkadaşım kaç kurtar canını, ne bu böyle ya sürekli trip.
Hayır ergen ergen davranmış resmen. Böyle adamdan sana koca çocuğuna baba olmaz.
Benden söylemesi..

Bana kullanılıyorsun gibi geldi üzgünüm ama. Tamam hesap ödenir, hediye alınır çok normal lakin bir erkek bana tl yükle, kendine iphone alacağına bana hediye al, cezayı sen öde diyorsa kusura bakmayın o adam adam değildir

Çok şaşırdım... Tamam hani arada hesabı ödersin hediye alırsın ama bu ne yahuuuu hiç doğru değil yaptığı Kaç yaşında canım belki düşünemiyor bazı şeyleri... .

Yüzsüzlüğü ele almış astarını istiyor arkadaş.
Sizi kullansa da kullanmasa da,
kusura bakmayın ama bu karakterde birinin evlenip ev erkeği
olduğunu düşünemiyorum bile..

Kullanıyor mu ? bilemem de.. yüzsüzlüğü çoktan ele almış :26:

Sizinkinden daha farklı ama benim bir arkadaşın görüştüğü çocuk vardı, çocuk ailemden para isteyemem diye sözde gurur yapıyordu ama kızdan para istemeye gelince gururdan eser kalmıyordu, çocuk çalışıyordu bu arada da, uzaktan görüştüklerinde çocuk acil kontor lazım diye kontor istiyordu arada, yüzyüze görüştüklerinde cüzdanı düşürdüm sen öde demiş, bir dahaki görüşmelerinde acil para lazım, borç ver diye büyük meblağ almış, sonraki görüşmesinde kredi çektim borç verir misin demiş, aldıklarını da ödememiş tabi, kız sonunda bıraktı da kurtuldu, çocuğa yedirdiği paralar da çocuğun yanına kar kaldı...

Son düzenleme:
bal gibi kullaniliyorsunuz birde arkanizdan alay ediyordur kesin
yazdiklariniz dogruya baska aciklamasi yok bence

Son düzenleme:
bana daha cok sey gibi gelio u zamana kadar yaptiklarini geri aliyo gibi... garip bi adam ya bana kontur atardi genelde eskiden.. sonra bi tartismada bi tripte ben onu aramazdim benim attigim konturle beni aramiyosun demisti sok olmustum

Nekadar guzel paylasimci bir kisisin iliskide ikitarafli hediyeler yemek ismarlamalar cok guzel ve eglenceli ama seninki haddinj asmis sanirim senin iyi niyetinden faydalaniyor olabilir her istedigini yapma alma bakalim ne olcak amaci belli olur□

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…