beni kullanıyor mu

Yok artik
Terbiyesiz

Arkadasim sen birak bunu
Resmen her seyini sana yaptirmak istiyor
Evet kullaniyor bence
Sinirlendim simdi ya
Ne demek niye tl yukletmemissin
Kendisi yapsin bir zahmet
Sen onun annesi misin ki
Istiyorsa kirasini da sen ode

ayyy geçmişte yaptığım bir hatam aklıma geldi. öküzün biriyle çıkmıştım yılbaşında buna gömlek ve kazak aldım o öküz bana birşey hediye etmedi. cnm ben hediyeleşmekten hoşlanmam ama sana sonra bir hediye alacağım demişti. sonra benim ona hediyemi açtı hmm kazak iyi ben bu renkleri pek sevmem gri falan alsaydın bir dahaki sefere öyle al demişti. Hay aklıma s.ç.yım ben bu malla çıktım ona para yedirdim kendimi gururumu ayaklar altına aldım çok şükür kurtuldum ayy kendimden nefret ediyorum şuan.
bir mallığımı daha anlatayım bu öküz hastaydı geberiyordu gel seni hastaneye götüreyim dedim özel hastaneye götürdüm muayene ücretini ödedim oradan eczaneye gittim ilaçlar alınıyor bu öküze baktım kasadan uzaklaştı ortada dolanıyor bense onun ilaç paralarını ödüyorum.

şimdi düşünüyorumda ne akıllıymış ve bende ne malmışım.:26::26::26::26:

Ay ben olsam diyemem, bana hep bir şeyler ısmarlar sevgilim ama utanıyorum mesela bir şey de istemem öyle yine alır alacağını ama
Bak kadın halimle utanıyorum ben o bir erkek olarak nasıl utanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…