beni kullanıyor mu

ya her gün yeni huylar görüyorum ne değişik tipler var böle ya adam resmen siz çalışmadan ödediklerini sizden çıkarmaya çalışıyo bende ilk o işten ayrıldı sandım adam yiyici biri bence

Ben annemden babamdan para isteyemiyorum. Siz kendinize şunu aldınız, bana şpunu almıyorsunuz diyemiyorum ki, sevgiliniz açık açık bunu söyleme cesaretinde bulunmuş. Sadece erkek arkadaş değil, aynı zaman da insan tipi olarak "çekilmeyecekler" kategorisinde. Ve benim düşüncem kullanıldığınız yönünde.

sen onun trafik cezası borcunu ödeyeceğine

ağır bir fatura kes... ve hayatından şutla hemde hemen..!!!!

kullanıyo bence...
insanın kocası atmaz böyle şeyler için trip..
kadın gibiymiş valla...

amann arkadaşım uzak dur derim. böyle para konusunu çok dile getiren insanla bir gelecek olmaz. onu düşünerek birşeyler alman güzel tabii ki ama bu yüze vurulur mu ya!! bilmiyorum ama bana çok yanlış geldi , bir bayandan böylesi isteklerde bulunması garip. seni kullandığını da sanmıyorum çünkü öncesi de var bu ilişkinin , büyük ihtimal artık bir işin var diye maaşına ortak görüyor kendini.

Hediye alman, hesabı ödemen gayet normalde arabasına gelen cezayı senden istemesi anormal.

Ne demek bana kontur al. Yuh ya.

Tipe bak ya! Igrenc otesi!
O pislikte "biz" kavrami yokki, hep "ben, ben, ben" modunda, boyle biriyle hayatini paylasamazsin ki, adam omrunu alir goturur valla!

böyle taleplerde bulunan bi erkek arkadaşınızmı var şakamı ne dicem ama...hemde allahına kadar kadar kullanıyor...daha önce kendinin sana aldığı ufak tefek şeylerin acısını böyle çıkarıyor zaten sana borç olarak vermiş sayılıyor ..demek aşklar bile karşılıksız değilmiş...hem koca bir adam kontörlü telefon kullanırmı ya..ortaokul çocukları gibi..birşey diyeyim çok yüzsüz bir adammış,ne koparsam o kar diyor..bırak bunu bırak..

Sen bu işten bir an önce vazgeç..Allah 'ın emrine uygun hareket edin...Gerisi gelir inş.

Son düzenleme:
sen onun anası babası mısın da telefonuna kadar sen yükleyeceksin. Evli bile olmadığın birini beslemek zorunda değilsin, kaldı ki evli bile olsaydın sen kocana değil kocan sana bakmak zorunda idi.
Seni maddi yönden kullanıyor, evet maalesef. Bu nasıl erkeklik ya, ödemeleri kız arkadaşına yaptırıyor. İnsan bunu söylemeye bile utanır.

Kullanıyor mu bilinmez fakat sevgilinizin 'bana bunu al,bana şunu al' demesi bir de üstüne pişkin pişkin trip atması hiç hoş gelmedi bana..

bu arkadaşıma katılıyorum
ilaveten evli olduğumuz halde eşim kendi maaşımı kastederek sen bun u öde ben şunu yapayım bile diyemez demez.
o nasıl bir erkektir ki d.günü hediyesi için trip atıyor
kırmızı ışıkta geçmeme sebep olan sensin cezayı sen ödeyeceksin diyor
bence bu ilişkinin son demleri olabilir hani son kez ne koparsam kardır mantığı; dikkatli olun bence..

Kullanmaya başlamış, belki de ayrılmayı düşünüyor da son zamanlarda azıcık parasını yiyim diyordur..

kusurabakma ağır oldu belki ama pek normal gelmedi bana..:26:

Arkadaşımın eski sevgilisi aynı .
Biran önce kurtul derim .
O ne ya öyle .
Bana gerçekten ilginç geliyor .
Erkek dediğin gururlu olur ne biliyim böyle erkek olmaz be .

saka gıbı buna erkek mı dıyorsun sen ? besbellı kullanıyor senı kullandırtma baska erkek mı yok sankı

Ben bu tarz şeyleri sevmiyorum.
Neden müsaade ettiniz ki, her şeyi alıyordu falan yazmışsınız.
Ben olsam rahatsız olurdum eşim değil bir şey değil.
İlerde başa kakılır, kakmasa bile ben para yedi dedirtmemek için istemezdim.
Adam da çok güzel sömürmeye başlamış, bence yaptığı terbiyesizlik.
Vur tekmeyi yolla, başka çözüm yok; çok net.

ayyyy ne kadar gicik bir tip kizkardesimin vardi boyle manitasi biz turkiyeye gitmistik kp evinde kaliyorum kardesim abla evdemisin seni arkadasimla tanistircam dedi ok dedim daha gorur gormez evi dolasmaya basladi vaayyyyyyyyy anamm senin bu ev yok dedim kv kp evleri tatillerde kullaniyoruz aninda vumrugu yedim omuzuma iyi yere kapak atmissin kiz dedi. hayatta hoslanmam el kol hareketlerinde ve boyle sululuklardan neyse sakinligimi korumaya calistim yemek yaptim yermiyiz dedim ne yani ev yemegimi yiyecegiz kardesimde ne var begenmedinmi dedi begenmedim askim ya bulmusuz kazi yolalim biraz dedi. neyse yedik ictik carsiya gidiyoruz hep beraber baldiz odesene taksinin parasini dedi halbusem odeyecekdim yetmedi beyefendi resmen damat bohcasi duzdurdu diye bilirim eve bir gittim kardesime ya o ya ben dedim birakir belki diye ama nafile ablam bosuna ugrasma ben cok seyler yaptim dedi neyseki 20 milyar kazik atinca kardesim utancindan gunlerce odalara kapadi kendini yoksa onun birakdigi cocuk olmasin kizzzz bu davranislari aynen boyleydi tam bir belesciydi yuzsuzdu kardesim sonradan yuzsuzluklerini anlatinca sok olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…