Beni maruz görün

Siz onu çevrim içi gördüğünüzü söylemediniz, iletişim kurmuyorsunuz yani, üstüne bu olaydan sonraki her konuşmanızda soğuk yapıyorsunuz; kusura bakmayın ama ben olsam ben de sizi sekiz saat aramam.

Ha belki o çevrim içi muhabbetinde siz haklısınız, belki başkası var vs. vs. ama iletişim kurmadan bunu öğrenmenize imkan yok. Olayı kendiniz için zorlaştırıyorsunuz.

Toksik bile olsa illa erkek arkadaşım olsun u bunca yıl anlayamadım. Tek başımıza da değerliyiz gayette güzel vakit geçirebiliriz. Şu aradı aramadı çevrimiçi oldu acaba kimle konuşuyor stresine değmezzz hayat kısa
Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.

Siz onu çevrim içi gördüğünüzü söylemediniz, iletişim kurmuyorsunuz yani, üstüne bu olaydan sonraki her konuşmanızda soğuk yapıyorsunuz; kusura bakmayın ama ben olsam ben de sizi sekiz saat aramam.

Ha belki o çevrim içi muhabbetinde siz haklısınız, belki başkası var vs. vs. ama iletişim kurmadan bunu öğrenmenize imkan yok. Olayı kendiniz için zorlaştırıyorsunuz.
Erkeklerde bu konuşarak çözülmüyor ki işte maalesef ne dicek seni aldatıyorum mu dicek. Kafanda kuruyosun cnm dicek . En iisi zamana bırakıp hareketlerini gözetmek şuan ben öyle yapıyorum hiç bir hamlem konuşmam yok ama burda dertleşmek istiyorum işte

Seninki ayarsizmis ya bu öyle değil eski konusunu okumuştum. Buluşmadan sonra aynı gün en az 3 kere aramış konu sahibi normal mı diye soruyordu:)Mesaj da atmış. Bence bazıları abartıyor ilgi işini.
Eh o zaman abartmış, evet. Soğuk davranınca adam da aramamış olabilir tabi.

Hiçbir açıklama yapmadan tripli, soğuk davranan kim olursa olsun bende aramam.
Siz adamın saatlerce çevrimiçi olmasından aldattığı sonucuna varmışsınız, belki o da şehir dışında başka birinden mi etkilendi acaba, ondan mı soğuk yapıyor diye düşünmüştür.
Aklınızdakileri net bir şekilde konuşmadığınız, sormadığınız müddetçe sadece kendinizi doldurur, yerinizde sayarsınız.

Erkeklerde bu konuşarak çözülmüyor ki işte maalesef ne dicek seni aldatıyorum mu dicek. Kafanda kuruyosun cnm dicek . En iisi zamana bırakıp hareketlerini gözetmek şuan ben öyle yapıyorum hiç bir hamlem konuşmam yok ama burda dertleşmek istiyorum işte
Hayır tabii ki öyle bir durum varsa söylemez ama belki gerçekten basit bir açıklaması vardır (wp webde açık kalmış, uyuyakaldığımda wp açık kalmış, şu şu kişiyle görüntülü aramadaydım ya da mesajını okudum ama cevap vermeyi unuttum gibi). Sizin ise aklınıza ilk gelen şeyler hep karamsar.

O ortada sorun olduğunu bilmiyor şu an, o yüzden onun gözünde sebepsiz soğuk yapıyorsunuz bu nedenle aramıyor olabilir. Sebebini bilirse iletişiminiz devam eder en azından diye dedim. Görüşmeden-konuşmadan hareketlerini kısıtlı olarak gözetebiliyorsunuz sonuçta. Ve istediğiniz kadar dertleşebilirsiniz tabii ki buna bir şey demiyorum. Siz gelişmeleri yazmaya devam edin mutlaka işinize yarayan öneriler gelecektir.

Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
bu yorumunuza ne cevap versem bilemedim şaşkınlıktann

Hayır tabii ki öyle bir durum varsa söylemez ama belki gerçekten basit bir açıklaması vardır (wp webde açık kalmış, uyuyakaldığımda wp açık kalmış, şu şu kişiyle görüntülü aramadaydım ya da mesajını okudum ama cevap vermeyi unuttum gibi). Sizin ise aklınıza ilk gelen şeyler hep karamsar.

O ortada sorun olduğunu bilmiyor şu an, o yüzden onun gözünde sebepsiz soğuk yapıyorsunuz bu nedenle aramıyor olabilir. Sebebini bilirse iletişiminiz devam eder en azından diye dedim. Görüşmeden-konuşmadan hareketlerini kısıtlı olarak gözetebiliyorsunuz sonuçta. Ve istediğiniz kadar dertleşebilirsiniz tabii ki buna bir şey demiyorum. Siz gelişmeleri yazmaya devam edin mutlaka işinize yarayan öneriler gelecektir.
Onu sormuştum dünkü aramasında. Mesajımı gördün ama cevap vermedin dedim. O da uyuyodum bi o koltukta bi bu koltukta dedi. Halbuki o esnada wp de çevrimiçiydi. Ki öyle açık kalmaya benzemiyordu. Giriyor 15 dk online mesela 5 dakka çıkıyo sonra tekrar giriyo gibiydi.

ya cidden siz bizle dalga geciyorsunuz bence. adama siz soguk davrandiniz, simdi de bir seyler var falan diyorsunuz. ya bu adam allah mi nereden bilsin sizin neye alindiginizi soylemezseniz?

ayrica size yalan soyledigini dusundugunuz birinin ilgisini niye istiyorsunuz? kendinize gareziniz var galiba.

Tok mu açın halinden anlamaz? Aç miyiz açikta miyiz ya🤣🤣asdjsjaj valla yorumunuza cok guldum.

Spiral icin sizi zorlayan adamdan yana tek derdiniz gece whatsappta online olmasi mi? Salin gitsin.

Konuşmak istemediğini fazlasıyla belli etmişsin o da aramamış.
Çevirim içi gördüğünde yazsaydın keşke. Kendi kendine senaryo yazıyorsun. Belki wp açık kalmıştır. Bi sorsaydın. Ayrıca bu kadar takip edilmek de boş değil. Sen onu çevirim içi gördüğüne göre sen de o sırada wp taydın ama kimseyle yazışmıyordun.

Tok mu açın halinden anlamaz? Aç miyiz açikta miyiz ya🤣🤣asdjsjaj valla yorumunuza cok guldum.

Spiral icin sizi zorlayan adamdan yana tek derdiniz gece whatsappta online olmasi mi? Salin gitsin.
Neye açız bir de? :KK53:
Ben de bekarım, ilişkim de yok. Ama sırf bunun için de tutup memnun olmayacağım ilişkilere girmiyorum.
Hayatımda biri olsun, sonra da ne yapar eder evlenirim diye biriyle ilişki yaşanmaz ki.

Her konuya aynı madur/zavallı edebiyatını yapıyorsunuz. Ayrılırsanız en kötü erkeksiz kalacaksınız o da dünyanın sonu değil ya? Onu geçtim başka erkek yok mu? Yok mu yani? Erkek olsun kör topal ne olursa olsun kafasıyla giderseniz bulacağınız en iyi tip bu olur. O adam sizi paspas gibi sürür yerlerde.
Önce biraz kendinize saygınız olsun yahu. Kendinize hiç saygınız yok, erkekten açtan toktan önce burası var. Kendinize hiç saygı duymamanız üzücü.

İşi gücü olan adamın her dk senle ilgilenmesi gibi bir durum söz konusu olamaz zaten. Bir de fazla naz aşık usandırır, değil ki senin herif.

Her konuya aynı madur/zavallı edebiyatını yapıyorsunuz. Ayrılırsanız en kötü erkeksiz kalacaksınız o da dünyanın sonu değil ya? Onu geçtim başka erkek yok mu? Yok mu yani? Erkek olsun kör topal ne olursa olsun kafasıyla giderseniz bulacağınız en iyi tip bu olur. O adam sizi paspas gibi sürür yerlerde.
Önce biraz kendinize saygınız olsun yahu. Kendinize hiç saygınız yok, erkekten açtan toktan önce burası var. Kendinize hiç saygı duymamanız üzücü.
bana yazdı bir de sanki 18 imde kocaya gittim puha ha ha.evde kaldı denilen yaştaydım valla :KK53: o zamana dek te gayet mutluydum hayatımda.

Vay arkadas bu nasil bir aclik?

Pardon da sızın amacınız ne? yani ne demesini istiyorsunuz o zaman insanların. Insanlar size önce sevgilinize sorun dunku cevrımıcı olup uyuma meselesini sorun dıyor, ıletısıme gecın dıyor siz yok aldatsa bıle bana oyle mı dıyecek dıyorsunuz. anca trip atıp 8 saat daha yazmadı dıyorsunuz . Siz bence önce bi iletişim kurun sonrasında sevgilinize ne yapmanız gerektıgını dusunursunuz.

Back
X