Beni maruz görün

Tok mu açın halinden anlamaz? Aç miyiz açikta miyiz ya🤣🤣asdjsjaj valla yorumunuza cok guldum.

Spiral icin sizi zorlayan adamdan yana tek derdiniz gece whatsappta online olmasi mi? Salin gitsin.
Piiiiiiiiii bu o mu???

Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
bu yorumunuza ne cevap versem bilemedim şaşkınlıktann

Eklentiler

• images (31).webp
    images (31).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 30
Maruz değil Mazur!

Bir ilgisizlik varsa bunu siz anlarsınız, biz değil

İlgisizliğin cevabı sevgilinizde, bizde değil!

Sonuç olarak kendinize değer verin ki başkaları da size değer versin. Burada binbir konu da açsanız da size değer vermesini sağlayamayız malum

Larketanner beynime kazindi🤣🤣konunun sonunda cinsel iliski detaylarini verdigi icin, Mune konusunu cinsellik bolumune tasimisti🤣🤣🤣
Bak kiiizzzz benimde beyninde kötü kod bu avatar ama çıkaramadım. Bu haniğmin yüzünden ban korkusu çekmiştim..... pırt cevap bile vermem.

Toksik bile olsa illa erkek arkadaşım olsun u bunca yıl anlayamadım. Tek başımıza da değerliyiz gayette güzel vakit geçirebiliriz. Şu aradı aramadı çevrimiçi oldu acaba kimle konuşuyor stresine değmezzz hayat kısa
Tekme tokat dayak yemesine rağmen kocisim erim başımda olsun diyen asalak zihniyet bile var. Bazıları erkeksiz yaşayamıyor galiba. Her kadın bilmeli ki kendine değer vermiyorsan elin adamı zerre umursamaz ki!

bana yazdı bir de sanki 18 imde kocaya gittim puha ha ha.evde kaldı denilen yaştaydım valla :KK53: o zamana dek te gayet mutluydum hayatımda.
Sorması ayip olmasin sizin evde kaldi denilen yasiniz kacti acaba kendime yontucam cunku🤣🤣🤣tabi siz tok bir insan olarak açin halinden anlamayabilirsiniz ama olsun asdhjsjajaja

Oturup karalar bağlamak yerine erkek arkadaşınızla konuşun verdiği cevap sizi tatmin ederse ne ala etmezse ve halen aynı tavır içinde olursa da sürekli aradı aramadı kime yazdı vs gibi kendinizi yıpratacağınıza yol verin gitsin

Neye açız bir de? :KK53:
Ben de bekarım, ilişkim de yok. Ama sırf bunun için de tutup memnun olmayacağım ilişkilere girmiyorum.
Hayatımda biri olsun, sonra da ne yapar eder evlenirim diye biriyle ilişki yaşanmaz ki.
Bende de yok hicbiri + istegim de kalmadi. Valla adamlarin su sacmasapan tavirlarina tahammul etmektense sonuna kadar singleizm😅. Konu sahibesi de Larkeden Biancaya evrilse kendisi icin daha hayirli olur.

Siz evlisiniz galiba var olan yoku anlayamaz ki . Varken yorum yapmak inanın kolay. Önce gerçekten yoku deneyimlemeniz gerekiyor. Ancak öyle anlayabilir insan. Aynı şeyleri yaşamadan empati bi yere kadar . Tok açın halinden anlamaz. Nasreddin hoca bile beni doktora değil damdan düşene götürün demiş.
Ay çok sinir bozucu bir msj

Oturup karalar bağlamak yerine erkek arkadaşınızla konuşun verdiği cevap sizi tatmin ederse ne ala etmezse ve halen aynı tavır içinde olursa da sürekli aradı aramadı kime yazdı vs gibi kendinizi yıpratacağınıza yol verin gitsin
Konuşmak da fayda edeceğini sanmıyorum işte.

Back
X