Beni merak edenlere..bitti

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne denir bilemiyorum. Adına hem Üzgünüm hem mutluyum. Bir yandan nokta kondu ama diğer yandan yeni paragrafa başladın. Inşallah güzel hikayeler yazarsın artık. Ama bak elelele mutlu gezmekle tamam olsaydı herşey oohoo. Hele bir evlensin o kızla bi sorumluluk alsın bakalım ne kadar dayanacak o adama. Şimdi tabiki iyi olacaklar ne kahrını çekiyorlar ki birbirlerinin? Hele Bi aynı evi paylaşsınlar bakalım. Sevgili olmak kolay, o adamdan kimseye adam akıllı koca olmaz. hem seni unutması için değil de seni araması için kıymetini anlaması için de gönderilmiş olamaz mı o kız? Amaan Cehennemin dinine kadar yolu var. Inşallah sen mutlu olursun:)

Bu arada bana hiç pes etmeden yardım eden eceezgi eceezgi arkadaşıma herkesin gözü önünde teşekkür etmek istiyorum..Allahım gönlüne göre versin muradini..hiçbir şey tesadüf değildir hayatta Allahın bana yolladığı bir destek,can oldu ..Allahım kimseye zor zaman vermesin ama olunca da herkese yardım için eceezgi eceezgi gibi güzel insanlar versin..:cry:
Tesekkur ederim
Allah yolunu acık etsın
Son zamanlarda biraz kızsam da sana :) hep aklımdaydın
Hersey daha da güzel olacak
Bak boşandıgımız tarih bile aynı :)
Umarım sen de iyi bir insanla karsılasırsın ileride

Allah seni ondan daha da mutlu etsin. Kimsenin mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Rabbim sana yapılan haksızlığın hesabını er ya da geç alır !
Çoook teşekkür ederim hepimiz mutlu olalım..bu nefret kin değil ama başta ne kadar oda mutlu olsun bende diye dua ettiysemde son olayda canımı çok yaktı..Rabbim sorsun hesabını..

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ne denir bilemiyorum. Adına hem Üzgünüm hem mutluyum. Bir yandan nokta kondu ama diğer yandan yeni paragrafa başladın. Inşallah güzel hikayeler yazarsın artık. Ama bak elelele mutlu gezmekle tamam olsaydı herşey oohoo. Hele bir evlensin o kızla bi sorumluluk alsın bakalım ne kadar dayanacak o adama. Şimdi tabiki iyi olacaklar ne kahrını çekiyorlar ki birbirlerinin? Hele Bi aynı evi paylaşsınlar bakalım. Sevgili olmak kolay, o adamdan kimseye adam akıllı koca olmaz. hem seni unutması için değil de seni araması için kıymetini anlaması için de gönderilmiş olamaz mı o kız? Amaan Cehennemin dinine kadar yolu var. Inşallah sen mutlu olursun:)
Cook teşekkür ediyorum ilginize...dedikleriniz çok doğru ama insana dokunmuyor desem yalan olur..inşallah son gülen iyi güler..Rabbim utandirmasin sasirtmasin beni onun gibi...

Tesekkur ederim
Allah yolunu acık etsın
Son zamanlarda biraz kızsam da sana :) hep aklımdaydın
Hersey daha da güzel olacak
Bak boşandıgımız tarih bile aynı :)
Umarım sen de iyi bir insanla karsılasırsın ileride
Teşekkür ederimm canım ..her şey iyi olucak Allahın izniyle ..hepimiz için ...:KK200:

Back
X