Beni nasıl anlayacak?

Tavrınızı koyun önce eşinize sonra görümcenize.. Siz uyardığınız halde eşinizim sizi dinlememesini daha çok yadırgadım.. Herkes haddini bilmeli sonuçta ne demek yatak odasına girip gömlek asmak falan.. Hiç hazetmem böyle birşeyden..

Cnm bence en iyisi görümcenle uygun bir dilde konuş
Ama bana çok aşırı bi davranış gibi gelmedi kaydirigubbakcemile2

benimde abim var yengelerim var
tamam oadaları karıştırması hiç hoş değil ki herhalde karıştırıken gözünüzle gördünüz
sonuçta orası abisinde evi tabiki rahat edecek yani bunda bir anormallik yok bence fazla tepki verdiniz
onlar kardeş kaç sene aynı evde yani kardeş en önemlisi

kocanızın sizden istememesi size ağrı geliyo olabilir ama büyütülcek bişey yok bence

Benim kardesim geldiginde esim ayni tutumu sergilese sahsen ben cook rahatsiz olurum
ne var bunda abartmissiniz!!!:delphin:

Milletin yatak odası ne kadar değerli ya kaydirigubbakcemile3 "Ne demek efendim, kimse yatak odama giremez!!" yorumları da saçma geldi bana.Madem kimselerin görmesini istemediğiniz biyer yatak odanız, o zaman kapatın kapısını kitleyin bu kadar basit -tatlicadiarzu-

Milletin yatak odası ne kadar değerli ya kaydirigubbakcemile3 "Ne demek efendim, kimse yatak odama giremez!!" yorumları da saçma geldi bana.Madem kimselerin görmesini istemediğiniz biyer yatak odanız, o zaman kapatın kapısını kitleyin bu kadar basit -tatlicadiarzu-

Ha bide kiz pat diye kimseyi takmadan yatak odasina dalsa orayi burayi karistirsa neyse...:1closedeyes:
Ben de kizarim...süprizzzzz
Ama kiz kendiliginden girmemis abisi gomlek istemis, cay istemis getirmis ne var bunda bu kadar abartmamak, kiskanc olmamak lazim ya...:dilcikar:

bunun değerle bir ilgisi yokki arkadaşım,
bunun özele saygı duymakla ilgisi var,
kapımı anca çoluk çocuk için kilitlerim,
büyükler için kilitleme gereği duymam açıkcası:delphin:

Ha bide kiz pat diye kimseyi takmadan yatak odasina dalsa orayi burayi karistirsa neyse...:1closedeyes:
Ama kiz kendiliginden girmemis abisi gomlek istemis, cay istemis getirmis ne var bunda bu kadar abartmamak, kiskanc olmamak lazim ya...:dilcikar:

canım sanırım önceden aynı evde kalmışlar ve odasını karıştırırken görmüş
yani ondan rahatszı oluyor odasına girmesine sanırım:delphin:

bunun değerle bir ilgisi yokki arkadaşım,
bunun özele saygı duymakla ilgisi var,
kapımı anca çoluk çocuk için kilitlerim,
büyükler için kilitleme gereği duymam açıkcası:delphin:

Yatak odası özeldir evet ama özel olan çekmecelerin içleridir.Sonuçta banyoya giderken veya başka bir odaya giderken, eğer kapısını kapatmıyorsanız yatak odası gözükebilen biryerdir.Yatağınızı başkalarının görmesinde bir sakınca yoktur.Sonuçta iç çamaşırlarımız yatağımızın üstünde orda burda durmaz.(en azından ben bırakmazdım gamyoncuiremsu)Olaya gelirsek; Arkadaşın eşi demiş kardeşine git asıver gömleği diye.O sırada ütüyü bırakıp "canım dur dur bana ver , hadi sen bi çay koyuver" diyebilirdi.Eee şimdi sesi çıkmamış.Kızcağız napsın sesi çıkmadı diye yarın da asar gömleği.Tepkiyi o anda vercekti ama kibar bir dille.

belki yildiniz barisik degil ama onlar kardes tabiki abisi ondan birsey isteyecek onlar can ayni kani tasiyorlar vallahi benim kardesimin evine gidecem ama hicbirseye kalkmayacam cay isteyecek vermeyecem bisey isteyecek vermeyecem gelin hanim kizar diye ama olmaz bu arkadasim bos yere huzurunuzu bozmayin

eger seni rahatsız eden görümcen geldiginde sen kendini evinde misafir gibi hissediyorsan yani görümcen bu hissi sana veriyorsa haklısın (bu tip insanlar vardır çünkü kendi evinde yabancı gibi hissettirirler) ama eger amacı sana yardımcı olmaksa ve aranızda sıcak bi diyolog varsa takılma bence kötü bi niyeti yoktur diye düşünüyorum ama yaşayan sensin tabi...

canım sanırım önceden aynı evde kalmışlar ve odasını karıştırırken görmüş
yani ondan rahatszı oluyor odasına girmesine sanırım:delphin:

O o zamanmis...:delphin:
Bi yapti diye herzaman yapacak degil dedim ya abisi istemis gitmis getirmis gomlegi
hala ayni seyi savunuyorum bu kadar abartmamak lazim!kaydirigubbakcemile4

bana çok gereksiz geliyor kaynana,görümce,elti yüzünden eşine karşı yapılan kaprisler,surat asmalar.. belki bekar olduğum için anlayamıyorum ama bu kadar takmaya sorun yapmaya gerek yok..

çok kıskançsın ve onların diyologlarını kıskanıyorsun.
unutma onlar birlikte büyüdüler ve kardeşler.bırak ilgilensin kardeşiyle.hatta sende aynı derecede ilgilen.

yatak odası konusunda haklısın,benim kendi kardeşim bile yatak odama girmez bazen gelir çocuğunu uyatacağı zaman bile izin ister odanda yatırabilirmiyim diye..
ama yatak odam dışında görümcem istediği gibi hareket eder mutfağımada girer yeri gelir çayın yanına istediği şeyi yapar yeriz birlikte.yani çayın yanına ne yapayım diye sormasında sorun göremedim.ama yatak odası konusunda haklısın...

Ben burda çokta büyütülecek, eşe tepki verecek birşey göremedim açıkçası.
Sonuçta görümceniz kendiliğinden gitmemiş odaya. Ayrıca sizin evinizde elbette
birşeyler hazırlayabilir.Acaba birlikte oturduğunuz dönemde özel eşyalarınızı,
çekmecelerinizi falan mı kurcaladı? bu yüzden mi bu kadar tepkili ve temkinlisiniz
bilmiyorum. Ama kendi adıma düşündüğümde benim üç tane görümcem var ve tek
geliniyim evin. Onlar geldiğinde onlara son derece rahat olacakları ortam hazırlar bunu
hareketlerimle belli ederim. Sağolsunlar gidip orayı burayı kurcalamazlar ama kasılıp
durmazlar evimzide. Beraber birşeyler yaparlar hatta benden çok bazen onlar yapar
yemek, tatlı vs bende bundan rahatsız olmam aksine sevinirim. Ama kendi gelinimize
yani abimlere gittiğimizde kolay kolay oturduğum yerden kalkmam, buzdolabını bile
açmamaya gayret ederim. Bu durum birazda karşımızdaki insana bağlı örneğin
gelinimiz bize o rahatlığı yada yakınlığı gösterseydi; belki bende daha farklı davranırdım.
Arkamızdan da hep ben hizmet ediyorum demek zorunda !!! kalmazdı.

Görümcenle aranda birsey mi gecti canim?
Bende diger arkadaslara katiliyorum. Yani bir coguna.
Sonucta abisinin evi orasi.
Tabi herseyi karistirmasi hos degil ama yinede "üsüdünmü elif veya meyve yermisin" diye sormasi cok normal.
Kardes onlar, bu tarz seylerde aralarina girme bence.

evet canım benim yatak odam kıymeti kimse testursuz giremez bekar olunca davulun sesi hoş gelir insana anlayamaman normel

nerden biliyosunuz pat diye girmediğini nerden söylermisiniz

kıkancta değilim benimde kardeşim var kimse kimsenin evinde kendi evi gibi, dolaşamaz abisinine cayını gömleğini getirdiği için lafım yok abisidir getirir kıskançlık değil benim yaptığım

Son düzenleme:
evet aynı binada otorurken karıştırdığına sahit oldum beni kendi evimde misafir gibi hissetrimesi sinirime dokunan söylesende konuşsanda aynı benden 5 yaş büyük olmasına rağmen hiç çekinmesi yoktur kardeşim gelir yer içeriz ama eşimin bana aynı şekilde konuşacak kadar rahatsızlık vermiyır verse zaten eşimden önce ben ikaz edirim benim yaptığım kıskançlık değil kardeş onlar ama herkes yerini bilmeli

Back
X