- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hahaha
Alemsiniz yaaa...
İyi ki ‘niye yürümüyor?’
Diye sormamışsınız:))))
Aslında okudum çoğu yerde agular ses çıkarır diyor daİstemsızce güldüm kusura bakmayın. Hıc mı okumadınız bı yerlerden ay ay bebek gelısımı vs
Bırakın ufacık bebegı uyusun uyusunkı büyüsün.
Valideyi tebrik ediyorum...Hahahaaslında biraz daha zorlasaydım onu bile diyebilirdim. Çünkü nette bebeklerin basma refleksi vardır sonra unuturlar yazıyordu anneme dedim bizimkisi tam basmıyor bir sorun mu var diye annecim sen bir kafayı baktır kızım seninkinde bir sorun olabilir dedi kadın bıktı benden
Yaa inşallah biran önce o zamanlar gelir karşısında konuşurken kendimi deli gibi hissediyorum2.ayı doldurması gerekli diye biliyorum.
yanlış biliyor da olabilirim ama yakın zamanda doğum yapan arkadaşımın ki 2. aydan sonra tepki vermeye başlamıştı.
henüz çok küçük.laftan anlamaz:))
ama siz yinede konuşun.:)bir kaç haftaya tepki verir büyük ihtimal
Bebeğinizle geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın...Yaa inşallah biran önce o zamanlar gelir karşısında konuşurken kendimi deli gibi hissediyorumşuan 7 haftalık oluyoruz o zaman bir hafta 10 gün gibi bir süremiz var dahadançok varmış
Yani aslında her güzel şey gibi bu günlerde geçecek ve ben keşke diyerek bakacağım olabildiğince onu kokluyorum kucağımda taşıyorum sıkıyorumBebeğinizle geçirdiğiniz her anın tadını çıkarın...
Özleyeceksiniz zira şimdiki hallerini...
daha çok minik ama:) her çocuğa göre değişebilir belki .zaten aylık kontrolleri vardır.orada anlatin her ay olan gelişmeleri.Yaa inşallah biran önce o zamanlar gelir karşısında konuşurken kendimi deli gibi hissediyorumşuan 7 haftalık oluyoruz o zaman bir hafta 10 gün gibi bir süremiz var dahadançok varmış
Doktorumuza çok soru sorduğum için bunları sormaya utandım adam bunalmıştı artık ama bu sefer mutlaka soracağım. Aklıma takılıyor her şey gibi bu da takılıyordaha çok minik ama:) her çocuğa göre değişebilir belki .zaten aylık kontrolleri vardır.orada anlatin her ay olan gelişmeleri.
sağlık ocağı , çocuk doktorları asi kontrollerinde mutlaka bilgi alın , bilgi verin.aklınıza bişey takilmasin.
sağlıkla buyutun evladinizi.:)
O bir sonraki evre herhaldeAllahtan sizinle konuşmasını beklemiyorsunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?