• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni neden aramıyor acaba

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
kızlar merhaba
bundan 6 gün önce ablamın düğünü vardı ve eniştemin en yakın arkadaşının kardeşi sürekli peşimden koştu gece boyunca ve gece sonunda telefonumu almayıda başardı. düğün sonrasındaki ilk gün gün boyunca mesajlar atıp durdu ve beni yemeğe çıkarmak istediğini söyledi.bende tamam dedim, gayet pahalı ve güzel bir yerde yemek yedik sonraki 2 gün boyunca da mesajlara boğdu beni ve yine buluştuk hatta kısa bir süre evinde film izledik düğün fotolarına baktık vs. daha sonra yine güzel bir yerde akşam yemeğine çıktık ve benden çok hoşlandığını kız arkadaşı olmamı istedigini belli etti bende kabul ettim.ben de 3 günlügüne sehir dışına çıktım su an ona da söylemiştim çıkacağımı tamam dedi döndüğünde görüşürüz. dün bütün gün işteydi ve beni aramammasına rağmen ben öğleden sonra 5 gibi aradım. Bugün senden ses çıkmayınca iştesindir dedim dedi bana telefonu açar açmaz. bende gidiyorum diye aradım dedim tamam dedi iyi yolculuklar dedi ama beni dün geceden beri hiç aramadı kızlar mesajda atmadı. acaba nedendir sizce?ve ben nasıl davranmalıyım?ne yapmalıyım?çok kibar, düzgün bir çocuk zaten ablamlarda tanıyor ve onlar da çok seviyor. ama neden böyle yaptı 2 gündür anlayamadım?şimdiden teşekkürler cevaplarınız için:)

beklemede kalmak daha doğru geliyor.
aramamasının bir çok sebebi olabilir.
sabretmek zor fakat aramaman daha doğru olacak.
onun araması ve aradığındaki tavrı
sana olan hislerini gösterecek.
mutlaka arayacaktır.
benim bir kriterim vardı
5 gün boyunca aranmamışsam
yolu verirdim

bu kadar hızlı başlamak bir ilişkiye yanlış, hemen evine gitmek hepten yanlış.. Kuura bakmayın ama bir ağırlığınız olmaza kıymetiniz de olmaz.. Kolay lokma görüntüsü verilirse herşey hızlı başlar ve hızlı biter.

hızlı koşan çabuk yorulur.. böylelerine çok rastladım ilk zamanlar ilgiye boğarlar sonrada aramadan bitti demeden çekip iderler :) durum buuuu :40:

Kafası karışmıştır ya da yavaşlamak istiyordur, söyleyemiyordur... Hiçbir şey yapma, geleceği varsa gelir elbet, gelmezse de sal gitsin...

Çok hızlı başlamış herşey üst üste yemekler eve gitmeler fln..
Bence kafası karışmış ve bişeylerden emin olmak için susuyor:44:
İşleri yoğundu desem arayamadı desem isteyen insan yatarken bi iyi geceler msj atar ve uyur..Hani bu kadar da vaktininin olacağını sanıyorum..

Bekle bakalım..

kızlar dün tüm gün sabrettim aramadım benimkini bakalım arıyacakmı diye gece 11'de mesaj attı.umarım tatilin iyi geçiyordur hiç aramadın sormadın merak ettim diye:1:bende teşekkür ettim arayamadığımı ama aslında onu özlediğimi ve aklımda olduğunu yazdım. o da belli oluyor kimin kimi özlediği diye çıkıştı bana uzun bir sürehaha:1:sonradan yumuşadı ben biraz suyuna gidince yine iltifatlar vs. başladı.:1:sanırım birazcık deniyor beni gibi geldi bana siz ne dersiniz?

kızlar dün tüm gün sabrettim aramadım benimkini bakalım arıyacakmı diye gece 11'de mesaj attı.umarım tatilin iyi geçiyordur hiç aramadın sormadın merak ettim diye:1:bende teşekkür ettim arayamadığımı ama aslında onu özlediğimi ve aklımda olduğunu yazdım. o da belli oluyor kimin kimi özlediği diye çıkıştı bana uzun bir sürehaha:1:sonradan yumuşadı ben biraz suyuna gidince yine iltifatlar vs. başladı.:1:sanırım birazcık deniyor beni gibi geldi bana siz ne dersiniz?

bencede öyle :) sen geri çekince hemende nası damladı bakk :D

Back
X