Kızlar herkese meraba, yakin zamanda konu açmıştım bi çocuk var benim bulunduğum yere atandi 6 ay olmuştur ozamanlar öyle görürdüm şimdide bana instagramdan istek attı hatta napsam sizce demistim ama kabul etmedim. Sonra faceden istek atti bu sefer kabul ettim :) çok saçma oldu ordan kabul etme farkli yerden kabul et oda hatta hemen yazdı illa burdanmi istek atmak gerekti diye :) derken muhabbet ettik ama ben çok soğuk konuştum tersleye tersleye. sonra benden telefon numarami istedi vermedim oda tamam dedi yazmadi sonra aradan iki hafta felan geçti işyerine geldi benim. işlemlerini yaptim sonra msj atti yine bana :) böyle güzel mesajlastik akşam bana dediki faceden aramak istedi arayim konuşalım bende hayir dedim ev müsait olmuyor koronadan dolayi ailemhep evde :) anladim tamam dedi mesajlastik yine .baya zorluk çektiğini anlatti hayatta hep iki arkadaşın konuşabileceği güncel muhabbetler oldu bu arada daha önce bir evlilik yapmiş ama benim bildiğimi bilmiyor .tayin istedim dedi 3 ay sonra belli olacak dua et inşallah çıksında gideyim dedi belliki bu arkadaşimiz muhabbet edecek birini aramiş :) gelelim bana ben normal arkadaşlik istemiyorum ki duygusal olarak güzel şeyler yaşayacağim birini istiyorum gelin görünki bütün modeller ayni bunun bir dönüm noktasi yokmudur acep kızlar ya :)