Beni neden aynı insanlar buluyor ?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar herkese meraba, yakin zamanda konu açmıştım bi çocuk var benim bulunduğum yere atandi 6 ay olmuştur ozamanlar öyle görürdüm şimdide bana instagramdan istek attı hatta napsam sizce demistim ama kabul etmedim. Sonra faceden istek atti bu sefer kabul ettim :) çok saçma oldu ordan kabul etme farkli yerden kabul et oda hatta hemen yazdı illa burdanmi istek atmak gerekti diye :) derken muhabbet ettik ama ben çok soğuk konuştum tersleye tersleye. sonra benden telefon numarami istedi vermedim oda tamam dedi yazmadi sonra aradan iki hafta felan geçti işyerine geldi benim. işlemlerini yaptim sonra msj atti yine bana :) böyle güzel mesajlastik akşam bana dediki faceden aramak istedi arayim konuşalım bende hayir dedim ev müsait olmuyor koronadan dolayi ailemhep evde :) anladim tamam dedi mesajlastik yine .baya zorluk çektiğini anlatti hayatta hep iki arkadaşın konuşabileceği güncel muhabbetler oldu bu arada daha önce bir evlilik yapmiş ama benim bildiğimi bilmiyor .tayin istedim dedi 3 ay sonra belli olacak dua et inşallah çıksında gideyim dedi belliki bu arkadaşimiz muhabbet edecek birini aramiş :) gelelim bana ben normal arkadaşlik istemiyorum ki duygusal olarak güzel şeyler yaşayacağim birini istiyorum gelin görünki bütün modeller ayni bunun bir dönüm noktasi yokmudur acep kızlar ya :)

Daha karşılıklı konuşmadan instagramdan, Facebook’tan eklemek nedir? Ben yakın çevrem dışında fotoğraf paylaşmıyorum veya kısıtılıyorum. Sanki bir şeyler dengesiz gibi. Altı aydır bakışıyorsunuz ve adam gitmeden şansımı deneyeyim dedi? Üslup ilginç zaten.

-kabul etmedim
-tersledim
-soğuk konuştum
-arama dedim

Neden benim daha fazla peşimden koşup bana alevli meyve tabağıyla evlenme teklif etmiyo anlamıyorum 😔
Off neden bunlar hep beni buluyo ben sadece inanılmaz kaprisli ve dışarıya kendini hint kumaşı sanan biri izlenimi veren birisiyim ama kimse bana yanaşmıyo nedense 😔

Daha karşılıklı konuşmadan instagramdan, Facebook’tan eklemek nedir? Ben yakın çevrem dışında fotoğraf paylaşmıyorum veya kısıtılıyorum. Sanki bir şeyler dengesiz gibi. Altı aydır bakışıyorsunuz ve adam gitmeden şansımı deneyeyim dedi? Üslup ilginç zaten.
İnstagramdan eklemedim birde benim hiçbir sosyal medya hesabimda fotoğrafim yok ki.Yani adam zaten gidecekmiş gitmeden bir konuşayım dedi sanırım :) burası çok küçük yer gidip biryerlerde oturup muhabbet edebileceğimiz hiçbir yer yok

-kabul etmedim
-tersledim
-soğuk konuştum
-arama dedim

Neden benim daha fazla peşimden koşup bana alevli meyve tabağıyla evlenme teklif etmiyo anlamıyorum 😔
Off neden bunlar hep beni buluyo ben sadece inanılmaz kaprisli ve dışarıya kendini hint kumaşı sanan biri izlenimi veren birisiyim ama kimse bana yanaşmıyo nedense 😔
Hayır kaprisli değilim fazlaca zarar görmüş birisiyim sadece yeniden güvenmek istiyorum ama başaramıyorum:(

Tersleye tersleye konuşmak nedir ya? Tersleyeceksen konuşma yani kafana silah dayayan mi var? 🙂 Bu kafayla ve bu tavirlarla akli başinda bir insan sizinle konuşmaya devam etmez zaten. O yuzden boylelerine kaliyor olabilirsiniz
Yok hep böyle değildim:) bencede normal değil terslemek haklısınız ben güvenimi yitirdiğimden beri böyle olmuşum demekki elimde değil sadece

Hayır kaprisli değilim fazlaca zarar görmüş birisiyim sadece yeniden güvenmek istiyorum ama başaramıyorum:KK43:

Iyi de ablacim hic konusmazsan, bakmazsan nerden anlicaksin iyi mi kotu mu?

Sen adami tersledim diyorsun adam da sana ilgi gostermeyi birakmis normal olarak. Sorna diyorsun ki bu tipler niye beni buluyor. Adamin tipinde bir sey yok ki, adam her yolu denemis hatta hepsine hayir demissin. Adam evine bacadan mi girsin?

Hayır kaprisli değilim fazlaca zarar görmüş birisiyim sadece yeniden güvenmek istiyorum ama başaramıyorum:KK43:

Hayır hayatım sen aşırı kaprislisin. Kötü niyetle söylemiyorum yardım etmek icin söylüyorum. Dönüm noktası yok mu demişsin ya, dönüm noktası senin bu kaprislerini değiştirmen. Kadınların %90’ı adamın canına okuyayım kapris yapayım peşimden koşturayım o da hep peşimden koşsun bana yaranmak kendini kanıtlamak icin türlü şeyler bulsun istiyor. Dizilerden görüp hayatı bu sanıyorsunuz. İlişkide sevgi saygı güven bunlar karşılıklı oluşturulur. Hemen sevgili olmazsın zaten vakit geçirirsin karşılıklı birbirini tanırsın, bu süreçte de senin yaptıgın gibi sürekli tersleyip bi de marifet gibi bunu söylemezsin. Hiç dikkat ettin mi burdaki konularda hep “ay başta cok peşimde koştu başlarda ben tersledim istemedim o çok ısrar etti vay bana şöyle yaptı ama şimdi neden böyle davranıyo beni neden aldattı” minvalinde şeyler yazılıyor. Çünkü sevgi güven böyle olusturulmaz. Kapris yapayım peşimden koşsun ben tersledikçe afedersin köpeğim olsun bana uçan balonlu sürprizler hazırlasın falan saçma şeyler. Karşındaki insana düzgün ve ölçülü davranmaya başladıgında dönecek devran bence. Seni sürekli aynı tipler bulmuyor, davranısların insanları buna sürüklüyor. Ben çok acılar çektim güvenemiyorum diye de mağduru oynamamalısın bence senin iyiliğin için söylüyorum.

İnstagramdan eklemedim birde benim hiçbir sosyal medya hesabimda fotoğrafim yok ki.Yani adam zaten gidecekmiş gitmeden bir konuşayım dedi sanırım :) burası çok küçük yer gidip biryerlerde oturup muhabbet edebileceğimiz hiçbir yer yok
Size adamın istek göndermesinden bahsettim.

Hayır hayatım sen aşırı kaprislisin. Kötü niyetle söylemiyorum yardım etmek icin söylüyorum. Dönüm noktası yok mu demişsin ya, dönüm noktası senin bu kaprislerini değiştirmen. Kadınların %90’ı adamın canına okuyayım kapris yapayım peşimden koşturayım o da hep peşimden koşsun bana yaranmak kendini kanıtlamak icin türlü şeyler bulsun istiyor. Dizilerden görüp hayatı bu sanıyorsunuz. İlişkide sevgi saygı güven bunlar karşılıklı oluşturulur. Hemen sevgili olmazsın zaten vakit geçirirsin karşılıklı birbirini tanırsın, bu süreçte de senin yaptıgın gibi sürekli tersleyip bi de marifet gibi bunu söylemezsin. Hiç dikkat ettin mi burdaki konularda hep “ay başta cok peşimde koştu başlarda ben tersledim istemedim o çok ısrar etti vay bana şöyle yaptı ama şimdi neden böyle davranıyo beni neden aldattı” minvalinde şeyler yazılıyor. Çünkü sevgi güven böyle olusturulmaz. Kapris yapayım peşimden koşsun ben tersledikçe afedersin köpeğim olsun bana uçan balonlu sürprizler hazırlasın falan saçma şeyler. Karşındaki insana düzgün ve ölçülü davranmaya başladıgında dönecek devran bence. Seni sürekli aynı tipler bulmuyor, davranısların insanları buna sürüklüyor. Ben çok acılar çektim güvenemiyorum diye de mağduru oynamamalısın bence senin iyiliğin için söylüyorum.
Yok sıkıntı yok söylediklerinizde en son sevdiğim adam benle konuşurken nişanlandıktan sonra tamamen güvenim gitti toplamaya çalışıyorum ama demek başaramıyorum bütün ilişkilerimde böylr değildimki veya illa biri peşimden koşsun mantığındada değildim asla .Biriyle yada konuşmaya başlasam gayet güzel gidiyor sonra bakıyorum adam kayıp hep bu döngü malesef

Iyi de ablacim hic konusmazsan, bakmazsan nerden anlicaksin iyi mi kotu mu?

Sen adami tersledim diyorsun adam da sana ilgi gostermeyi birakmis normal olarak. Sorna diyorsun ki bu tipler niye beni buluyor. Adamin tipinde bir sey yok ki, adam her yolu denemis hatta hepsine hayir demissin. Adam evine bacadan mi girsin?
Evet oda artık iletişimi kesti zaten :( nebileyim bu moddan çıkamıyorum sanıyorum ki her erkek bana zarar verecek sanıyorum

Yok sıkıntı yok söylediklerinizde en son sevdiğim adam benle konuşurken nişanlandıktan sonra tamamen güvenim gitti toplamaya çalışıyorum ama demek başaramıyorum bütün ilişkilerimde böylr değildimki veya illa biri peşimden koşsun mantığındada değildim asla .Biriyle yada konuşmaya başlasam gayet güzel gidiyor sonra bakıyorum adam kayıp hep bu döngü malesef

Yahu üzme kendini herkesin başına gelebilir bu. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sırf olsun diye istemedigin biriyle tersleyerek konusmak değil cidden hoşlandığın biri oldugunda düzgün ama ölçülü tedbirli konuşmak daha doğru bence. Tedbirli olmakla terslemek farklı şeyler bence buna dikkat edersen ve sırf biri olsun diye değil de hoşlandıgın insanlarla konusursan ama yine de hep aklımda diyerek tamamen güvenene kadar kendini kaptırmazsan sıkıntın kalmayacak ☺️

Neden bu kadar korktuğunu anlamadım. Düşmekten korkmayın. Hepimiz zaman zaman düşüyoruz. Ama hemen kalkmasınıda biliyoruz. Bence fazla kırılgansın ve bunun cermesini daha hayatına girmemiş belkide çok iyi insanlara çektiriyorsun. Kimse eski sevgilin değil. Herkes bir değişken. Yaşamadan da göremezsin. Kavun değilki koklayıp anlayalım. Kırılıcaz, dökülücez, dizlerimiz kanayacak belki. Ama bunlar olmazsa nasıl tecrübe sahibi olucaz ki?

Neden bu kadar korktuğunu anlamadım. Düşmekten korkmayın. Hepimiz zaman zaman düşüyoruz. Ama hemen kalkmasınıda biliyoruz. Bence fazla kırılgansın ve bunun cermesini daha hayatına girmemiş belkide çok iyi insanlara çektiriyorsun. Kimse eski sevgilin değil. Herkes bir değişken. Yaşamadan da göremezsin. Kavun değilki koklayıp anlayalım. Kırılıcaz, dökülücez, dizlerimiz kanayacak belki. Ama bunlar olmazsa nasıl tecrübe sahibi olucaz ki?
Benim geneli karatersizdi konuştuklarım o yüzden bence kimle konuşyorsam bişe çıkıyo o yüzden de artık korkuyorum

Yahu üzme kendini herkesin başına gelebilir bu. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sırf olsun diye istemedigin biriyle tersleyerek konusmak değil cidden hoşlandığın biri oldugunda düzgün ama ölçülü tedbirli konuşmak daha doğru bence. Tedbirli olmakla terslemek farklı şeyler bence buna dikkat edersen ve sırf biri olsun diye değil de hoşlandıgın insanlarla konusursan ama yine de hep aklımda diyerek tamamen güvenene kadar kendini kaptırmazsan sıkıntın kalmayacak ☺
Teşekkür ederim:)

Bulunmaz hint kumaşı,gökten zembille inmesi muhtemel eş adayı ,o siz misiniz şimdi? Erkek olsam bir dk çekemem sizi...

Adam tayinini bile size göre mi ayarlasın istiyorsunuz? İyi de onun ekmek kapısı, geleceği yahu, tabi ki önceliği bu olacak. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki, gelecek planlarına dahil olasınız. Ve madem muhabbet etmek istiyorsunuz bu tavrın anlamı ne ki? Burnundan getireyim de, beni kolay kadın sanmasın taktiği mi? Biri bana böyle davransa, istemiyor herhalde der, zorlamam, soğurum. Siz soğumaz mısınız? Kısacası, bütün modeller aynı filan değil ama siz böyle devam ederseniz tabi ki hep aynı şeyleri yaşayacaksınız. İlk günden yeşik ışık yakın demiyorum da, ilginizi çektiyse, bir muhabbet edin yani. İncileriniz dökülmez. =P

Back
X