Beni neden aynı insanlar buluyor ?

Kızlar herkese meraba, yakin zamanda konu açmıştım bi çocuk var benim bulunduğum yere atandi 6 ay olmuştur ozamanlar öyle görürdüm şimdide bana instagramdan istek attı hatta napsam sizce demistim ama kabul etmedim. Sonra faceden istek atti bu sefer kabul ettim :) çok saçma oldu ordan kabul etme farkli yerden kabul et oda hatta hemen yazdı illa burdanmi istek atmak gerekti diye :) derken muhabbet ettik ama ben çok soğuk konuştum tersleye tersleye. sonra benden telefon numarami istedi vermedim oda tamam dedi yazmadi sonra aradan iki hafta felan geçti işyerine geldi benim. işlemlerini yaptim sonra msj atti yine bana :) böyle güzel mesajlastik akşam bana dediki faceden aramak istedi arayim konuşalım bende hayir dedim ev müsait olmuyor koronadan dolayi ailemhep evde :) anladim tamam dedi mesajlastik yine .baya zorluk çektiğini anlatti hayatta hep iki arkadaşın konuşabileceği güncel muhabbetler oldu bu arada daha önce bir evlilik yapmiş ama benim bildiğimi bilmiyor .tayin istedim dedi 3 ay sonra belli olacak dua et inşallah çıksında gideyim dedi belliki bu arkadaşimiz muhabbet edecek birini aramiş :) gelelim bana ben normal arkadaşlik istemiyorum ki duygusal olarak güzel şeyler yaşayacağim birini istiyorum gelin görünki bütün modeller ayni bunun bir dönüm noktasi yokmudur acep kızlar ya :)
adam daha napsın anlamadım? adama potansiyel tecavüzcü gibi davranmış , o her adım attığında tersleyip itmişsiniz.Sormanız gereken soru beni neden aynı insanlar buluyor? olmamalı, aynaya bakıp kendi davranışlarınıza çeki düzen vermezseniz bu muameleyi yaptığınız her aklı başında insan kaçar etrafınızdan.

Benim geneli karatersizdi konuştuklarım o yüzden bence kimle konuşyorsam bişe çıkıyo o yüzden de artık korkuyorum

Gülseren Budayıcıoğlu diye bir psikolog var. Hemde yazar kesin duymuşsundur. Kendince adlandırdığı bir kader motifi olgusu var. Psikolojide başka bir isimdir bu durum bilemem. Çok ilgimi çekmişti. Küçüklüğümüzde yaşadığımız bir olay nedeniyle büyüyünce hep aynı insanları kendimize çektiğimizden bahsediyordu. Sizinkiside öyle bişey olmasın 🤭 Zira benimki öyleydi ve o sorunu bulup deşeledikten sonra düzgün insanı yakaladım. Bence bir göz önünde bulundur bu durumuda😉

Yok hep böyle değildim:) bencede normal değil terslemek haklısınız ben güvenimi yitirdiğimden beri böyle olmuşum demekki elimde değil sadece

Guveninizi insanlari tersleyerek kazanamazsiniz. Kimsenin elalemle yasadigi psikolojik kalintilariyla uğrasmak istemem ben acikcasi. Kendi içinizde probleminiz neyse cozun ve sonra yeni insanlara şans verin derim.

Kim niye durduk yere sizin guveniniz için çabalamak, terslemelerinizi çekmek zorunda olsun ki, kendisi birşey yapmadigi halde.
Biraz akli başinda olan hiç kimse uğrasmaz sizinle. Kaldi ki devamli peşinizde dolanip guven kazanmak için kicini yirtan tipler de pek guvenilir olmayabilir. 👍

adam daha napsın anlamadım? adama potansiyel tecavüzcü gibi davranmış , o her adım attığında tersleyip itmişsiniz.Sormanız gereken soru beni neden aynı insanlar buluyor? olmamalı, aynaya bakıp kendi davranışlarınıza çeki düzen vermezseniz bu muameleyi yaptığınız her aklı başında insan kaçar etrafınızdan.
:( :(

Guveninizi insanlari tersleyerek kazanamazsiniz. Kimsenin elalemle yasadigi psikolojik kalintilariyla uğrasmak istemem ben acikcasi. Kendi içinizde probleminiz neyse cozun ve sonra yeni insanlara şans verin derim.

Kim niye durduk yere sizin guveniniz için çabalamak, terslemelerinizi çekmek zorunda olsun ki, kendisi birşey yapmadigi halde.
Biraz akli başinda olan hiç kimse uğrasmaz sizinle. Kaldi ki devamli peşinizde dolanip guven kazanmak için kicini yirtan tipler de pek guvenilir olmayabilir. 👍
Yok kendini yırtmadı açıkçası:) normal davranışlar ben anormal davrandim kabull

Gülseren Budayıcıoğlu diye bir psikolog var. Hemde yazar kesin duymuşsundur. Kendince adlandırdığı bir kader motifi olgusu var. Psikolojide başka bir isimdir bu durum bilemem. Çok ilgimi çekmişti. Küçüklüğümüzde yaşadığımız bir olay nedeniyle büyüyünce hep aynı insanları kendimize çektiğimizden bahsediyordu. Sizinkiside öyle bişey olmasın 🤭 Zira benimki öyleydi ve o sorunu bulup deşeledikten sonra düzgün insanı yakaladım. Bence bir göz önünde bulundur bu durumuda😉
Tanıyorum hatta takip ediyorum. Ben ne yaşadım çok merak ediyorum:) gitmek isterdim terapi almak iserdim bir pskologdan fakat imkan yok burda

Tanıyorum hatta takip ediyorum. Ben ne yaşadım çok merak ediyorum:) gitmek isterdim terapi almak iserdim bir pskologdan fakat imkan yok burda

Her insan kendi kendinin doktorudur. Psikologumun söylediği bir sözdü bana. Bir daha terapiye gelme diye de kovalandım bu yüzden. Zira hayatımı anlattıp bulduğum çözümleri görünce kendi kendime iyi gelebildiğimi anladı. Sizde yapabilirsiniz. Sadece geriye dönüp irdelemek gerek. Dışardan bir göz gibi , sanki siz değilde başkası yaşamış gibi.😉 O zaman bulacaksınızdır motifinizi ve onu düzelteceksiniz eminim 🙋🏼‍♀️

Her insan kendi kendinin doktorudur. Psikologumun söylediği bir sözdü bana. Bir daha terapiye gelme diye de kovalandım bu yüzden. Zira hayatımı anlattıp bulduğum çözümleri görünce kendi kendime iyi gelebildiğimi anladı. Sizde yapabilirsiniz. Sadece geriye dönüp irdelemek gerek. Dışardan bir göz gibi , sanki siz değilde başkası yaşamış gibi.😉 O zaman bulacaksınızdır motifinizi ve onu düzelteceksiniz eminim 🙋🏼‍♀️
Belkide bunu yapmak gerek teşekkür ederim :)

Adam tayinini bile size göre mi ayarlasın istiyorsunuz? İyi de onun ekmek kapısı, geleceği yahu, tabi ki önceliği bu olacak. Daha birbirinizi tanımıyorsunuz ki, gelecek planlarına dahil olasınız. Ve madem muhabbet etmek istiyorsunuz bu tavrın anlamı ne ki? Burnundan getireyim de, beni kolay kadın sanmasın taktiği mi? Biri bana böyle davransa, istemiyor herhalde der, zorlamam, soğurum. Siz soğumaz mısınız? Kısacası, bütün modeller aynı filan değil ama siz böyle devam ederseniz tabi ki hep aynı şeyleri yaşayacaksınız. İlk günden yeşik ışık yakın demiyorum da, ilginizi çektiyse, bir muhabbet edin yani. İncileriniz dökülmez. =P
Haklisiniz soğurdum. Şu pskolojideyim sanki nasılsa o bırakacak konuşmayı bu psikolojiyle saçma sapan davrandim kabul ediyorum :( oda anladı saçma halimi belkide iletişimi kesti tabiki :( kendime kızdım şuan

Haklisiniz soğurdum. Şu pskolojideyim sanki nasılsa o bırakacak konuşmayı bu psikolojiyle saçma sapan davrandim kabul ediyorum :KK43: oda anladı saçma halimi belkide iletişimi kesti tabiki :KK43: kendime kızdım şuan
Kendinize kızmayın. Maden bir şeylerin farkındasınız, bu da bir deneyim deyip, önünüzdeki maçlara bakın. Hepimizin bazı kalkanları var insanlara karşı. Kim bilir nasıl büyütüldük, neler yaşadık kısmını düşününce, o kalkanların aslında bir temeli olduğunu görüyoruz. Adamın bütün yollarını kapatmışsınız, belki tam da benim dediğim şeydi; kolay kadın izlenimi vermemek... Aslında bu bile bir yetiştirilme tarzının sonucu. Ya da insanlara güveniniz kırılmıştır, o yüzden bir savaş halinde olabilirsiniz. Ne yaşadığınızı bilmediğimden ihtimalleri sallıyorum biraz.=) Önemli olan bunların farkına varıp, öz eleştiri yapmak, insanlara karşı çok önyargılı davranmamaya çalışmak vs... İlk günden evlilik muhabbeti yapmak nasıl mantıksızsa, hoşunuza giden birini kestirip atmak da öyle. Biraz şans verin, tanıyın. En kötü ne olabilir sonra? Belki anlaşamazsınız, noktalanır, biraz kalbiniz kırılır. Hayat böyle, bazen kalbimiz de kırılacak. Ölmüyoruz, deneyim kazanıyoruz, insanları ve kendimizi böyle böyle tanıyoruz. Uzatmayayım; biraz kalkanlarınızı indirmenizin size faydası olur.

Kendinize kızmayın. Maden bir şeylerin farkındasınız, bu da bir deneyim deyip, önünüzdeki maçlara bakın. Hepimizin bazı kalkanları var insanlara karşı. Kim bilir nasıl büyütüldük, neler yaşadık kısmını düşününce, o kalkanların aslında bir temeli olduğunu görüyoruz. Adamın bütün yollarını kapatmışsınız, belki tam da benim dediğim şeydi; kolay kadın izlenimi vermemek... Aslında bu bile bir yetiştirilme tarzının sonucu. Ya da insanlara güveniniz kırılmıştır, o yüzden bir savaş halinde olabilirsiniz. Ne yaşadığınızı bilmediğimden ihtimalleri sallıyorum biraz.=) Önemli olan bunların farkına varıp, öz eleştiri yapmak, insanlara karşı çok önyargılı davranmamaya çalışmak vs... İlk günden evlilik muhabbeti yapmak nasıl mantıksızsa, hoşunuza giden birini kestirip atmak da öyle. Biraz şans verin, tanıyın. En kötü ne olabilir sonra? Belki anlaşamazsınız, noktalanır, biraz kalbiniz kırılır. Hayat böyle, bazen kalbimiz de kırılacak. Ölmüyoruz, deneyim kazanıyoruz, insanları ve kendimizi böyle böyle tanıyoruz. Uzatmayayım; biraz kalkanlarınızı indirmenizin size faydası olur.
Çok kırıldı güvenim biriyle konuşmaya başlıyorum bakıyorum çok güzel gidiyor herşey olmasi gerektiği gibi bu sefer tam adapte oldum derken birşey oluyor ve yok oluyor adamlar meğer zaten akıllarında birisi varmış ben yedekmişim ve ben bunu kaç kez yaşadım dolaysıyla inciniyorum kendimi değersiz hissediyorum ve diyorumki nasılsa ben sevilmiyorum bu okadar kötü bir pskolojiki başedemiyorum bu durumla:(

Çok kırıldı güvenim biriyle konuşmaya başlıyorum bakıyorum çok güzel gidiyor herşey olmasi gerektiği gibi bu sefer tam adapte oldum derken birşey oluyor ve yok oluyor adamlar meğer zaten akıllarında birisi varmış ben yedekmişim ve ben bunu kaç kez yaşadım dolaysıyla inciniyorum kendimi değersiz hissediyorum ve diyorumki nasılsa ben sevilmiyorum bu okadar kötü bir pskolojiki başedemiyorum bu durumla:KK43:
Ortalık dengsiz dolu, bu bir gerçek. Ama düzgün insanlar da var. Birkaç sefer bu dengesizlere denk geldiniz diye, kendinizi lanetliymiş gibi yaftalamayın. =) Sizin değerinizi o insanlar mı belirliyor ayrıca? Ne alakası var. Kendinizi değerli hissetmek için kimseye ihtiyacınız yok. Önce bunu halletmeniz gerekiyor iç dünyanızda. Sonrasına gelince bence karşınıza çıkan insanlara onları tanımak için şans verin ama güven ve aradaki bağ zamanla oluşacak şeyler. Bir süre çok da ciddiye almadan tanıyın o yüzden.

Ortalık dengsiz dolu, bu bir gerçek. Ama düzgün insanlar da var. Birkaç sefer bu dengesizlere denk geldiniz diye, kendinizi lanetliymiş gibi yaftalamayın. =) Sizin değerinizi o insanlar mı belirliyor ayrıca? Ne alakası var. Kendinizi değerli hissetmek için kimseye ihtiyacınız yok. Önce bunu halletmeniz gerekiyor iç dünyanızda. Sonrasına gelince bence karşınıza çıkan insanlara onları tanımak için şans verin ama güven ve aradaki bağ zamanla oluşacak şeyler. Bir süre çok da ciddiye almadan tanıyın o yüzden.
Anladım teşekkür ederim teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için ❤

Back
X