Bengücan merhaba, benim içimdeki sıkıntıyı ne güzel anlamışsın. Bazı arkadaşlar bu yalan değil, gizlemek yalan sayılmaz diyor. Eğer sohbetinden memnunsam boşvermemi, beklentiye girmememi öneriyorlar. Sağolsunlar elbette bu da bir bakış açısı.
Ancak sadece yazılı süren bir iletişimde dürüstlük ve samimiyet daha da ö plana çıkıyor. Çünkü arada başka bağlayıcı faktörler zaten yok. Bizim birbirimizle bağlayan şey samimi, içten paylşaımlarımız senin de söylediğin gibi.
Ama o il dışındayım diyerek bana çok vasat bir yalan söylemiş olmadı mı? Yani üzerinde düşünülmeden, başından atmak istercesine, açığa çıkacağını aklına getirmeden. Yani sıradan bir yalan söylediğine göre beni de sıradanlaştırmış oldu. Şimdi ben hiçbir şey olmamış gibi devam edersem aynen söylediğin gibi olacak yani yalana tahmmüllü olduğumu sanacak ki hiç öyle değilim. Baksana öyle olsam burada sayfalar dolusu yazar mıydım?
Devam edebilmek için bu konuyu sorun etmemek gerekiyor ama ben sorun edip-etmemek konusunda kararsızım. Bu geçiştirmesinden sonra hala onun yazdıklarına değer verebilir miyim acaba? Yapacağı açıklamayı bekleyeceğiz artık. Çok güzel yazmışsın sağol.