- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Kızlar Merhaba,
Hemen başta söylemeliyim konu aşk-meşk değil.:) Bir nedenle (internet üzerinden tanışmak değil. Makul bir neden ama ayrıntılara girmek istemediğim için yazmadım ) biriyle mail yoluyla önce soru-cevap olarak başlayan ama sonra sohbete dönen bir yazışma trafiğimiz oldu. Ancak tekrar vurgulamak isterim beyli, hanımlı, asla ilişki çağrışımı yapmayan tabiri caizse entelektüel sohbetler diyebilirim.
Ben bekarım o bekar. Benden büyük. Herkes işinde gücünde. Çok uzak şehirlerde yaşıyoruz. Birbirimizi hiç görmedik. Onun fazlasıyla fotoğrafları var sosyal medyada ama benim yok. Ben ise vesikalık tarzı evin önünde eşofmanlarımla ve sabah kalkmış halimle cepten çektiğim bir fotomu göndermiştim.
Soruma geleyim. Bu iletişim yaklaşık bir yıldır ve haftada 4-5 gün olmak üzere sürüyor. Konu konuyu açıyor. Naber, nasılsın gibi değil de yaklaşık A4 kağıdı yani bir sayfa tutacak kadar belki daha da fazla yazıyoruz.
Veee insan karşısındaki kişiyi hiç merak etmez mi? Neden bunu dedim. Geçenlerde benim bulunduğum yere gelmiş iş için ve bir hafta kalmış. Ama bana bunu söylemedi. Komik olan, kendisi buradayken bana mail atıp, "size yanıt yazamıyorum ama ilk fısatta devam edeceğim. İl dışındayım, çok yoğunum" gibi şeyler söylemesi garip değil mi? Beni hem görmek istemiyor hem de bunu açıkça söyleyemediği için burada olduğunu gizliyor.
Evet hanımlar yorumlarınızı merak ediyorum. Sizce neden böyle yapmıştır? Ben nasıl bir tepki vermeliyim ve bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Valla ben bozuldum. Ben onun yaşadığı şehre gitmiş olsam ayaküstü de olsa tanışmak isterdim. Nedir ki zaten en fazla bir bardak çay ya da bir fincan kahve içilir, olacağı o. Hem gizlemek de bir çeşit yalan söylemeye meyil değil midir?
Şimdiden yorum yapacak herkese çok teşekkür ediyorum.
Hem diyorsunuz iliski anlaminda degil hanimli beyli gorustuk, tamam guzel her yeni tasina kadin-erkek illaki sevgili olacak diye birsey yok ama hem diyorsunuz fotografimi yolladim. Hem diyorsunuz merak etmezmi insan, fotograf yollamissiniz daha neyi merak etsin ? Bildigimiz beklenti icine girmissiniz adami resimlerinden ve sohbetinden begenmissiniz,yani istemesenizde olay iliski kategorisine giriyor.
Calistiginiz yeri biliyorsa belki uzaktan gormustur sizi girip cikarken.
Ayica bu kadar hos sohbet muhabbet ortak yon varken 1 yilda insan neden tanismak istemesinki birde ayni sehre gelmisken,kesin engelleyici birsey vardir. Onuda siz dusunup bulun artik.
Ve bize soracaginiza ona sorun madem geldin neden aramadin haber vermedin bir cay kahve icerdik diyin bakalim ne savunma yapacak.