Mesafeli sen ne tatlı bayansın , yazdıklarını okuyunca gülümsettin beni:) Bak bende kendimden bir olay anlatayım, yıllar önce dilimi geliştirmek adına yabancı bir sohbet sitesine üye oldum, yabancılarla havadan sudan, gündemden, politikadan aklımıza ne geliyorsa konuşuyorduk, türke rastlayınca da meraba demeden hızla uzaklaşıyordum:))Neyse bi gün gene bir yabancıyla konuşuyoruz sohbet uzadıkça uzadı,mailimi istedi arada mesajlaşalım dedi, okey dedim nasıl olsa kendini bilen bir bey diye düşündüm, Yabancı dile de hakim:) Meğer bu türkmüş, ama mailimi de vermiş oldum, biz aylarca senin gibi yazışdık durduk, eğitim hayatımızdan, siyasetten, ekonomiden, bilimden, gündemdeki konulardan, eşimizden dostumuzdan aklına ne gelirse, bana sayfalarca yazardı, bende rahat durmazdım ne yalan söyleyeyim bende yazdıkça yazardım:)) Messsenger da bu işe devam ettik, hatta bi gün fotolarını attı,çocuğu beğendimde:)) Ama ben atmadım o da asla sormadı, bi fotoğrafını görebilir miyim diye...neyse bir yıl kadar bıkmadan usanmadan her gün yazıştık,bu kadar ne konuştunuz be deme:) hiç bişey bulamassak izlediğimiz filmler hakkında konuşuyorduk, hoşumuza giden parçaları beraber dinliyorduk....Neyse 1 yılın sonunda fotoğrafımı attım, beni beğendiğini söyledi, hatta canım cicim diye konuşmaya devam etti, uzun bir süre daha hevesle konuşmaya devam ettik...Ne yalan söyleyeyim en sonunda bi buluşma veya telde görüşme olur diye ümit ediyordum, ama bu denyo ne telimi istiyordu ne de bulunduğum şehre gelmeyi teklif ediyordu, işi gücü de yerinde bir beydi, hayatında kimse yoktu, sürekli saatlerce sabahlara kadar yazışıyorduk...Sonra dayanamadım, sen benim sesimi hiç mi merak etmiyorsun, beni hiç mi yakından görmek istemiyorsun dedim, epeyde sitem ettim, iyi bi gün çıkıp geleyim bari dedi, telini istemeye utandım dedi, bende bu sefer bozuldum

aman sırf ben istiyorum diye çıkıp gelme dedim,o da üstelemedi...ama benimde canım sıkıldı tabi, mal mıdır nedir, ölene kadar yazışacaz galiba dedim, kendimi suçlamaya başladım, vakit kaybı bu dedim, bu arada önüme çıkan, benle çıkmayı isteyen bi kaç kişiyede hep olumsuz cevap verdim, bu öküze güvenip

O zamanlar tabi çok kötüydüm, şimdi o halimi hatırlayıp kaçırdıklarıma yanıyorum

sonra benim 1-2 haftalığına yurt dışına gitmem gerekti, buna da dedim ki ben iki hafta sana yazamayacam bana maillede, messenger lada ulaşamassın, dönünce yazışırız artık dedim, bu öküzden gene bi ses yok, telimi gene istemedi, ve orda kafamda bitirdim aslında, sonrada ben yurt dışına gittim geldim, bu hanzo da sırra kadem bastı bende tek mesaj atmadım...bir yıldan fazla öylece mesajlaştık ama sonuca ulaşamadık, neden benden telimi istemedi, neden görüşmek istemedi hiç anlayamadım.Kültürlü, bilgili,kendini, konuşmasını bilen biriydi, benden haz almasa o kadar süre yazışmazdı, ben hep buluşacağımızı hayal ederek devam ettim ama o bir türlü cesur olup bi adım atamadı...Şimdi düşünüyorum da değmezmiş, ben bi hayal aleminde yaşamışım, çok şey öğrendim ondan ama bi o kadarda vaktimi çaldığı, beni uykusuz bıraktığı oldu, sanal alemin cilveleri işte, sana diyeceğim böyle bi herife uzun süre kapılma