Merhaba, evet konuyu hayli geliştirdik. Kadın-erkek ilişkileri genelinde konuşmaya başlayınca da laf lafı açar bilirsin. Çok sağolasın ben de yorum yapanların yazılarını çok hoşlanarak okuyorum.
Evet maiileşmeye devam ediyoruz eskisi kadar sık olmasa da ve belki de biz ömrümüz boyunca bunu yapmaya devam edeceğiz, öyle hissediyorum.:)
O kişinin aslında çevresinde çok insan var ama sanırım samimi ve dürüst insanlar bulmak kolay değil. Yani iş çevresinde büyük rekabet oluyor biliyorsun ve o zaman da içten olmak zorlaşıyordur. Ve söylediğin gibi, ben o çevrelerden uzakta olduğum için olaylara daha farklı bakıyor olabilirim. Onun kadar donanımlı, birikimli olmadığım halde sıkılmadan hala benle yazışıyor olmasını ben bunlara bağlıyorum ve tabii erkek olarak ona beğenilerini sunan bir kadının varlığından da hoşlanıyor olabilir. :)
yazıştığın kişiyi anlattığına göre kendime benzettim sanki.
şimdilerde değil ama üniversite ve öncesinde fikir,şahsiyet vs. gibi ortak noktalarda düzgün ve yakın gelen kişilerle uzaktan görüşmüştüm.
hiç bir zaman merak etmedim o kişileri.
istesem yüz yüze gelebilmem çok kolay olmasına rağmen onun özel hayatı vs. ilgilendirmediği için kendimi hep uzak tuttum.
o zamanlar radyolar vardı.
tabi düzgün,fikir,edebiyat vs. aağırlıklı olanlarla programda bir şeyler paylaşırdım sürekli telefonla.
ismimi de kullanmazdım.
tüm radyo ahalisinin beni merak ettiğini sonradan arkadaş olduğum bayan programcı söylemişti yıllar sonra.
bazı çalışanları görmeye gidermiş kızlar.
hiç o şekilde düşünmemiştim ordaki insanları.
bir dj.vardı.programa bağlanma uzun sürünce bir gün başladık uzun konuşmaya.
sonra alışkanlık oldu.
radyodan ayrılacağı zaman bir kaç haftaya evleneceğini arkadaşları radyodan duyurmuştu ki hiç beni ilgilendirmiyordu normal hayatı.
zihnindeki kişinin yakından tanıyıp büyüsünün bozulacağından korkuyor olabilir.
çok güzel bir dostluk kurmuşsunuz bence.
kadın-erkek ilişkilerinde pek olmayan.
çok az insan yanındaki konuştuğunda kendi ruhunun yansıması olduğunu görme şansını yakalayabilir.