Cerebrum'cum neden pasife aldılar seni, ne yapmış olabilirsin ki? :)
Ne güzel filmdeki ismi bile hatırlıyorsun. Ben son sahneye kadar oyunu anlamadım finalde kocasıyla aynı anda düştü ben de jeton. Oysa hani paralı hırsız "ben olsam yaşlı olanı seçerdim" demişti ya orada anlayabilirdim aslında.
Tamir gerçekten oldukça zor hatta kimi zaman mümkün değil, asılolan bozmamak. Ama insanız, elbette pürüzler olacak. İşte o zamanlarda ilişkiye o güne dek neler kattığımız önemli bence. Değerli ve farklı olmak lazım ki kolay vazgeçemesinler. Sıradan olanın yeri çabuk dolar ama bıraktığı boşluk hissi acı vereni yeniden kazanmak için uğaşılır diye tahmin ediyorum. Yani ilişkide ne kadar çok güzel anı biriktirebildiysek kopmak da o kadar zor olacaktır malum. Tabii en önemlisi iletişim. Konuşabilmek, küsmeden, kızmadan, çekip gitmeden. Ancak tüm bunların olabilmesi için uyum gerekiyor. Ve elbette ilişkinin içine bomba patlamış etkisi yaratacak kadar ağır bir hata yapıp sonra da gel konuşalım demenin de ne anlamı var.
Kazanmaya çalışan hep kadın mıdır emin değilim. Yani kılını kıpırdatmaz sanılan bir erkeğin bile gerçekten etkilendiği kadın için çok şey yapabileceğini sanıyorum. Ama devir öyle bir hal aldı ki, kadınlar erkeklerin peşinden koşar oldu.
Beni röntgenleme fırsatı vermek, çok hoş bir ifade, çok güldüm.

Ancak bunu nasıl yapabilirim yani ergen style olmamalı. Ne bileyim şık bir cafe'de latte içerken çekilen bir fotoğraf eminim ona çok itici gelir. Belki eşofmanlarla bir sabah yürüyüşü pozu ama o da süslü değil. Bilgisayar başında çalışırken en makul olan ama ne alaka. Yani şeker senin fikrin var mı benim sade hayatımda onun röntgenlemek :) isteyeceği nasıl bir görüntü olabilir ki?
Yani ne bileyim değişik bir yere gitsem mesela parmak maymunların olduğu :) onlarla birlikte poz vererek belki dikkat çekebilirim. Artık ben de yoldan bir kedi alırım kucağıma ne yapayım.

Önce giyir-süslenir makyaj yaparım sonra yoldan kedi aramaya çıkarım. Ayy yazdıkça komikleşmeye başladı. Dur ben biraz düşüneyim. Senin de yaratıcı fikirlerini bekliyorum şeker.:) Gece gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün.