Daha öncesinden de tanıyorum, onu yapmayacağından eminim diyebilirimTabiki de başka biri var siz yapmayacağını nerden biliyorsunuz 2 ayda ne kadar tanıyabildiniz ki üstelik fazla da görüşmemişsiniz
Teşekkür ederimSiz aşık olduğunuz için öyle gelmiş.
Aslında dediği gibi sevmemiş.
Bundan sonrası sizi daha çok üzer.
O yüzden kabullenin bence.
Teşekkür ederimBende başka biri olduğunu düşünmüyorum
Adam açık açık konuşmuş.başkası olsa onuda söyleyecek dobralıkta biri .seni kırmadan bitirmek istemiş.
Bazen hoşlanma yetmez fazlası gerekir
Biraz da fazla üstüne düşmüşsün iyice kaçırmışsın bundan sonra yapıcağın tek şey sessiz kalmak.atacağın her adım onu dahada kaçırır.
Umutlanmayı bende istemiyorum, ama elimde değilAşk öyle bir şey ne yazık ki. Olmadık birine vurulabilirsiniz. Bütünüyle harika bir insana aşık olamaybilirsiniz bütün koşulları olmasına rağmen. Sevmiyorum demişse sevmemiştir. Bu saatten sonra gelse de size faydası olmaz. Bence daha fazla umutlanmayın.
Yok kişisel bakımıma çok özen gösteririm. Fiziksel olarak beni çok beğendiğini söylerdi hep zaten.Yani dürüstmüş aslında, tanışma süreci sonunda hissedememiş seni de oyalamamış.
Bir de seni üzmek istemem, daha sonraki ilişkiler içinde hatırlatayım dedim vücut ya da ağız koku sorunun falan yok değil mi? Belki diyememiştir. Çünki ağoz kokusunu kişi kendi algılayamaz maalesef(
Ben o kadar zor sevebilen biriyim ki ve yıllar sonra tekrar bu duyguları hissettiğim insanın böyle yapması yıktınasıl siz her insana aşık olmuyorsanız erkek için de bu geçerli sizdeki hisleri yaşayamamış olabilir buna saygı duyup hayatınıza devam etmelisiniz , size aşık değil diye kendinizi eksik hissetmeyin en basitinden yakışıklı zeki vs vs özellikli her adama aşık olmuyoruz sizin dönüp bakmadığınız adama başka bir kadın aşık olabiliyor bu böyle bir şey karşılıklı aşk en güzeli olmayanı oldurmaya çalışmayın takılı kalmayın dünyada birsürü insan var başka birine aşık olursunuz
Teşekkür ederimDıs gorünüsüne bayılıp tanısına ınanılmaz tiksindigim insanlar olmustur benm de hayatımda mesela ya konusması ya kafa yapısı ya hal harkertleri mutlaka bsey engel olmustur ruh esinizi buldugunuzda zaten cok farklı hssedyorsunuz brden baglanıyorsunuz anlıyorsunuz yani sen bnu anlamıssın ne gzuel ama adam icin bu olmamıs malesef kendini cok yıpratma hayat bu karsına belkide olmaması icin bi sebeb cıkardı allah belki daha iyisi olucak ? O yzden zamana bırak herseyi
ya benim en yakın arkadaşım 11 senedir hiç sevgilisi olmadı kızın şimdi birine aşık evleniyor aseksüel misin diye takılıyoduk o da çok çok zor hoşlanan biriydi 11senede 2 kişiden hoşlandı biri olmadı aradan 7 sene sonra başka birini sevdi yaza evleniyorlar hiiç kafana takmaBen o kadar zor sevebilen biriyim ki ve yıllar sonra tekrar bu duyguları hissettiğim insanın böyle yapması yıktı
İnş , böyle şeyler duymak iyi hissettiriyorya benim en yakın arkadaşım 11 senedir hiç sevgilisi olmadı kızın şimdi birine aşık evleniyor aseksüel misin diye takılıyoduk o da çok çok zor hoşlanan biriydi 11senede 2 kişiden hoşlandı biri olmadı aradan 7 sene sonra başka birini sevdi yaza evleniyorlar hiiç kafana takma
Zorla beni sev diyorsun , o da sevmem diyor açık açık ..Daha neyine dertleniyorsun ? Bekar olsam ortalığın anasını ağlatırdım,böyle zibidilere inat ,ondan evliyim herhal :)) git dogru durust bir insan evladiyla olmayi dene ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?