Beni niye terketti

schlalle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
398
245
53
Selam kızlar , bir sevgilim vardı 2.5 aydır görüşüyorduk . Ben yıllar sonra ilk defa birine karşı yoğun şeyler hissetmiştim. Ama o ise tam tersiydi , çok soğuk be mesafeliydi. Ama gönül işte ben çok bağlandım maalesef. Birinci ayımızda sudan sebeplerle benden ayrıldı ertesi gün benim isteğimle dayanamayıp barıştık. Ama o kadar ilgisizdi ki ne arayıp sorar ne görüşmeyi çok ister ,mesajlarıma cevap vermediği olur falan. Dayanamadım ayrılalım ben üzülüyorum dedim , buluşup konuşalım dedi. Konuştuk, benden hoşlanıyormuş ama beni sevmiyormuş , bu kadar zaman da daha yoğun şeyler hissetmesi gerekiyormuş ama hissetmemiş. Ama dedim sen hiç çabalamadın ki benimle vakit geçirip beni tanımaya çalışmadın ki... O böyle biriymiş , kolay kolay olamıyormuş kimseyle, ben çok güzel,zeki, işi iyi biriymişim ama sebebini bilmiyormuş benimle olmak istemeyişinin... Sordum ,başka biri yok dedi, yoktur onu yapmaz biliyorum. Ama o kadar zaman sonra gerçekten aşık olduğum birinin beni hiç bir sebep yokken istememesi çok acıttı. Günlerdir kendime gelemedim , çok mutsuzum. Ben bana karşı hiç bir şey hissetmediğine de inanmıyorum, çünkü bilirsiniz kadınlar bunu anlar. Ben çok aşığım ve geri dönmesini çok isterdim , sizce sorun ne ve sizce geri döner mi?

Tabiki de başka biri var siz yapmayacağını nerden biliyorsunuz 2 ayda ne kadar tanıyabildiniz ki üstelik fazla da görüşmemişsiniz
Daha öncesinden de tanıyorum, onu yapmayacağından eminim diyebilirim

Aslında açık açık konuşmuşsunuz herşeyi.
Siz nasıl bağlandığınız gerçek aşkı buldunuz ama siz nasıl diğerlerinde bulamadıysanız aşkı o da bulamamış. Zorlamaya gerek yok bence zaten 1 ayda belli olmuş az çok. Herşey olağan seyrinde devam etmiş.

Siz aşık olduğunuz için öyle gelmiş.
Aslında dediği gibi sevmemiş.
Bundan sonrası sizi daha çok üzer.
O yüzden kabullenin bence.

Bende başka biri olduğunu düşünmüyorum
Adam açık açık konuşmuş.başkası olsa onuda söyleyecek dobralıkta biri .seni kırmadan bitirmek istemiş.
Bazen hoşlanma yetmez fazlası gerekir
Biraz da fazla üstüne düşmüşsün iyice kaçırmışsın bundan sonra yapıcağın tek şey sessiz kalmak.atacağın her adım onu dahada kaçırır.

Aşk öyle bir şey ne yazık ki. Olmadık birine vurulabilirsiniz. Bütünüyle harika bir insana aşık olamaybilirsiniz bütün koşulları olmasına rağmen. Sevmiyorum demişse sevmemiştir. Bu saatten sonra gelse de size faydası olmaz. Bence daha fazla umutlanmayın.

Teşekkür ederim

Yani dürüstmüş aslında, tanışma süreci sonunda hissedememiş seni de oyalamamış.

Bir de seni üzmek istemem, daha sonraki ilişkiler içinde hatırlatayım dedim vücut ya da ağız koku sorunun falan yok değil mi? Belki diyememiştir. Çünki ağoz kokusunu kişi kendi algılayamaz maalesef(

Umutlanmayı bende istemiyorum, ama elimde değil

Yok kişisel bakımıma çok özen gösteririm. Fiziksel olarak beni çok beğendiğini söylerdi hep zaten.

nasıl siz her insana aşık olmuyorsanız erkek için de bu geçerli sizdeki hisleri yaşayamamış olabilir buna saygı duyup hayatınıza devam etmelisiniz , size aşık değil diye kendinizi eksik hissetmeyin en basitinden yakışıklı zeki vs vs özellikli her adama aşık olmuyoruz sizin dönüp bakmadığınız adama başka bir kadın aşık olabiliyor bu böyle bir şey karşılıklı aşk en güzeli olmayanı oldurmaya çalışmayın takılı kalmayın dünyada birsürü insan var başka birine aşık olursunuz

Dıs gorünüsüne bayılıp tanısına ınanılmaz tiksindigim insanlar olmustur benm de hayatımda mesela ya konusması ya kafa yapısı ya hal harkertleri mutlaka bsey engel olmustur ruh esinizi buldugunuzda zaten cok farklı hssedyorsunuz brden baglanıyorsunuz anlıyorsunuz yani sen bnu anlamıssın ne gzuel ama adam icin bu olmamıs malesef kendini cok yıpratma hayat bu karsına belkide olmaması icin bi sebeb cıkardı allah belki daha iyisi olucak ? O yzden zamana bırak herseyi

Ben o kadar zor sevebilen biriyim ki ve yıllar sonra tekrar bu duyguları hissettiğim insanın böyle yapması yıktı

Teşekkür ederim

Ben o kadar zor sevebilen biriyim ki ve yıllar sonra tekrar bu duyguları hissettiğim insanın böyle yapması yıktı
ya benim en yakın arkadaşım 11 senedir hiç sevgilisi olmadı kızın şimdi birine aşık evleniyor aseksüel misin diye takılıyoduk o da çok çok zor hoşlanan biriydi 11senede 2 kişiden hoşlandı biri olmadı aradan 7 sene sonra başka birini sevdi yaza evleniyorlar hiiç kafana takma

İnş , böyle şeyler duymak iyi hissettiriyor

Zorla beni sev diyorsun , o da sevmem diyor açık açık ..Daha neyine dertleniyorsun ? Bekar olsam ortalığın anasını ağlatırdım,böyle zibidilere inat ,ondan evliyim herhal :)) git dogru durust bir insan evladiyla olmayi dene ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…