• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni oyalıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeynooli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2024
96
95
3
25
Erkek arkadaşımla konuşurken tayinlerden açıldı konu, tayin zamanında gidecek misin memleketine diye sordum gitmek istediğini biliyordum. Gidebilirim dedi, duruma göre dedi.
gitmek istiyor memleketine zaten ama ben orada yaşamak istemiyorum ileriye dönük.
Benim ailem burada, düzenim de. Ee onun ailesinin olduğu şehre gitmek de pek istemiyorum açıkçası.

2 sene sonra belki evli çocuklu oluruz, yok düşünme bunları, yok anın tadını çıkaralım bilmem ne diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Anın tadını çıkarıyoruz zaten ama bir şey sorduğumda cevabını almak istiyorum. Herkes ona göre plan yapıyor, sizce bir daha konuyu açıp öğrenmeli miyim düzgünce konuşmamız gerektiğini söylemeli miyim?
Bence böyle şeyler baştan konuşulmalı, son dk bana ben böyle yapmak istiyorum demesin. Demesin ki iki gün sonra aileler tanıştığında ona göre ailem bilsin, farklı bir şehre gidebiliriz burada oturmayabilirim, haksız mıyım?

Erkek arkadaşımla konuşurken tayinlerden açıldı konu, tayin zamanında gidecek misin memleketine diye sordum gitmek istediğini biliyordum. Gidebilirim dedi, duruma göre dedi.
gitmek istiyor memleketine zaten ama ben orada yaşamak istemiyorum ileriye dönük.
Benim ailem burada, düzenim de. Ee onun ailesinin olduğu şehre gitmek de pek istemiyorum açıkçası.

2 sene sonra belki evli çocuklu oluruz, yok düşünme bunları, yok anın tadını çıkaralım bilmem ne diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Anın tadını çıkarıyoruz zaten ama bir şey sorduğumda cevabını almak istiyorum. Herkes ona göre plan yapıyor, sizce bir daha konuyu açıp öğrenmeli miyim düzgünce konuşmamız gerektiğini söylemeli miyim?
Bence böyle şeyler baştan konuşulmalı, son dk bana ben böyle yapmak istiyorum demesin. Demesin ki iki gün sonra aileler tanıştığında ona göre ailem bilsin, farklı bir şehre gidebiliriz burada oturmayabilirim, haksız mıyım?
O iş yaş, üzülürsün. Kandırır götürür seni

O iş yaş, üzülürsün. Kandırır götürür seni
Mesele gitmek de değil giderim ama tavrı beni sinirlendirdi. Böyle şeyler son anda mı konuşulur baştan bunu bilmem gerekmez mi ileriye dönük ne düşünüyor nasıl düşünüyor benimle asla paylaşmıyor, bizimle ilgili ne düşünüyor fikrim bile yok hep hayırlısı diyor,
Daha birbirimizi tanıyalım dedi önceden nişan vs ile ilgili bir konu açılınca.
Ben bugün nişanlanalım demiyorum ki ama her şey güzel giderse olacak olan bellidir.
Önceki ilişkimde erkek arkadaşım bana evlenmek istediğini söyler ve hep ileriye dönük planlardan bahsederdi. Bu erkek arkadaşım hiç anlatmıyor.
Bir tek yeni bir şey biliyorum o kadar.
Birbirimizi seviyoruz ailesi biliyor ablalarıyla diyalog halindeyiz ama neden böyle yapıyor çözemiyorum

Şu konuyu netleştirelim de. Ortak bir hayat kuracaksınız, kararlar da ortak alınacak. Belki o da sizin ailenize yakın olmak istemez, netleştirin her şeyi
Yok erken daha iki sene var bilmem ne derse ne diyeceğimi bilemiyorum, ne diyeyim öyle derse?
kalıyorum öyle lafı ağzıma tıkıyor ben onun gibi hazırcevap değilim ki
Çok teşekkür ederim sağ olun

Ne kadar süredir birliktesiniz? Eger bir yil ve sonrasi ise kesinlikle oturun acikca konusun. Adım atalım artık diye. Kaderinizi başkasinin planlarina göre yönlendirmeyiniz.

Ne kadar süredir birliktesiniz? Eger bir yil ve sonrasi ise kesinlikle oturun acikca konusun. Adım atalım artık diye. Kaderinizi başkasinin planlarina göre yönlendirmeyiniz.
ben de onu diyorum, benimle bunu konuşmak yerine ileride mecbur mu bırakmayı seçecek acaba.
Yani nasılsa onunla gideceğimi mi düşünüyor da planlarından bahsetmiyor hiç.

Mesele gitmek de değil giderim ama tavrı beni sinirlendirdi. Böyle şeyler son anda mı konuşulur baştan bunu bilmem gerekmez mi ileriye dönük ne düşünüyor nasıl düşünüyor benimle asla paylaşmıyor, bizimle ilgili ne düşünüyor fikrim bile yok hep hayırlısı diyor,
Daha birbirimizi tanıyalım dedi önceden nişan vs ile ilgili bir konu açılınca.
Ben bugün nişanlanalım demiyorum ki ama her şey güzel giderse olacak olan bellidir.
Önceki ilişkimde erkek arkadaşım bana evlenmek istediğini söyler ve hep ileriye dönük planlardan bahsederdi. Bu erkek arkadaşım hiç anlatmıyor.
Bir tek yeni bir şey biliyorum o kadar.
Birbirimizi seviyoruz ailesi biliyor ablalarıyla diyalog halindeyiz ama neden böyle yapıyor çözemiyorum
Aile ile tanışmak bir kriter değildir ciddiyet için. Ben erkek olarak tüm sevgililerini, takıldıklarını anası ile tanıştıran, üstelik muhafazakar görünümlü aileler biliyorum bir kaç tane.
Gözlem yapmalısın, kafanda soru işareti var ise boşa vaktini harcama kafana yatan daha sana şartları uyan biri ile görüş

Aile ile tanışmak bir kriter değildir ciddiyet için. Ben erkek olarak tüm sevgililerini, takıldıklarını anası ile tanıştıran, üstelik muhafazakar görünümlü aileler biliyorum bir kaç tane.
Gözlem yapmalısın, kafanda soru işareti var ise boşa vaktini harcama kafana yatan daha sana şartları uyan biri ile görüş
Bu söylediklerim sizce bir sorun mu? Yani benimle ileriye dönük planlarını paylaşmaması, açtığım konudaki sekilde beni geçiştirmesi

Teşekkür ederim bu arada

Yok erken daha iki sene var bilmem ne derse ne diyeceğimi bilemiyorum, ne diyeyim öyle derse?
kalıyorum öyle lafı ağzıma tıkıyor ben onun gibi hazırcevap değilim ki
Çok teşekkür ederim sağ olun
Ortak bir yola çıkacaksak ona göre planımızı yapalım, net olsun her şey de. İkiniz de söz sahibisiniz, unutmayın. Rica ederim bu arada 🌸

Ortak bir yola çıkacaksak ona göre planımızı yapalım, net olsun her şey de. İkiniz de söz sahibisiniz, unutmayın. Rica ederim bu arada 🌸
Çok teşekkür ederim🫶🏻💗
Ona göre ben hep çok aceleciyim ve sabırsızım ona uygun zamanda konuşulsun istiyor ama biz kadınlar baştan bilip hareket etmek istemez miyiz?

Bu söylediklerim sizce bir sorun mu? Yani benimle ileriye dönük planlarını paylaşmaması, açtığım konudaki sekilde beni geçiştirmesi
Yooo problem kime göre ki? Kimi konuşmak ister Kimi rahar takılmak
Sen konuşmak istiyorsun bu senin normalin ve gerçeğin
Belki diyecek ki evlenmeyi düşünmüyorum 5 sene
Sen de ayrılalım diyeceksin
Veya şu şekilde olacağız işine gelmeyecek en başta yolu ayıracaksın

Yooo problem kime göre ki? Kimi konuşmak ister Kimi rahar takılmak
Sen konuşmak istiyorsun bu senin normalin ve gerçeğin
Belki diyecek ki evlenmeyi düşünmüyorum 5 sene
Sen de ayrılalım diyeceksin
Veya şu şekilde olacağız işine gelmeyecek en başta yolu ayıracaksın
Teşekkür ederim🫶🏻💗

ben de onu diyorum, benimle bunu konuşmak yerine ileride mecbur mu bırakmayı seçecek acaba.
Yani nasılsa onunla gideceğimi mi düşünüyor da planlarından bahsetmiyor hiç.
Ya hiç düşünmüyorsa 3-5 yıl kadar! Bi de bu tarafı var. Kaç yasındasin bilmiyorum ama kesinlikle rest çek net birşey söyle diye. Ben zamanında yapamadim 5 yılıma mal oldu(o da; hayirlisi bakalim, zamani gelince konusuruz,konuyu kapatmaya çalışmalar,korkularim var vs vs). O yüzden yok üstüne gitmeyeyim,ürkütmeyeyim, beni bırakır mi vs vs diye düşünme. Net olmak kötüde olsa bir sonuç olması her zaman iyidir. Onun cevabina göre ya tamam dersin ya devam dersin. Kimsenin, kimsenin hayatından çalmaya hakkı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X