• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni oyalıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hiç düşünmüyorsa 3-5 yıl kadar! Bi de bu tarafı var. Kaç yasındasin bilmiyorum ama kesinlikle rest çek net birşey söyle diye. Ben zamanında yapamadim 5 yılıma mal oldu(o da; hayirlisi bakalim, zamani gelince konusuruz,konuyu kapatmaya çalışmalar,korkularim var vs vs). O yüzden yok üstüne gitmeyeyim,ürkütmeyeyim, beni bırakır mi vs vs diye düşünme. Net olmak kötüde olsa bir sonuç olması her zaman iyidir. Onun cevabina göre ya tamam dersin ya devam dersin. Kimsenin, kimsenin hayatından çalmaya hakkı yok.
Aynen öyle çok haklısınız. Net olmalı insan. Ona göre büyük konuşmak oluyormuş bu

Mesele gitmek de değil giderim ama tavrı beni sinirlendirdi. Böyle şeyler son anda mı konuşulur baştan bunu bilmem gerekmez mi ileriye dönük ne düşünüyor nasıl düşünüyor benimle asla paylaşmıyor, bizimle ilgili ne düşünüyor fikrim bile yok hep hayırlısı diyor,
Daha birbirimizi tanıyalım dedi önceden nişan vs ile ilgili bir konu açılınca.
Ben bugün nişanlanalım demiyorum ki ama her şey güzel giderse olacak olan bellidir.
Önceki ilişkimde erkek arkadaşım bana evlenmek istediğini söyler ve hep ileriye dönük planlardan bahsederdi. Bu erkek arkadaşım hiç anlatmıyor.
Bir tek yeni bir şey biliyorum o kadar.
Birbirimizi seviyoruz ailesi biliyor ablalarıyla diyalog halindeyiz ama neden böyle yapıyor çözemiyorum

Kaçamak cevaplar vererek kendini zeki sana adamlara sinir oluyorum. Asla sizi geçiştirmesine izin vermeyin. Ne istediğinize karar verip, isteklerinizi net bir şekilde söyleyin. yoksa zamanınıza yazık olur.

Kaçamak cevaplar vererek kendini zeki sana adamlara sinir oluyorum. Asla sizi geçiştirmesine izin vermeyin. Ne istediğinize karar verip, isteklerinizi net bir şekilde söyleyin. yoksa zamanınıza yazık olur.
Tekrar açayım mı konuyu

Konuşmamız gerek de ve ne istediğini beklediğini anlat.düzgün yanıtlar vermesini iste bir geleceğimiz var mı diye konuşman lazım. seni belirsizlikte bırakmaya hakkı yok konuşmalarından anlarsın zaten gelecek düşünüyor mu gerçekten diye.

3-4 saat oldu, işe gidecektim ben o sırada konuştuk.

O zaman şimdi tekrar konuşmanıza gerek yok. Bir kaç gün kafanızı dinleyin ne istediğinizi ve ne konuşacağınızı iyice düşünün ondan sonra neyi isteyip neyi istemediğinizi çekinmeden net ve sakin bir şekilde iletin. Kabul etmese de ona göre devam edip etmemek size kalır.

Konuşmamız gerek de ve ne istediğini beklediğini anlat.düzgün yanıtlar vermesini iste bir geleceğimiz var mı diye konuşman lazım. seni belirsizlikte bırakmaya hakkı yok konuşmalarından anlarsın zaten gelecek düşünüyor mu gerçekten diye.
Teşekkür ederim

Erkek arkadaşımla konuşurken tayinlerden açıldı konu, tayin zamanında gidecek misin memleketine diye sordum gitmek istediğini biliyordum. Gidebilirim dedi, duruma göre dedi.
gitmek istiyor memleketine zaten ama ben orada yaşamak istemiyorum ileriye dönük.
Benim ailem burada, düzenim de. Ee onun ailesinin olduğu şehre gitmek de pek istemiyorum açıkçası.

2 sene sonra belki evli çocuklu oluruz, yok düşünme bunları, yok anın tadını çıkaralım bilmem ne diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Anın tadını çıkarıyoruz zaten ama bir şey sorduğumda cevabını almak istiyorum. Herkes ona göre plan yapıyor, sizce bir daha konuyu açıp öğrenmeli miyim düzgünce konuşmamız gerektiğini söylemeli miyim?
Bence böyle şeyler baştan konuşulmalı, son dk bana ben böyle yapmak istiyorum demesin. Demesin ki iki gün sonra aileler tanıştığında ona göre ailem bilsin, farklı bir şehre gidebiliriz burada oturmayabilirim, haksız mıyım?
Sen nasıl aileni bırakmak istemiyorsan o da bırakmak istemiyordur belki ? O yüzden de tayin cikana kadar oyaliyor "maksat anın tadını çıkarsın !" Zaten tayini istedikten sonra aramalar kesilir ve sorunlarım var diyerek ayrılır. Önce davranirsan iyi olur ya da bekle sen de anın tadını cikar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X