Beni rahatlatacak olan var mı?

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.174
63
Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.

Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.

Canın üzülme bebekler genelde en çok son ayda kilo alıyor. Biraz daha kendini zorlayıp normal yediğinden biraz daha fazla yemeye çalış. Öğünlerine kilo aldıran yiyecekler eklemeyi dene. 2 kılo doğup da gayet sağlıklı olan bebekler de gördüm. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.

Bu haftalardan sonra kilo alımına başlayacak zaten hiç sıkmayın canınızı Anne rahat olursa bebekte hisseder bunu strese girmeyin Bu dönem düzenli bir şekilde haşlanmış yumurta beyaz peynir ceviz badem muz süt tüketmeye dikkat edin bir de
Ayrıca belki de minyon bir bebiş olucak stres yapmayın sağlıklı olması en önemlisi kiloyu doğunca sizi emerken de alır 😍

Çok acımasızsınız gerçekten, neyse konu kapansın artık yardim etmek değil laf sokmak amaç edinilmiş. Ağlayarak kilo almadığını gayet iyi biliyorum bu çok derin bilginizi kendinize saklasaydınız.
Herhangi görünürde bir sağlık problemi var mı?
Son ayda bebeğin gelişiminin hızlandığını kilo aldığını okumuşsunuzdur ki sakinleşinki siz ve bebeğiniz de bu olmsuzluktan etkilenmesin

Çok acımasızsınız gerçekten, neyse konu kapansın artık yardim etmek değil laf sokmak amaç edinilmiş. Ağlayarak kilo almadığını gayet iyi biliyorum bu çok derin bilginizi kendinize saklasaydınız.
Kilo alımı iyi gitmezse biraz erken doğar. Sezeryanla alabilirler. Siz yine de sıkı takip ettirin. Kilosundan ziyade haftası önemli. Bunu size 35+6da 1820 gramlık bir bebek dünyaya getirmiş bir anne olarak söylüyorum. Gayet sağlıklı doğdu.

ultrasyonda ki kilo tam gercek olmuyo kizimada 3 kilo demisti dogdugunda 3 kilo 900 gr di neredeyse 4 kiloluk bebek uzulmeyin ve saglikli beslenmeye devam edin az kalmis doguma strese girmeyin

sakin olun

doktorunuz ne gerekçe söyledi

plesentası göbek bağı iyi durumda da mı

siz kilo almış mısınız yani bebek almamış da siz ne kadar almışsınız

bol protein tüketin ama karbonhidrat ve şeker tüketmeyin

bir de şekerinizi tansiyonunuzu takip edin

mümkün olduğunca da az takın zira gerginliğiniz ona da yansır

aylarca şekerim yükselmesin diye diyet yaptım sonra dediler ki bebek az büyüyor

diyet yaptığım için olabilir mi acaba dedim

sonuç 3,5 kg bir bebek

Canın üzülme bebekler genelde en çok son ayda kilo alıyor. Biraz daha kendini zorlayıp normal yediğinden biraz daha fazla yemeye çalış. Öğünlerine kilo aldıran yiyecekler eklemeyi dene. 2 kılo doğup da gayet sağlıklı olan bebekler de gördüm. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah öyle olur, ilk olunca insan hep tedirgin oluyor.

Buraya üye oldum takip ediyorum bi kaç konu açtım yorumlar yapıldı en iyisi sessiz takip etmek insan konu açmaya korkuyor insanlar çok bilmiş çok acımasız yorum yapıyor inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız doktorunuza takiplerinizi yaptırın içiniz rahat olsun kendinize dikkat edin gerisi Allah’a kalmış ama korkulacak bi durum yok gibi

Bu haftalardan sonra kilo alımına başlayacak zaten hiç sıkmayın canınızı Anne rahat olursa bebekte hisseder bunu strese girmeyin Bu dönem düzenli bir şekilde haşlanmış yumurta beyaz peynir ceviz badem muz süt tüketmeye dikkat edin bir de
Ayrıca belki de minyon bir bebiş olucak stres yapmayın sağlıklı olması en önemlisi kiloyu doğunca sizi emerken de alır 😍
Çok teşekkürler Allah razı olsun. Aynen dün bu dediklerinizi aldım düzenli şekilde besleneceğim inşallah toparlar. Hep yeter ki sağlıklı olsun dedim 8 ay boyunca inşallah öyle olur güzel kızım.

Off evet ya şu “Laf sokayım beğeni alayım!” tarzında yorumlardan ben de son zamanlarda rahatsız olmaya başladım.

Kadın belli ki çok üzüldüğü bir konuyu paylaşmış hemen bi tersleme. Empati yok.

Canım üzme kendini eminim güzel kızın sağlıkla doğar. Sen üzüldükçe o da üzülür annesi😉

Bebek dogum kilosunu son 8 hafta icerisinde alir hic merak etme sagliginda sorun yoksa birakta zayif olsun dogunca bi guzel alir kilosunu

Son ayda güzel kilo alıyor bebekler. Belki umduğunuz kadar çok almayacak ama mutlaka kilo alacaktır bebeğiniz de.
Komşumun bebeği 2500 gr doğdu. Minnacıktı. Şimdi 1 yaşında, hala tombik bir bebek değil ama sağlığı, gelişimi gayet iyi. Hani belki de sizin bebeğiniz de minyon bir minnak olacaktır. Zaten doktorunuz takip ediyor. Bir gelişim bozukluğu olsa şu haftaya kadar hayli hayli ortaya çıkardı. Boşuna kendinizi üzmeyin.

2.250 Doğum yaptım küvözde bile kalmadı kızım , illa 3,4 kilo doğurmak zorunda değiliz , güzelce doyurursun toparlar , sağlıkla kucağına almayı düşün , bukadar gergin olmana gerek Yok altıüstü iki kişi yazmış .
Ben belki rahatlarım diye bir şey paylaşıyorum en laf sokulmayacak şeye bile bir şey bulabiliyorlar ya çok sinir oluyorum sadece kendim için değil genelde böyle yapıp moral bozankar var. Üzüldüm ister istemez ne umdum ne ne buldum bi anda. İnşallah benim yavrum da sağlıcakla gelir o kadar sabırsızlıkla beklşyorum ki...

Back
X