Aynı durumu 1 ay önce yaşadım 3 haftada 300 gram almamıştı toplasan 32 haftasında 1800 du doktorum çok az kilo almış normalde daha çok alması lazım dedi evet öyleydi 2 hafta geride gelisimi dedi ki en başından beri hep haftası ile uyumlu çıkmayı ne oldu orda bilmiyorum düzenli sağlıklı besleniyorm hep ama doktorum takip etti yapısal dedi Kordonda sknti yok benden beslenmesi oluyor ama kilo almıyor en son 34 haftalıkken gittim 2100 gramdi en fazla 2700 doğar dedi doktorum ama sağlığı iyi hareketli haftada 150 gram alan bebek bı anda 50 gram almaya başladı sonra geri düzeldi bende anlamadm korkma lütfen ağlama bebegin sağlığı iyi ise sadece minik doğar bence ilk duyunca bende üzüldüm nasıl bakatm minicik doğacak diye sonra sağlığı yerinde olsunda dedik şimdi 2400 ancak olmuştur diye tahmin ediyorum 2 hafta geride çünkü hala.son kontrolde belli olacak artk.Konum bi süre kalsın sonra taşınsın nereye taşımacaksa lütfen en çok burada cevap geliyor. Bu da benim derdim oldu dünden beri.
Dün bebeğimi görmeye gittim. Doktor baktı şuan
34+0 haftalık ama kilosu 1901 çıktı. Gelişimi biraz duraksamış kilosunu takip edelim dedi. Çok üzüldüm çok ağladım dün. Bugün tam 8 aylık oldu güzel kızım sizce bundan sonra daha iyi kilo alır mi, başına böyle bir durum gelen var mı? Koskoca 2 haftada 200 gram bile alamamış ve o kadar dikkat ediyorum ki yediğime içtiğime.