- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
bence kuruntu yapmamışsın ama o birini bulmuş gibi
sadece telefonda mı iletişiminiz vardı? buluştuğunuzda nasıldı
dur tahmin edeyim, egolarını şişirmen için sana kur yapıyor.
erkeklerin vazgeçilmez olmak gibi zaafları vardır. kabullenememiştir birden soğuk davranmanızı.
doğru yoldasınız. yüzüne bile bakmayın. isteseydi zaten eline fırsat geçtiğinde kaçırmazdı. eğer şimdi dank etti ve istiyorsa bile peşinizden koşsun ki kıymetinizi bilsin.
Küs kalmaktan hoşlanmıyordur,birinin ilgisi-aşkı hoşuna gitmiştir,şımarmak istiyordur,
Fikrinin değiştiğini sanmıyorum.
Ego tatmini
Ego tatmini
Ego tatmini
.......
Eğer eski dost iseniz paylaşmışlıklarınız varsa sizi insan olarak seviyorsa değer veriyorsa üzdüğü için üzülmüş vicdan yapıyor olablir
Ki öyledirde
Bosver pas verme.
Ego... baska da birsey degil. Sen tavrini degistirme. Yelkenleri suya indirme.
Zoruna giiti tabii yüz bulamamak kedi gibi sırnaşır şimdi, sakın yüz vermeyin!
Aşk dışında her şeye yorabilirsin.ego, gönlünü almak, vs vs ...
Sende onu reddet. Bakalım sonuç ne olacak..
Bırak kossun peşinde. Duyguların değişmiş gibi davran.
Evet büyük ihtimal sizi seviyor dostu olarak ama aşk sevgi başka birşeydir birini abi kardeş gibi gördüğünüz hislere benzer bazı dostluklarBiz eskiden çok yakın arkadaştık. En yakın arkadaşımdı yani. Sırdaşımdı herşeyimi bilirdi. Heryere beraber giderdik sürekli beni arardı. Ama ona olan hislerimden bahsedince onun arkadaşı olduğumu hep de öyle kalacağımı söyledi. Ben de arkadaş kalamayacağımı söyledim. Ama sürekli yanıma gelio ve sanırım eskisi gibi olmak istio ama ben bunu ypabileceğimi sanmıyorum.
Evet büyük ihtimal sizi seviyor dostu olarak ama aşk sevgi başka birşeydir birini abi kardeş gibi gördüğünüz hislere benzer bazı dostluklar
Sizi arkadaş gibi sevdiğini söylemişti. Şimdi konuşmak istemesinin sebebi sizi kırıp incittiğini düşündüğü için gönlünüzü almak istiyordur. Siz yine de çok umut bağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?