• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sadece yaşayanlar anlar

Benimde benimde hele bi arkadaşım bana nispeten hamile kaldı sonra baaak ben hamileyim sen değilsin sen anne olmayı haketmiyorsun dedi bana sonra çocuğunu kaybetti düştü Allah bilir işini gerçekten kardeşim
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları

Benimde benimde hele bi arkadaşım bana nispeten hamile kaldı sonra baaak ben hamileyim sen değilsin sen anne olmayı haketmiyorsun dedi bana sonra çocuğunu kaybetti düştü Allah bilir işini gerçekten kardeşim
Yaaaa hiç öyle denir mi yarının garantisi var mı ki öyle konuşuyor bide arkadaş olacak Rabbim cevabını vermiş ama. Kimin hak edip etmediğini o nereden biliyormuş. Bana da eşimin amcasının karısı demişti sen haketmiyorsun Allah sana vermiyor diye çok üzülmüştüm kendisinin iki tane gelini var ikisi de gelir gelmez hamile kaldı peş peşe iki tane doğurdu. Bak benimkiler ne güzel doğuruyor senin olmuyor dedi o an boğazım düğümlendi konuşamadım cevabını vermediğim için çok sinirliyim kendime

Yaaaa hiç öyle denir mi yarının garantisi var mı ki öyle konuşuyor bide arkadaş olacak Rabbim cevabını vermiş ama. Kimin hak edip etmediğini o nereden biliyormuş. Bana da eşimin amcasının karısı demişti sen haketmiyorsun Allah sana vermiyor diye çok üzülmüştüm kendisinin iki tane gelini var ikisi de gelir gelmez hamile kaldı peş peşe iki tane doğurdu. Bak benimkiler ne güzel doğuruyor senin olmuyor dedi o an boğazım düğümlendi konuşamadım cevabını vermediğim için çok sinirliyim kendime
Hiç üzülme yavrum hiç öyle insanların kalbi yok Allah’ın onları neyle sınayacağını bilemeyiz onları Allah’a havale et sen kalbini ferah tut

Hiç üzülme yavrum hiç öyle insanların kalbi yok Allah’ın onları neyle sınayacağını bilemeyiz onları Allah’a havale et sen kalbini ferah tut
Öyle yaptım zaten Allaha havale ettim🥺

Geceleri yatağa yattıktan sonra adet geçmesini beklediği her gün foruma girip belirtileri aramak bir umut ışığı için saatlerce buralarda dolaşmak adet gününe son günler kala ha oldum ha olcam saatlerinde sürekli bi ıslaklık hissedip lavaboya gidip oh be çok şükür olmamışım demek sürekli bir şüphede kalıp tuvaleti olmasa da bi gidip bakmak her ay adet gününde kocası üzülmesin diye söyleyememek gerçekten bunları sadece çocuk sahibi olmak isteyipte henüz olamamış ve yaşayanlar anlar
Dilerim ki bu günler gülerek hatırlayacağımız günler olsun Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı sahatli kolaylıkla bir evlat nasip etsin
Amin
Öncelikle canını sıkma ben çok hızlı hamile kalmama rağmen tam hatırlamıyorum 12 tane test filan yapmıştım. Acaba bugün adet olacak mıyım diye düşünüyordum. Ama aklımda hep şu düşünce vardı. 1 yıl deneme süresi sonra tedavi siresi olur. Diye kendimi rahatlatmaya çalıştım. Ama bu forumda hep gördüğüm kafası rahat plan insanların daha hızlı hamile kaldigi. Umarım her şey gönlünce olur

Ah sadece yaşayan bilir 2 senelik evliyim. Herkes çok erken olduğunu söyledi biz evlendigimizden beri evlat sahibi olmak istiyorduk bize daha erken niye vs derlerdi. Hiç korunmadan ilişki yaşardık. Ya bazen derdim ki sokaktaki kedi bile üst üste hamile kalıyor ben nasıl kalamam. Kiloluydum doktorlar kiloya bağladı çevreme baktım kilolu olup çok hamile kalan vardı. Pkosluyum hep adetim düzensiz olurdu hevesleniyordum adet gecikince bir umut diyordum testler alıyordum. Türbelere camilere gittim ellerimi açtım ağladım o an seni çünkü kimse anlamıyor. Bir gün bir akrabamız bana aşılama önerdi. Öyle başladım bu yola. Herşey hsg cekilene kadar normaldi. Hsg de sıvı iletilmedi diye rapor geldi. Doktor ilaçlı mr istedi. Onu da çekildim. Rahmin yok senin dediler dedim olamaz ben adet görüyorum sonuçta dedim. Küçük bir operasyon geçirdim. Laparoskopik yöntemle Rahime bakıldı doğuştan yarım rahimli ve tek tüplü olduğumu öğrendim. Gebe kalmaya engel değil ama ihtimal düşük dedi. Hamile kalırsam da düşük ve erken doğum ihtimali yüksek dediler. Aşılamaya başladık. İlk haftada yumurtalar gelişti hemen bende o sırada incir vs yedim sürekli. İlk aşılama şans %15 dediler ve kan vereceğim günü bekledim. Yine bekliyemedim ama gittim test yaptım silik çizgi vardı dediler iğne etkisi tekrar ertesi gün gidip pahalı olandan aldım yine silik çizgi vardı o kadar negatife alışmışız ki dedim ilacın etkisi kesin. Kan verdim beta 121 çıktı hamilesin dediler. Heyecanimi sevincimi yaşayamadım ikiye katlamasi lazım dediler şuan beta yine 2079 çıktı dün verdim kanı keseye baktılar kese var ama bebek var yada yok diyemediler Perşembe yine gidicem keseye bakılacak Bebek var denilse bile bu sefer kalp atışını bekleyeceğim. Gebe kalmak kalmaya çalışmak bir strest kaldığını öğrenmek bir stres sanırım kucağına alınca geçecek herşey. Yaşayan bilir gerçekten çok güzel bir başlık. Şuan bir kanepede uzandım var mı yok mu emin olmadığım bir susam tanesi için dinleniyorum. Saklayamadim ilk betada koştum herkese söyledim alnıma yapıştırıp gezmek istedim. Çünkü beni bir tek yaşayan anlar. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizinle ♥️
Gerçekten benimde gözlerim dolu dolu okudum rabbim herşeyi kolaylaştırsın senin için dilerim ki gönlünden geçen olur 🩷

Back
X