Ah sadece yaşayan bilir 2 senelik evliyim. Herkes çok erken olduğunu söyledi biz evlendigimizden beri evlat sahibi olmak istiyorduk bize daha erken niye vs derlerdi. Hiç korunmadan ilişki yaşardık. Ya bazen derdim ki sokaktaki kedi bile üst üste hamile kalıyor ben nasıl kalamam. Kiloluydum doktorlar kiloya bağladı çevreme baktım kilolu olup çok hamile kalan vardı. Pkosluyum hep adetim düzensiz olurdu hevesleniyordum adet gecikince bir umut diyordum testler alıyordum. Türbelere camilere gittim ellerimi açtım ağladım o an seni çünkü kimse anlamıyor. Bir gün bir akrabamız bana aşılama önerdi. Öyle başladım bu yola. Herşey hsg cekilene kadar normaldi. Hsg de sıvı iletilmedi diye rapor geldi. Doktor ilaçlı mr istedi. Onu da çekildim. Rahmin yok senin dediler dedim olamaz ben adet görüyorum sonuçta dedim. Küçük bir operasyon geçirdim. Laparoskopik yöntemle Rahime bakıldı doğuştan yarım rahimli ve tek tüplü olduğumu öğrendim. Gebe kalmaya engel değil ama ihtimal düşük dedi. Hamile kalırsam da düşük ve erken doğum ihtimali yüksek dediler. Aşılamaya başladık. İlk haftada yumurtalar gelişti hemen bende o sırada incir vs yedim sürekli. İlk aşılama şans %15 dediler ve kan vereceğim günü bekledim. Yine bekliyemedim ama gittim test yaptım silik çizgi vardı dediler iğne etkisi tekrar ertesi gün gidip pahalı olandan aldım yine silik çizgi vardı o kadar negatife alışmışız ki dedim ilacın etkisi kesin. Kan verdim beta 121 çıktı hamilesin dediler. Heyecanimi sevincimi yaşayamadım ikiye katlamasi lazım dediler şuan beta yine 2079 çıktı dün verdim kanı keseye baktılar kese var ama bebek var yada yok diyemediler Perşembe yine gidicem keseye bakılacak Bebek var denilse bile bu sefer kalp atışını bekleyeceğim. Gebe kalmak kalmaya çalışmak bir strest kaldığını öğrenmek bir stres sanırım kucağına alınca geçecek herşey. Yaşayan bilir gerçekten çok güzel bir başlık. Şuan bir kanepede uzandım var mı yok mu emin olmadığım bir susam tanesi için dinleniyorum. Saklayamadim ilk betada koştum herkese söyledim alnıma yapıştırıp gezmek istedim. Çünkü beni bir tek yaşayan anlar. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizinle