Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu yanlış yerde..
1 yıllık evliyim eşim annesi agladıgında üzülüyor ama ben agladıgımda takmıyor beni sevdigini söylüyor ama![]()
Onlar inci dokerler bizimki sadece duygu somurusu. Esinin her soyledigine inanma.
Onlar inci dokerler bizimki sadece duygu somurusu. Esinin her soyledigine inanma.
Hanımlar evli değilim öncelikle.sizi anlamayabilirim ama objektif olarak bakıyorum bu duruma ve bu kaynana gelin çekişmesi baydı beni.Tamam sizinde haklı olduğunuz konular çok ama farkındamısınız çoğu konuyu kaynanaya bağlıyorsunuz onlarla karşılaştırıyorsunuz kendinizi misal bu konuda, tamam, eşiniz sizede böyle yapmamalı ama burda konu kaynana değil eşiniz..Annesi ağlayınca ona kıyamaması çok güzel bi şey bana kalırsa, günümüzde nasıl evlatlar var.. burası ayrı konu size karşı davranışları ayrı konu keşke karşılaştırmasanız..O da nitekim bi ANNE.Demem o ki hep bi yarış var bi çekişme var gelin kaynana arasında vazgeçin bundan,ben bu duruma üzülüyorum açıkcası..Tüm sorumluluğu size yüklemek istemem kaynanalar da gelinleriyle yarış içinde ama siz bu yarışı başlatmassanız onlarda katılmaz.Ne bileyim son zamanlarda çok gözüme çarptı,dikkatimi çekti nacizane fikrimi belirtmek istedim..
valla şu inciyi biz gelinler dökemiyoruz nedense
bir de timsah göz yaşı var
bunu da unutmamak lazım![]()
Kimse annesine kıyamaz ki, gereksiz bir düşüncedesiniz bence. Annesi o sonuçta, aynı kefede bile değilsiniz.
Bir kadın anneyken değerli ama eşken değersiz öyle mi?
O zaman konu sahibinin kayınvalidesi anne olmadan önce beş para etmezdi yani?
Çok enteresan bir yaklaşım gerçekten.
Hanımlar evli değilim öncelikle.sizi anlamayabilirim ama objektif olarak bakıyorum bu duruma ve bu kaynana gelin çekişmesi baydı beni.Tamam sizinde haklı olduğunuz konular çok ama farkındamısınız çoğu konuyu kaynanaya bağlıyorsunuz onlarla karşılaştırıyorsunuz kendinizi misal bu konuda, tamam, eşiniz sizede böyle yapmamalı ama burda konu kaynana değil eşiniz..Annesi ağlayınca ona kıyamaması çok güzel bi şey bana kalırsa, günümüzde nasıl evlatlar var.. burası ayrı konu size karşı davranışları ayrı konu keşke karşılaştırmasanız..O da nitekim bi ANNE.Demem o ki hep bi yarış var bi çekişme var gelin kaynana arasında vazgeçin bundan,ben bu duruma üzülüyorum açıkcası..Tüm sorumluluğu size yüklemek istemem kaynanalar da gelinleriyle yarış içinde ama siz bu yarışı başlatmassanız onlarda katılmaz.Ne bileyim son zamanlarda çok gözüme çarptı,dikkatimi çekti nacizane fikrimi belirtmek istedim..
Evli olmadigin icin boyle konusabiliyorsun ama ben acikca soylim her gece yattigimda o kadina nalet okuyorum. Keske benimki cekisme olsa. Evden ceyizimi ve altin setimi calan bana natasa lakabi takan cocugumun esimden olmadigini idda edip test isteyen ben onun esimin uzerine cektigi kredi borcunu odemek icin karnim burnumda calisayim oda bana dostu vardir is yerinde yoksa erken dogum riski ollan neden hala calissin demesi logusaligimi burnumdan getirmesi bunlari yapan tek bir insan ve adi kayinvalide. Dilerim boyle birine denk gelmessin.
en korktuğum şey bu işte iftira ve benimkinde de o altyapı var ah bide oğlu beni 12 senedir taniyo olmasaydı
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)