• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevdiğini söylüyor ama:((

herseyimG

canım kocişim :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
244
26
38
1 yıllık evliyim eşim annesi agladıgında üzülüyor ama ben agladıgımda takmıyor beni sevdigini söylüyor ama :(

Annesine kadinlar is yapmaz diyip size gelince yuk ustune yuk bindirseydi kiyasinizi anlardim fakat su an durum biraz daha farkli gibi...

Onemli olan annesine kiyamamasi degil (ustelik bu cok guzel birsey her evlat oyle olsa keske) siz agladiginizda size verdigi tepkiler...
yani baslikta uc nokta koymussunuz ya iste tam da orayi dolduracak kelimelere dikkat edin. Sefkat gostermiyorsa bunu elestirin beklentinizi paylasin ;)

Uzerinize alinmayin genel yaziyorum,
biri bana daha ilk olayda "ama annene boyle yapmiyordun" derse guzel seyleri kiyas ile oldurmaya calisirsa o kisiye yapacagim varsa da artik icimden gelmez maalesef. Dusunsek dahi boyle davranmamaya soylememeye ozen gostermek gerek bence.

Hanımlar evli değilim öncelikle.sizi anlamayabilirim ama objektif olarak bakıyorum bu duruma ve bu kaynana gelin çekişmesi baydı beni.Tamam sizinde haklı olduğunuz konular çok ama farkındamısınız çoğu konuyu kaynanaya bağlıyorsunuz onlarla karşılaştırıyorsunuz kendinizi misal bu konuda, tamam, eşiniz sizede böyle yapmamalı ama burda konu kaynana değil eşiniz..Annesi ağlayınca ona kıyamaması çok güzel bi şey bana kalırsa, günümüzde nasıl evlatlar var.. burası ayrı konu size karşı davranışları ayrı konu keşke karşılaştırmasanız..O da nitekim bi ANNE.Demem o ki hep bi yarış var bi çekişme var gelin kaynana arasında vazgeçin bundan,ben bu duruma üzülüyorum açıkcası..Tüm sorumluluğu size yüklemek istemem kaynanalar da gelinleriyle yarış içinde ama siz bu yarışı başlatmassanız onlarda katılmaz.Ne bileyim son zamanlarda çok gözüme çarptı,dikkatimi çekti nacizane fikrimi belirtmek istedim..

Kimse annesine kıyamaz ki, gereksiz bir düşüncedesiniz bence. Annesi o sonuçta, aynı kefede bile değilsiniz.

Hanımlar evli değilim öncelikle.sizi anlamayabilirim ama objektif olarak bakıyorum bu duruma ve bu kaynana gelin çekişmesi baydı beni.Tamam sizinde haklı olduğunuz konular çok ama farkındamısınız çoğu konuyu kaynanaya bağlıyorsunuz onlarla karşılaştırıyorsunuz kendinizi misal bu konuda, tamam, eşiniz sizede böyle yapmamalı ama burda konu kaynana değil eşiniz..Annesi ağlayınca ona kıyamaması çok güzel bi şey bana kalırsa, günümüzde nasıl evlatlar var.. burası ayrı konu size karşı davranışları ayrı konu keşke karşılaştırmasanız..O da nitekim bi ANNE.Demem o ki hep bi yarış var bi çekişme var gelin kaynana arasında vazgeçin bundan,ben bu duruma üzülüyorum açıkcası..Tüm sorumluluğu size yüklemek istemem kaynanalar da gelinleriyle yarış içinde ama siz bu yarışı başlatmassanız onlarda katılmaz.Ne bileyim son zamanlarda çok gözüme çarptı,dikkatimi çekti nacizane fikrimi belirtmek istedim..

Çok haklısınız aslında böyle yazınca durup bir düşündüm. Kaynana denince hep bir "fenalık kıskanma kavga" geliyor aklıma nedense. Bazı gelinler var mesela dayımın karısı. Melek gibi olan annaneme en kötü muameleyi yapıyor.. Şu ön yargıyı silmek lazım.

Kimse annesine kıyamaz ki, gereksiz bir düşüncedesiniz bence. Annesi o sonuçta, aynı kefede bile değilsiniz.

Bir kadın anneyken değerli ama eşken değersiz öyle mi?

O zaman konu sahibinin kayınvalidesi anne olmadan önce beş para etmezdi yani?

Çok enteresan bir yaklaşım gerçekten.

daha cok yeni evlisiniz ..
bosverin bu isleri tadını cıkarın hayatınızın ..
evliliğinize sahip çıkın sımsıkı olun ..

Evli olmadigin icin boyle konusabiliyorsun ama ben acikca soylim her gece yattigimda o kadina nalet okuyorum. Keske benimki cekisme olsa. Evden ceyizimi ve altin setimi calan bana natasa lakabi takan cocugumun esimden olmadigini idda edip test isteyen ben onun esimin uzerine cektigi kredi borcunu odemek icin karnim burnumda calisayim oda bana dostu vardir is yerinde yoksa erken dogum riski ollan neden hala calissin demesi logusaligimi burnumdan getirmesi bunlari yapan tek bir insan ve adi kayinvalide. Dilerim boyle birine denk gelmessin.

Evli olmadigin icin boyle konusabiliyorsun ama ben acikca soylim her gece yattigimda o kadina nalet okuyorum. Keske benimki cekisme olsa. Evden ceyizimi ve altin setimi calan bana natasa lakabi takan cocugumun esimden olmadigini idda edip test isteyen ben onun esimin uzerine cektigi kredi borcunu odemek icin karnim burnumda calisayim oda bana dostu vardir is yerinde yoksa erken dogum riski ollan neden hala calissin demesi logusaligimi burnumdan getirmesi bunlari yapan tek bir insan ve adi kayinvalide. Dilerim boyle birine denk gelmessin.

en korktuğum şey bu işte iftira ve benimkinde de o altyapı var ah bide oğlu beni 12 senedir taniyo olmasaydı

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

en korktuğum şey bu işte iftira ve benimkinde de o altyapı var ah bide oğlu beni 12 senedir taniyo olmasaydı

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Bide soyleyip soyleyip soylemedim yapmadim etmedim demesi yokmu ahhh cok zor coook. Gorusmuyorum artik suan rahatim cok sukur o test olayindan sonra abim ve babam kv uzak durmasi sartiyla beni esime verdiler geri.

Back
X