Beni sevene mi şans vereyim yoksa sevdiğim kişi için mi çabalayayım

Yani eskisini zaten boşver ilişki falan değilmiş o onun için parmağını bile kımıldatmak bile gereksiz bir çaba olur iletişim kursa bile cevap yazma ama yani yenisi de daha seni görmeden nasıl aşık oluyor onu anlamadım ben

seni

tabiki seni sevene şans ver tanıdıkça seversin belki hem en azından diğeri gibi üzmez senin için en sağlıklısı bu bence

Ben gercekten yaşlandığımı hissediyorum bu konuları okudukca. Her seyi sanal yasiyorlar. Internete dogdular tamam da bu kadar da degil ya ne bileyim.
ben şeyi merak ediyorum hiç mi kitap okumuyorlar
hiç mi okuduklarını anlamıyorlar
hiç mi satır aralarını okuyamıyorlar
yani bir insanın şuna inanması için aklından gerçekten zoru olması gerekir
ama bunlar bir değil iki değil üç değil 4584589475894 taneler
Hic bulusmadiginiz, sizi bir kere uzaktan goren bir insanın, sizi kendisinden bile cok sevmesi normal mi sizce?

Ya genel olarak zaten dertlerini de anlatamıyorlar. Bakın açtıkları konulara, nickleri görmeseniz hemen hepsi aynı tarzda. Uzun uzun metinler ama noktalama işareti yok, paragraf yok, anlaşılmaz bir anlatım, cümleler devrik, bozuk, kimden bahsettikleri anlaşılmıyor. Daha kendilerini anlatamıyorlar nesil olarak.
Hayatları o kadar sanal ki gerçek insan ilişkilerini, davranışlarını bilmiyorlar, değerlendiremiyorlar. Kavramların içini çok boşalttılar, her şey aşk, her şey çok sevmek; gösterdikleri tüm tepki ben onu engelledim, o beni engelledi, ben ona görüldü attım vs.

Hani burada yaşlı yaşlı cıkcıklamak istemiyorum ama gerçekten, çoğuyla aramda 10-12 yaş anca var ama bu kadar mı fark eder, cidden şaşkınım.

Birine karşı hissin yoksa
İkiside değil birine hissin yok diğeri ise seni sevmiyor emin ol erkek sevdiği zaman bir yolunu bulur ayrıca seven erkek sevdiği kıza kaba tek bir kelime etse üzülür

kendisi beni benden kendisinden bike çok seviyor
hic oturup 1 kez bile sohbet etmedigin birinin seni kendinden cok sevmesi normal mi sence? ya da mumkun mu? ya lovebombing yiyorsundur ya da kisilik bozuklugu vardir adamin kac yasindasiniz hala boyle seyleri yiyorsunuz anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…