beni seviyo ama başkasıyla nişanlandı

Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyo :KK43: kızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında :KK43:

32 yaşında diyorsunuz kendi kararını verecek uygulayacak yaşta. ailesi tutup bu çocuğun parmağına yüzüğü zorla takmadı ya... istemiyorum ben der gelir sizin yanınızda olur sizinle hayat kurar... başkalarının kararlarıyla başkalarının hayatlarını yaşar ancak. sevgisine inanmadım pek.

Okumadan yazıyorum ve net söylüyorum ki seni sevmiyen bir yaratık mıs maalesef

emin misiniz bir kere gördüğü kızla apar topar ve zorla nişanlandığına.
bu kulaklar çok şey duydu da o bakımdan.
ağlamalar sızlamalar hepsi hikaye
erkek adam ne isterse onu yapar.

ailesini sana tercih etti. demek kiseni çok sevmiyormuş ben olsam ailem kabul etmese bile evlenirdim

Veee beklenen soonnn konu sahibinden tek kelime cevap yokk..
Bayılıyorum böylelerinee oyy yeriimmmm :KK72::KK72:

Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyo :( kızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında :(
Demekki sizi sevmiyor. Net

Valla hiç inanma seni seviyorum ama ailem istedi onla nişanlanmamı laflarına.
Yarın bir gün nişan fotoları çıkar güle oynaya görürsün sözde ağlayan adamı.
Erkeklere yeni birisi yeni heyecan gibi geliyor sanırım.
İşlerine geldiğinde ailelerine başkaldırmayı biliyorlar.
Bence hiç inanma direk irtibatı kes.
Şu durumda onlar nişanlı 3. kişi sen olursun.

Sevseydi sizinle evlenirdi bir şekilde, en azından gidip başkabiy kızla nişanlanmazdı yalnız kalmayı seçerdi. Araya yasaklar girince, ulaşılmazlık artınca karşı tarafı fazla yüceltiyor sanırım insan. Siz o hatadan biran önce sıyrılın, şanssızlık eseri ne istediğini bilmeyen, yüzleşmelerden fazlasıyla korkan, kendi hayatını şekillendirmelerin aciz bir adam hayatınıza girmiş bir süreliğine, inşallah bir sonraki ilişkinizde sizi çok mutlu edebilecek, güçlü karakterli bir adam çıksın karşınıza, çok içten istedim nedense şuan.

Elalem ne der?evet 20 yaşındakine elalem ne der??
Ne kadar cahillik
Ama bu iş bence tamamen ailesinden kaynaklanmıyor.adam da var gibi biraz

Kendi oğulları boşansa bekar kız bakarlar :KK14: Sizin daha önce evlenmeniz onun ailesini rahatsız etmiş sanırım. (Neden böyle olur hiç anlamam)Aileye bağlı sanırım çünkü 32 yaşında ama kendi kararlarını kendi alamıyor yani aileler nişanlanmış oluyor şu durumda ki ben pek inanmıyorum seviyor ama başkasıyla lafına. Böyle sevmediği biriyle nişanlanmakla daha mı mutluymuş?

Sevmiyor sizi.. Sakin kullandirmayin kendinizi.. Birdaha asla gorusmeyin.. Agliyormusmus.... Timsah gozyaslari.. İnanmayin...

32 yasinda bir adam kiminle evlenecegine kendi karar verir. Kiminle isterse onunla evleniyor, sizi de tamamen kaybetmemek icin zorla oldu falan diyor. Sakin inanmayin.

Ailesi sizi istemediğinde onda herşeye rest çekip sizi tercih edip etmeyeceğini anlayamadınız mı? Çok üzgünüm ama evlenilecek kız eğlenilecek kız gibi olmuş :(

hı hı bizde yedik
32 yaşındaki koca adam istemeyerek evleniyor
bence istemeyerek evlenen o 20 yaşındaki kızcagızdır

31 Ağustos 2012 de eşinizle sizi ayırıyorlar diye yazmışsınız foruma. Ama 3,5 yıldır görüştüğünüz biri var?

Size yapılan müstehak mı acaba diye düşünmeden edemedim...

edit: imla

Back
X