- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyokızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında
![]()
32 yaşında diyorsunuz kendi kararını verecek uygulayacak yaşta. ailesi tutup bu çocuğun parmağına yüzüğü zorla takmadı ya... istemiyorum ben der gelir sizin yanınızda olur sizinle hayat kurar... başkalarının kararlarıyla başkalarının hayatlarını yaşar ancak. sevgisine inanmadım pek.