beni seviyo ama başkasıyla nişanlandı

31 Ağustos 2012 de eşinizle sizi ayırıyorlar diye yazmışsınız foruma. Ama 3,5 yıldır görüştüğünüz biri var?

Size yapılan müstehak mı acaba diye düşünmeden edemedim...

edit: imla
hayir o sira bu sevgilsinden bebek bekliyor cunku diyodu ki buyuk tek oglu simdiki esimin soyadini almak istiyor.vsvs okursaniz gorursunuz bende sordum cevap vermedi...

31 Ağustos 2012 de eşinizle sizi ayırıyorlar diye yazmışsınız foruma. Ama 3,5 yıldır görüştüğünüz biri var?

Size yapılan müstehak mı acaba diye düşünmeden edemedim...

edit: imla
hayir o sira bu sevgilsinden bebek bekliyor cunku diyodu ki buyuk tek oglu simdiki esimin soyadini almak istiyor.vsvs okursaniz gorursunuz bende sordum cevap vermedi...

Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyo :KK43: kızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında :KK43:

tamamen ailesinin lafına bakmış ve sizi sırtından vurmuş demek dediğiniz gibi sevgi olsa ne gider o kızla nişanlanır ki adam olsa o kızında günahına girmez.neler neler var ailesine karşı gelipte evlenenler.kızları zorla evlendirildiğine ülke olarak alışkınız tamam da erkeği zorla evlendirildiğine pek değil.adam olan adam sahip çıkar sevgisine ve herşeye özellikle verilen emeğe

Mrb arkadaşlar bi evlilik yapıp ayrıldım bi oğlum var.. 3.5 yıldır biriyle görüşüyoruz.. birbirimizi çok seviyoruz.. hiçbir tartışmamız olmamıştır çok iyi anlaşıyoduk... ailesine benle evlenmek istediğini söyledi o bekar olduğu için ailesi istemedi beni ve meşhur elalem ne der ne deriz gibilerinden büyük büyük konuştular hakkımda... bayramda ailesinin yanına gitti bizimki ve bayram ziyaretinde kız isteme olmuş hiç tanımadığı ilk kez gördüğü kızla nişanlandı apar topar.. beni yıktı tabi bu o kadar üzüldüm ağladımki.. oda ağlıyo ama bişi yapmıyo... 32 yaşında kendi hayatıyla ilgili kararları veremiyo... ben buna öyle ah ettimki yüreğimden benim gözyaşlarım üzerine evleniyo mutlu olacağını sanıyo :KK43: kızı istemiyorum diyo hala ama konuşuyo bu 32 kız 20 yaşında :KK43:
Bir evlilik yapmışsınız , nasıl böyle bir yalana inandınız ? Adınıza üzüldüm . Seven erkeği zincire bağlasan durmaz !!! Seven sevdiğinden ayrı kalamaz ... Sevginin ispatı herşeye rağmen yanınızda olmayı tercih etmesi ! Başka ispatı yokki ..

Cnm o cocuk seni isteseydi hersekilde evlenirdi sevmekle btmio bnm basmdnda bole bise gecti cok sevdim oda seviom ddi tuttu baskasyla evlendi istesydi bni alrdi bunlar bahane ailem istedi zorladi su bu vs hcbriantk isi degil sen seviyosun ailen karsi ciksa zorlasalar baskalaryla evlenmen icin sen kacmayi dahi dusunmez misin bnce smdi hala knsuyosaniz knsma olan sna olur aen ezilirsin ayak alti olursum o seni aeviosa atar nisani yne bulur seni

Bir erkege zorla bir gul aldiramiyosun bir guzel soz soyletemiyorsun kaldi ki sevdigi varken zorla baskasiyla nisanlanacak... Kalbinde kotuluk olmayan iyi niyetli birisiniz belli ki ama herkes oyle degil lutfen inanmayin. Ona demek zorla evlendiriyorlar seni cok uzuldum ailede soz hakkin yok demek ki fikirlerini onemsemiyorlar, ben karsimda kendi fikirleriyle kendi ayaklari uzerinde duran bir erkek isterim. Artik baska kismetlerimi degerlendirecegim sana mutluluklar diyin ve bu konuyu kapatin. Hem belki daha kiymetli olursunuz ve zorla (!) nisanlanmaktan vazgecer yada kendi adiniza zaten dogru karari vermis olursunuz.umarim dogru kisiyle bu sefer mutlu olursunuz...

Sizi sevse nişanlanmazdı.Ailesine suç atıyor ama aslında kendisi istemese nişanlanmazdı 32 Yaşında koskoca adam.Inanmayın.

seviyorda olabilir ama kendine güveni yoksa ailesini karşısına almaktan korkmuştur.böyle pısırık bir erkekle işiniz olmasın bunların sevgisindende bi cacık olmaz zararın neresinden dönerse kardır ayrıca sizle görüşmeye devam etmeyi düşünebilir bence sakın bu yanlışa düşmeyin

o nasıl iş oluyor ya
başlığı okudum,bu ne klasik terkeden erkek yalanı dedim
konuyu okudum dahada emin oldum

Ailesi sizi istemediğinde onda herşeye rest çekip sizi tercih edip etmeyeceğini anlayamadınız mı? Çok üzgünüm ama evlenilecek kız eğlenilecek kız gibi olmuş :KK43:
Insanlari -ozellikle kadinlari- soyle kategorize etmekten bir vazgecemediniz. Evlenilecek ve eglenilecek kiz, dul ve bekar vs. bayan olarak siz bari yapmayin. Maalesef arkadas kandirilmis, konu sahibi icin cok uzgunum. Ama sirf sevgili oldugu kisiyle evlenemedi diye, ya da sevgilisi baska bir kiz icin kisiyi terketti diye kimse "eglenilecek kiz" diye tanimlanmaz. Boyle yakisiksiz sifatlar kullanmayin.

kuzenim bosanmisti, cocugu yoktu, bi cocugu olan kizla evlendi ve cok mutlu, masaallah.. millet demisti, evlenmemis biriyle de evlenirdi, yok iste cocuktan dolayi diger adamla baglanti kopmayacak vs vs.. hic sallamadi ve bi cocuklari daha var simdi.. biz de gelini cok sevdik.. mutlu olmaya hakki yok muydu kizcagizin.. ailesinin kendi dusuncesidir, olabilir, illa yanlis diyemeyiz.. ama o adam saglam durabilirdi.. magdur ve bedbaht erkek pozlarini biraksin simdi..

:KK62::KK62:Ne istememesi, bayıla bayıla nişanlanmıştır o kızla, çıtır buldum diye...belki de daha öncesi de vardı pat diye olmadı....32 yaşındaki adama kimse zorla birşey yaptıramaz. İnanmayın lütfen.Bence sizi de cepte tutmaya çalışıyor aklı sıra...

sizi yeterince sevmiyormuş demekki. gencecik kızı görüncede o azcık sevgide gitmiş. şükret onunla evlenmediğine. sen kaç yaşındasın. karşına seni sevecek seninde sevebileceğin sevgine layık birileri çıkacaktır:KK66:

Aynı şeyi ablam yaşadı
Ablamı seve seve evlendi hıyar herif
Çocuğu var diye istemediler ablamı
Üzerinden 10 yıl geçti neredeyse, hala bazen arar beni ablan nasıl diye
Kendisinin de evlendiği kızında hayatı mahvoldu
İki çocuğu oldu onları bile gözü görmüyor, her gece içkide alemde
Sırf ailesine karşı duramadığı için yaşıyor bunları
Ablam mı :) Unuttu, bir çizgi çekti evladını büyütmeye adadı kendini
Şimdi iyi ki olmamış, ben o ailenin içinde ne yapardım diyor
Sende unutacaksın, dik dur, Allah'a havale et, o bilir vereceği cezayı

Allahım sen ne kadar büyüksün:KK52:

kızım beni seviyoooo deme..sevmiyor..sevse başkasıyla evlenmezdi..hem davul bile dengi dengine

o herif için konu açmaya bile değmez kardeş .Bırak gitsin giden nere giderse cehenneme gitsin .

Back
X