• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni seviyor hemde çok ama korkuyorum ve sıkıldım sanırım

yok canım yaa rahat ol bak her kadın bunu ister zaten eşinin ona olan ilgisi sevgisi çiçegini (: vs vs...
bence hersey gayet hoşmuş rabbim mutluluguna mutluluk katsın inşallahhhhh canım benim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Yok değil sanırım. Pardon.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel işte. konuşursanız bence anlayışlı olcaktır. hareketlerine dikkat etcektir. ne kadar düşünceli yahu çiçekler felan. burda kaç kişi çiçek derdine düşüyo biliyo musunuz :3:
ya kükreseydi o zaman nolcaktı. güzel taraflarına bakın siz bence.
dediğim gibi konuşursanız eminim dikkat edicektir. anlattığınız kadarıyla düşünceli anlayışlı biri

birde aynı şeyi bende yaşadım çok üstüme düşüodu aşırı seviodu bunu çok hissediyodum ama o böle yaptıkça ben sıkılıp bunalıodum ha buda çok kötü bir duygudur anlıyorum seni..ama bende sevmeye çalıştım allaha şükür u sıkılma duygularım olmadana yaşıyoruz çok mutluyuz..seni seveni sevmek çok güzel" sende seveceksin canım" seviyorum zaten diyon ama onun seni sevdiği kadar değil...yalan mı;)
ama sevmeye çalış yap bunu

bişi dikkatimi cektide sormadan gecemicem suanda eşiniz nerde ve ne yapıyor :uhm:

nasıl ya,adam zaten senden başka bişey düşünmüyormuş ki..
neden daha da avucuna almak istiyordun adamı..
erkekler böle kuş gibidir.avucundayken çok sıkarsan ölürler,gevşek bırakırsan da uçarlarkaydirigubbakcemile3

Ay ne güzel iste bitmez bitmez merak etme .. Tadını cıkarınn :içelim:

Allah herkese böyle huylu kocalar nasip etsiin ..:Saruboceq:

Monotonluktan dedim ama değil sanırım,geçmiş mesajlarına baktım vajinusmus olduğunu yazmışsın,sorun bu olabilir

Back
X